Astrologė: kritinė savaitė, ypač sunku bus 3 ženklams

Ši savaitė dėl susiklosčiusios planetų padėties itin sudėtinga, nepalanki nei santykiams, nei veiklai. Astrologė Palmira pataria tiesiog stabtelėti ir palaukti. Ypač sunku bus Jaučiams, Vandeniams ir Žuvims.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-10-13 16:49

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia nekokia, komplikuota: gali išduoti geras draugas, patikimas partneris, pakenkti kolega. Pasistenkite su jais palaikyti kuo geresnius santykius. Tai negeras laikas sandoriams, pereiti į naują darbovietę.

Savaitės vidurys itin konfliktinis, kai daug ką matome neteisingai. Ne laikas atsakingiems veiklos sprendimams, netikusios dienos įsimylėti ar aiškintis santykius.

Penktadienis pavojingas – net jei atrodys, kad esate teisūs, kad viską apskaičiavote ir imsite ko nors siekti, galite negailestingai gauti per nosį. Savaitgalis, pirmadienis nebus sudėtingi, jei labiau pasaugosite sveikatą – pasistenkite nepersišaldyti, nekilnoti sunkumų, nespręsti meilės problemų.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia apgaulinga ir nuostolinga. Būsite linkę ant visų pykti, elgsitės kategoriškai, ypač su mylimu asmeniu. Svarbiausia šiomis dienomis neįsivelti į avantiūras, nepatikėti melu apie jums brangų žmogų, juolab nenutraukti santykių.

Nors savaitė išryškins santykių problemas, tai nereiškia, kad sugebėsite teisingai įvertinti ir priimti adekvatų sprendimą. Kad ir kas nutiktų, nepasiduokite panikai. Tai laikinos liūdnos nuotaikos, tad šiuo metu geriau nepriimti jokių sprendimų.

Ypač penktadienis privers nervintis. Gana pavojingas ir savaitgalis, pirmadienis – sunkiai suvoksite, kas teisus, o kas ne, kas draugas, o kas priešas. Tik nesukelkite skandalo, nereikalaukite rinktis!

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį, trečiadienį pasijusite pervargę – galite lengvai susivaidyti su mylimu žmogumi, vaikais, tėvais, kolega. Jūsų nuotaikos taps pakilesnės savaitės viduryje.

Vis dėlto tai itin konfliktinis, įtemptas metas, tad visur svarbus saikas, atsargumas – jokių avantiūrų.

Niekur nerizikuokite, mat dabar būsite linkę patikėti sukčiumi. Praregėjimas ateis greitai, tačiau už jį brangiai sumokėsite tiesiogine ir perkeltine prasme. Vertinkite ramybę šeimoje, saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi, nors ir galite susidurti su nesmagiais dalykais, sužinoti kai ką, kas jus apstulbins.

Stenkitės tvardytis, išvykite į kaimą, gamtą ir ten ramiai apgalvokite, kas vyksta, susidėliokite gyvenimo prioritetus – ir jums gerokai palengvės.

Vėžys (06 22–07 22)

Nepykite ant sutuoktinio, nors ir bus sunku pateisinti jo elgesį. Jūsų kantrybę išsekino ir vaikų problemos, keblumai darbe, materialiniai, buitiniai sunkumai.

Suvokiate, kad sutuoktinis turėtų prisiimti atsakomybę už jus, jūsų savijautą, pagaliau finansinę padėtį, bet nesugalvokite apie tai dabar kalbėti, – ši savaitė žada ne tik ūmų konfliktų paaštrėjimą, bet ir spontaniškas skyrybas.

Veiklai irgi nelengvas metas, tad siekite kolegų palaikymo, venkite nesutarimų su šefu ar partneriais. Vis dėlto savaitgalis kiek smagesnis.

Liūtas (07 23–08 22)

Neieškokite kaltės ir kaltųjų. Neleiskite, kad kauptųsi įtampa, nepasitenkinimas. Nenorėkite visko žinoti, suprasti. Nesigilinkite, neanalizuokite. Tiesiog kuriam laikui atsitraukite. Ir nieko nevertinkite. Jums tikrai nepadės aplinkinių šnekos, nuomonės.

Savaitė naudinga ne su priešais, skriaudikais grumtis, bet užsiimti nemaloniais darbais, kuriuos vis atidedate. Pradėkite sportuoti, užsiimkite esminiu namų tvarkymu. Ir labiau pasaugokite sveikatą.

Tai blogas laikas veiklai – dėl padarytų klaidų, neatsargaus elgesio galite patirti nuostolių. Gali gesti darbo technika, tikėtinos vagystės. Itin sudėtingas savaitgalis, jį reikėtų skirti vien poilsiui.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors nuo antradienio būsite apimti entuziazmo kalnus nuversti, to daryti nereikėtų. Tai tas metas, kai geri norai į aklavietę atveda.

Net jei viskas bus paruošta, apskaičiuota, kad garantuotų sėkmę, niekur toli nenueisite – apsuksite ratą ir grįšite į tą patį tašką. Mažiau reikškitės – už iniciatyvą gali tekti nukentėti.

Neplanuokite šiam laikui nieko naujo, sudėtingo – tai bus tuščia. Ypač ketvirtadienis, penktadienis netinkami veiklai, finansiniams reikalams. Savaitgalį nepervertinkite savo galimybių – dabar reikia būti atsargiems.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Neieškokite, ko nepametėte, juolab prasmės ten, kur jos nėra. Savaitės pradžioje pasistenkite neparodyti nuovargio aplinkiniams – kai kas gali tuo pasinaudoti ir pakenkti jūsų veiklai, santykiams su mylimu asmeniu. Šiomis dienomis aplinkiniai gali įtikinėti, kad jūsų santykiai klostosi vis blogiau, kad reikia kito (-os). Venkite tokių patarėjų.

Svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms ši savaitė netinkama – daug nestabilumo, netikėtumų, permainų. Sužinosite, kuo negalite pasikliauti, kas išduoda.

Savaitgalis irgi sudėtingas, kai reikia pamiršti pretenzijas ir tiesiog atleisti. Neišlaidaukite.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia tuščia – ne laikas permainoms, atsakingiems sprendimams. Mokėkite atsiriboti nuo svetimos nuomonės – patarimai vargu ar bus naudingi. Tai meškos paslaugų metas. Kad ir kas jums bus siūloma, šią savaitę netiktų pasirašyti svarbių dalykinių, finansinių susitarimų.

Jei šią savaitę (ypač penktadienį) sugalvosite atsikratyti mylimo žmogaus, tikriausiai esate neteisūs, mat dėl nepalankios planetų padėties jūsų požiūris į meilę tampa sudėtingas: gresia įniršis (emocijų nekontroliuosite), sprendimus priimsite be rimto pagrindo, pamiršdami viską, kas buvo gera.

Nepalankios ir naujos pažintys. Nusivilti meile nereikėtų, tačiau kurti bendros ateities planus irgi neapdairu. Gyvenkite šia akimirka ir tikėkite, kad viskas bus reikiamu metu ir reikiamoje vietoje.

Šaulys (11 23–12 21)

Galite kitaip imti vertinti savo tikslus, pasiduoti iliuzijoms, apsirikti. Būkite atidūs, kad prieš savo valią nebūtumėte įtraukti į jums nereikalingus reikalus. Neklausykite ilgaliežuvių.

Savaitės pradžia nekokia: nepriimkite gautų pasiūlymų, svarbių finansinių sprendimų. Ypač antrą savaitės pusę nieko nekeiskite – permainos nepasiteisins.

Savaitgalį bei pirmadienį gali apimti azartas imtis ko nors naujo, nepatirto. Venkite naujų pažinčių, neįsipareigokite meilėje ir mažiau tikėkite pažadais. Gresia netikėtos išlaidos, nuostoliai. Nepalanku investuoti.

Ožiaragis (12 22–0119)

Likimas dar kartą vers sugrįžti į neseną praeitį ir viską įvertinti iš naujo. Nereikėtų priimti jokių lemtingų sprendimų, mat objektyvumo, teisingos informacijos stigs. Aplinkiniai labiau trukdys nei padės.

Savaitės pradžioje galite iš esmės suklysti ir pasukti ne ta linkme. Pasistenkite suprasti, kad dabartinės problemos nėra rimtos, nors erzina. Būkite tikri – jos įveikiamos, jei neskubinsite įvykių. Ypač antrą savaitės pusę niekur neskubėkite, tikrinkite informaciją.

Būkite atidūs su dokumentais ir labiau tikėkite mylimu asmeniu. Viskas yra geriau, nei gali pasirodyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Slegiantis laikas. Ims atsikartoti įvykiai, problemos, kurios buvo svarbios vasaros pabaigoje. Ką nujautėte anksčiau, dabar vyksta, tik nekaltinkite savęs, kad nesugebėjote užbėgti įvykiams už akių.

Šią kritinę savaitę stresas ne tik neišvengiamas, bet ir naudingas, mat dienomis prieš jaunatį (ji stos penktadienį 22 val. 31 min.) jis išvalo, padeda atsikratyti nereikalingų žmonių, nenaudingų reikalų, tuščių svajonių.

Antradienis, trečiadienis itin nepalankios dienos, tad geriau nieko nekeisti. Antra savaitės pusė įspėtų nepervertinti savo galimybių, likti kuklesniems, t.y. išmintingiems.

Žuvys (02 19–03 20)

Nebijokite nusiraminti, net jei aplink viskas kunkuliuos, nevarginkite savęs įtampa dėl įvairių nesklandumų. Ši savaitė jums itin sudėtinga (tai susiję su nepalankia planetų padėtimi, tai bus justi dar ir kitos savaitės pradžioje), kai nebėra stabilumo, kai neaišku, kuo tikėti, ko griebtis.

Nepanikuokite: tiesiog reikia sustoti ir palaukti bent jau iki 23 d. O kol kas gyvenimas ims rengti pusiausvyros valdymo pratimus. Jos pavyks neprarasti, jei nesiimsite nieko teisti, kaltinti. Tai toks laikas, kai bet kokios mintys, juolab veiksmai, grįžta bumerangu. Savaitė netinkama imtis ko nors nauja. Jūsų sėkmės laikas dar neatėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.