Astrologė: vieno ženklo laukia ypač didelis džiaugsmas

Joninių savaitė daugeliui bus džiugus, romantiškas metas, žada astrologė Palmira. Ypač pasiseks Avinams, kuriems tai bus tikras meilės stebuklų ir slapčiausių svajonių išsipildymo laikas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 23, 2020, 10:46 AM

Avinas (03 21–04 20)

Šventinis Kupolių džiaugsmas taps realybe: jūsų ženklo žmonėms tai tikras meilės stebuklų metas, kai pildosi slapčiausios svajonės. Tiesa, ieškantiems antrosios pusės patarčiau būti santūresniems ir nepuoselėti didelių lūkesčių, ypač jei gimėte balandžio 3–7 d., – neskubėkite užmegzti pažinčių, įsimylėti.

Tai puikus laikas esamiems santykiams puoselėti, taikytis, nutrūkusiam ryšiui atgaivinti. Penktadienį galite pajusti, kaip esate nualinti kasdienių rūpesčių, problemų dėl darbo.

Suprasite, ko daugiau nebenorite ir kuo teks užsiimti ateityje. Beje, nenumokite ranka į savo sveikatą. Griežtai atidėkite visus rūpesčius į šalį ir pasistenkite gerai pailsėti savaitgalį.

Jautis (04 21–05 20)

Itin nostalgiški antradienis, trečiadienis. Plauks prisiminimai, galimi ir susitikimai su žmonėmis iš tolimos praeities. Norėsis ką nors susigrąžinti? Tai gali pavykti. Kupoles geriau būtų švęsti archajiškoje aplinkoje, ten, kur bus laikomasi senųjų apeigų. Gerai, jei pavyktų išvykti į kaimą, bent kelias dienas praleisti sodyboje.

Nuo ketvirtadienio viskas ims keistis – Venera, jūsų šeimininkė, pagaliau baigs judėti atatupsta, apsisuks ir ims pajudės tiesiai.

Kliūčių jūsų gyvenime sumažės. Tiesa, vargu ar reikalai paspartės. Tad kol kas nesistenkite nieko skubinti, ko nors siekti jėga. Darykite tik tai, kas savaime išeina, kam nereikia ypatingų pastangų. Kupini džiaugsmo penktadienis, šeštadienis – skirkite šias dienas tiems, kuriuos mylite.

Dvyniai (05 21–06 21)

Per Jonines nustebinsite savo šaunumu, mokėjimu suburti apie save draugus ir jus supančius žmones padaryti laimingus. Penktadienį, šeštadienį optimizmo, takto stygius gali tapti lemtingas šeiminiuose santykiuose.

Gali apimti didelės meilės ilgesys. Gal jau buvote patyrę, o gal vis dar ieškote? Manote, kad esate su atsitiktiniu žmogumi? O gal klystate? Paklauskite savęs, kaip pasijustumėte staiga netekę jo (jos)?

Sekmadienį liūdnų minčių neliks nė pėdsako – jūsų padangėje vėl ryškiai švies saulė. Toks pat puikus ir pirmadienis, tiesa, svarbiems reikalams tvarkyti palankus metas tik iki 15 val.

Vėžys (06 22–07 22)

Įtampa, kurią sukėlė Saulės užtemimas jūsų ženkle sekmadienį, išsisklaidys jau savaitės pradžioje – Kupolės suteiks nusiraminimą. Beje, švenčiant verta pasigilinti į senąsias tautines tradicijas.

Antrą savaitės pusę kai kas gali pasikeisti jūsų aplinkoje – nauja pažintis, nauji draugai, ir jums kils naujų sumanymų ateičiai. Galite gauti gerų veiklos pasiūlymų – juos verta priimti.

Tiesa, neskubėkite nuo pirmadienio pulti prie darbų – atidėkite juos liepai. Savaitgalį skirkite saviems – atsiribokite nuo svetimų.

Liūtas (07 23–08 22)

Per Jonines tikrai nestigs dėmesio – kad ir kur atsidursite, pasijusite šventės žvaigžde. Galimos ir lemtingos romantiškos pažintys ar seno ryšio atsinaujinimas. Šios romantiškos dvasios bus persmelkta visa savaitė.

Tik neskubėkite daryti išvadų! Ypač jei jau turite porą, o jums pasirodė, kad tik dabar sutikote tikrąją meilę. Tai apgaulingas laikas dėl užtemimų, kai gausu iliuzijų, meilėje irgi. Tad neskubėkite nerti į naujus jausmus – reikia išlaukti.

Gal tik po mėnesio pradėsite objektyviau vertinti tai, kas dabar vyksta. Finansiniams reikalams tvarkyti naudingas penktadienis, veiklos problemas, ypač susijusias su darbo paieška, palanku spręsti pirmadienį nuo ryto.

Mergelė (08 23–09 22)

Esate mylimi ir reikalingi. Tačiau dėl užtemimų įtakos gali atsirasti netikrumo jausmas, apimti nerimas ir per Jonines galite pasijusti šiek tiek vieniši, tad būtų gerai, kad švęstumėte su tais draugais, kurie jumis rūpinasi, jus myli.

Beje, jus kaip niekada gaivinamai paveiks ritualai, susiję su vandeniu. Ilgiau žiūrėkite į tekantį vandenį, pasakokite jam savo svajones, leiskite vainikus, nusiprauskite Kupolių rytmečio rasa.

Penktadienį atgausite jėgas. Sekmadienis geras aplankyti tuos žmones, kuriems norite įteikti dovaną. Sėkmingas dalykiniams susitikimams, susitarimams pirmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia žada staigmenų – pasiruoškite netikėtam vingiui. Pažintis (ji gali būti ir romantiška), užsimezgusi per Jonines, gali pakeisti ateities planus.

Tiesa, kol kas nemėginkite nieko keisti, nesiimkite įstrigusio reikalo. Atidėkite tai liepai, kai reikalai pajudės greičiau, ypač jei veiksite ne vieni. Jau nuo kitos savaitės pradžios taps svarbi partnerystė, tad siekite gerinti santykius ne tik su antrąja puse, bet ir su tais, kurie jus remia ir palaiko veikloje.

Penktadienį, savaitgalį skirkite ramiam poilsiui. Sekmadienį atsigausite, vėl pasijusite kupini jėgų. Pirmadienis – sėkmės metas, kai galimi teigiami postūmiai karjeroje.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pagaliau viskas ims dėliotis į savo vietas. Pasijusite stiprūs, tvirti ir laimingi, žinantys, ko norite. Na, gal kiek perfekcionistiški. Be abejo, švenčiant tai nebus didelis privalumas.

Pasistenkite pamiršti aukštus reikalavimus, atsipalaiduokite ir nevarginkite artimųjų, draugų savo pastabomis. Patys irgi nepersistenkite – kaip viskas klostytis, taip ir bus gerai.

Sėkmingas reikalams tvarkyti penktadienis – galite sužinoti kai ką naujo ir vertingo, išgirsti naudingų pasiūlymų – juos verta priimti. Savaitgalis palankus susitikti su draugais, aplankyti senus giminaičius. Pirmadieniui neplanuokite nieko svarbaus.

Šaulys (11 23–12 21)

Kupolės išpuola jums itin palankiu metu – kai kas gero pasikeis jumyse ir jūsų aplinkoje. Tai metas, kai atsiranda išminties teisingai įvertinti dabartinius meilės santykius, suprasti, ko siekiate santuokoje, ir galbūt pradėti keistis. Jūsų pastangos nebus tuščios.

Daugės santarvės su savo pora, būsite išgirsti, įvertinti. Žiebsis blėstanti aistra.

Veiklai itin svarbūs bus penktadienis ir pirmadienis – per šias dienas verta susitikti su žmonėmis, galinčiais jums patarti ar kitaip pagelbėti sprendžiant darbo problemas. Darbo pasiūlymus, gautus pirmadienį iki 15 val., verta priimti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienio pirma pusė šauni – imkitės svarbių reikalų. Vėliau pasistenkite neapsikrauti tuo, kas gali sukelti įtampą, nesiimti dalykų, dėl kurių galite suirzti.

Stenkitės, kad netikusios mintys, įtarimai, skubėjimas (geriau jau vėluokite) negadintų nuotaikos, likite ramūs, tuomet per šventes pavyks pajusti slaptąją, magiškąją jų prasmę ir net tuo pasinaudoti.

Penktadienį pajusite palengvėjimą. Prasideda džiugus metas, geras romantiškiems santykiams puoselėti. Išvykite su savo pora ir pagyvenkite kur nors pamiškėje ar prie ežero, kad galėtumėte pabūti tik dviese, jaustumėtės laisvi, nevaržomi. Kitos savaitės pradžia gali atnešti gerų permainų veikloje, karjeroje.

Vandenis (01 20–02 18)

Šią savaitę dar kartą prisiminkite seną liaudišką tiesą: tyla – gera byla. Karščiuodamiesi, nervindamiesi, ginčydamiesi sujauksite savo (ir artimųjų) jausmus.

Tik sekmadienis bus ramesnis (jis palankus viešnagėms pas jums svarbius asmenis), laukia sėkmingas pirmadienis, tinkamas bet kokiems reikalams tvarkyti. Joninės bus smagios, jei leisite jas su antrąja puse.

Jei esate vieniši, nemaža tikimybė, kad svetur galite sutikti ir savo būsimą porą, – per Kupoles galimi lemtingi susitikimai, kurie pakeis jūsų gyvenimą. Sudėtingi ir nepalankūs penktadienis, šeštadienis, tad neverta imtis ko nors svarbaus ir reikėtų puoselėti darnius santykius namuose.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžioje gali tekti atlaikyti didžiąją šventinio pasiruošimo dalį. Vis dėlto jums pakaks įkvėpimo ir energijos ne tik viską puikiai surežisuoti, bet ir įgyvendinti. Tik būkite atidesni savijautai, nepervarkite. Neapsiimkite visų jums kraunamų rūpesčių, darbų.

Mokėkite pasakyti „ne“. Jei reikia, ir atsisveikinti. Bent jau dabar taps aišku, kas jums nebetinka (ypač veikloje), ko nebeįmanoma susigrąžinti.

Geriausia šią savaitę skirti poilsiui, sveikatai stiprinti. Penktadienį, šeštadienį pavyks rasti bendrą kalbą ginčytinu klausimu su vaikais, sutuoktiniu. Venkite rizikingų pramogų, būkite atidesni kelyje sekmadienį, pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.