Astrologė: nepaprastai sėkminga savaitė pradžiugins daugelį ženklų

Ši savaitė tiesiog nuostabi: astrologė Palmira eveik kiekvienam ženklui žada sėkmę, pripažinimą ir laimėjimus. Tiesiog būtina pasinaudoti palankia žvaigždžių padėtimi!

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 12, 2020, 12:02 PM, atnaujinta May 12, 2020, 3:04 PM

Avinas (03 21–04 20)

Smagiai jausitės antradienį – tai proga padaryti tai, kam ilgai ruošėtės. Tai retos sėkmės laikas (vis dėlto jūsų ženklas yra okupuotas Juodojo Mėnulio), kuriuo verta pasinaudoti maksimaliai. Jūsų pastangos nenueis veltui – pagaliau ims spręstis įsisenėjusi problema.

Nuo trečiadienio viskas ims rimti – jūsų šeimininkas Marsas pereis į Žuvų ženklą, teks trauktis į šoną. Ką nuveikėte, to ir užteks.

Dabar nebesiimkite nieko sunkaus, nemalonaus, varginančio. Pradėkite taupyti jėgas, stiprinkite sveikatą. Nerizikuokite turimais laimėjimais, turtu, pinigais. Neskubinkite įvykių, nesiimkite iniciatyvos. Jus supras ir atjaus artimieji, mylimas žmogus.

Jautis (04 21–05 20)

Ši savaitė bus reikšminga veiklai. Tiesa, labiau seksis, jei orientuositės į nueitą kelią, – praeityje rasite nemenkų turtų, nepanaudotų galimybių.

Nuo trečiadienio prasidės naudingų pokyčių metas. Jūsų aplinkoje vyksta geros permainos. Įgyjate svarbaus asmens pasitikėjimą ir pagarbą, sulaukiate netikėtų pasiūlymų, ir ne tik dalykinių. Jums gali prisipažinti meilę ir pasiūlyti ilgalaikius santykius senas draugas (-ė) ar viršininkas (-ė), koks nors egzotiškas užsienietis (-ė).

Beje, tai metas, kai pažintys internetu perspektyvios. Kuo daugiau svarbių dalykų nuveiksite šią savaitę, tuo ilgiau ramesnę ateitį užsitikrinsite.

Savaitgalį nudžiugins susitikimai su bičiuliais. Pirmadieniui neplanuokite nieko rizikingo.

Dvyniai (05 21–06 21)

Esate taip susitelkę į dalykinius reikalus, taip prislėgti problemų, ypač finansinių, ir prispausti įvairių pareigų, kad tiesiog pamirštate, jog privalu džiaugtis pavasariu (gyvenimu). Nebūkite tokie reiklūs sau ir labai griežti artimiesiems, mylimam žmogui ir pajusite, kaip viskas sukasi į gera.

Ši savaitė, ypač šeštadienis, sekmadienis, – jūsų išaukštinimo dienos. Ir nemanykite, kad tik jūsų dalykiniai laimėjimai traukia kitų dėmesį. Tai, ką išgirsite, gali būti gana netikėta ir labai miela.

Šiomis dienomis gali pasisekti netikėtai užsidirbti ar ką nors išlošti, aptikti vertingą radinį ar gauti dovanų reikalingą daiktą. Tiesa, per patiklumą ar neapdairumą greitai ką nors gavę taip pat greitai galite ir prarasti.

Vėžys (06 22–07 22)

Kiek įtempta pirma savaitės pusė – tarsi viską suprasite teisingai, judėsite reikiama linkme, bet nepavyks išvengti streso ir pojūčio, kad kažkas ne taip.

Svarbiausia pamiršti nuoskaudas ir nesiimti aiškintis santykių, ypač su mylimu asmeniu. Jei nesutarimai su antrąja puse jau pabodo, pamėginkite pasišnekėti šeštadienio rytmetį.

Tai išminties metas – jums pavyks teisingai vienam kitą suprasti ir viską pradėti iš naujo! (Tik kitą savaitę nieko nesugadinkite.)

Penktadienis ir savaitgalis ne tik padės harmonizuoti santykius su brangiais žmonėmis – tai metas, kai pavyksta rasti išeitį iš bet kokios varginančios situacijos. Tik nesėdėkite rankų sudėję.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – sėkmės diena, planuokite svarbiausius savaitės susitikimus ir darbus. Nuo trečiadienio gali pradėti varginti neaiškus nerimas, įtampa – dėl menko preteksto velsitės į konfliktus, be rimto pagrindo dramatizuosite įvykius. Nepraraskite šaltakraujiškumo, nepradėkite įtarinėti, pavyduliauti, kerštauti.

Trečiadienį, ketvirtadienį pavyks rasti pusiausvyrą, kompromisą. Kupini jėgų ir energijos būsite penktadienį, šeštadienį – lyg koks atominis reaktorius (tik dažniau prisiminkite lozungą „Atominę energiją – taikiems tikslams“). Gal tik sekmadienio pavakarę imsite blaiviau vertinti įvykius, artimųjų elgesį ir mylimą žmogų.

Mergelė (08 23–09 22)

Veiklūs būsite savaitės pradžioje. Antradienis svarbus veiklai, finansinėms problemoms spręsti. Ieškokite papildomų uždarbio šaltinių – rasite nepanaudotų galimybių. Tikėtina, kad jos bus susijusios su jūsų praeitimi, – tai gali tapti atspirties tašku.

Nuo trečiadienio bus svarbus kompromisų menas – stenkitės įvertinti partnerį, siekite abipusio supratimo, bendradarbiavimo. Ypač šis palankus savaitgalis padės spręsti asmeninio gyvenimo problemas.

Jei nervina vaikų elgesys, pats laikas šeštadienio rytmetį rimtai ir nuoširdžiai su jais pasikalbėti.

Jei nepatinka, kaip klostosi jūsų poros santykiai, mėginkite pasiaiškinti tai su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Vargu ar jūsų nuotaikas šią savaitę bus galima pavadinti romantiškomis.

Nuo antradienio būsite kupini sumanymų, blaiviai vertinsite įvykius. Plėsis jūsų galimybės veikloje, atsiras progų kai ką keisti, perdaryti, pasinaudoti senais laimėjimais.

Būsite vertinami, galite sulaukti puikių pasiūlymų – priimkite juos.

Penktadienis bei savaitgalis – puikios dienos užsiimti buitimi, spręsti buto remonto problemas.

Tiesa, be reikalo nepriekaištaukite artimiesiems dėl tvarkos namuose – įtampa išaugs ir už viską teks mokėti sveikata. Beje, pastarosios dienos kaip tik tinkamos užsiimti sveikatingumo praktikomis.

Skorpionas (10 24–11 22)

Būna dienų, kai viskas sekasi, norisi tik džiaugtis ir mylėti. Visa ši savaitė tokia ir bus – norėsis pamiršti visus darbus, rūpesčius, likti namie, būti su širdžiai brangiu asmeniu.

Ir iš tiesų idealu šią savaitę leisti kartu su mylimuoju (-ąja), artimaisiais, šeima. Raskite progų ir mažai šeimos šventei – bendravimo džiaugsmas suartins ir sutaurins santykius.

Svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingam finansiniam sprendimui priimti palankus penktadienis.

Šeštadienis lemtingas – netikėtas skambutis, atsitiktinis susitikimas, ir viskas netikėtai pasikeičia į gera – kai kam pavyks sutikti net sau skirtąjį (-ąją).

Šaulys (11 23–12 21)

Tai lėtos, nepastebimos sėkmės savaitė. Be ypatingų pastangų viskas tvarkosi geriau, nei manote, tačiau teigiamus pokyčius, šaunius rezultatus pastebėsite negreitai. Tiesa, šie pasiekimai bus ilgam – tai stabilių laimėjimų metas.

Būkite tikri, kad tai, kas dabar vyksta, naudinga ir svarbu ateičiai. Dabartinės pastangos suteiks jums ilgalaikį pranašumą. Iki penktadienio verta skirti svarbius susitikimus ir priimti atsakingus sprendimus.

Puikūs ir sekmadienis iki pavakarės bei antra pirmadienio pusė. Savaitgalį būsite jautresni, sentimentalesni – tai proga ilgametėms poroms prisiminti, kaip viskas prasidėjo. Šiomis dienomis gali atsinaujinti ir pamirštas romantiškas ryšys.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitė prasideda puikiai: antradienis – išskirtinis! Švytite, esate kupini nuostabių idėjų, svajonių. Viskas klostosi pagal gražiausius scenarijus, pildosi senos svajonės. Savaitė bus kupina įvykių, naujienų, įdomių, net paslaptingų susitikimų.

Seksis ieškant pelningesnio darbo, bus palanku spręsti uždarbio ar jūsų reikalo finansavimo problemas. Neatsisakykite naujų finansinių pasiūlymų. Tiesa, nereikėtų labai veržtis į priekį – sėkmė ateis savaime, svarbu išlaukti.

Džiugūs savaitgalio susitikimai, gali atsinaujinti senas meilės romanas.

Pirmadienis nebus palankus aktyviai veiklai – geriausia šią dieną praleisti namie, vengti ginčų, priekaištų, pastabų.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienį pasijusite dėmesio centre. Suvoksite, kokie puikūs žmonės jus supa, stebėsitės, kaip auga gerbėjų gretos. Nebepristigsite šilto dėmesio – be paliovos girdėsite šiltus žodžius. Darykite tai, kas malonu, taupykite jėgas. Ilsėkitės, džiaukitės savo namais, šeima, mylimu asmeniu!

Dabar geriau užsiimti buitimi – nenorėkite kalnų nuversti darbe, nebent jūsų veikla kūrybinė. Itin naudingi antradienis, penktadienis ir savaitgalis tvarkyti piniginius ir turto reikalus, pasirašyti finansinius susitarimus. Gautus darbo ir finansinius pasiūlymus verta priimti.

Žuvys (02 19–03 20)

Jausmų, intriguojančių pažinčių, įspūdingų pasiūlymų savaitė. Niekas dar nesibaigia jūsų gyvenime, tik prasideda! Ir nuo trečiadienio tai aiškiai pajusite.

Dabar imsite suprasti (ir patikėsite), kad jums atviri visi keliai, jums paaukotos visų gerbėjų ir draugų širdys! Taip šauniai jau seniai nesijautėte – senos svajonės pildosi.

Kai kas svarbaus jūsų gyvenime gali įvykti šeštadienį – tai lemtingo susitikimo, esminio pokalbio, meilės paslapties atsivėrimo diena. Pagaliau suprasite, kas jums svarbiausia, kaip tapti laimingiems ir turtingiems.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.