Palmira: nuotaikos itin pakilios, skatins tauriems gestams

Sekmadienio nuotaikos itin pakilios, skatins tauriems gestams. Ir išties nemažai gero pavyks padaryti! Vis dėlto ne viskas bus taip gražu ir skaidru – iliuzijos bus stiprios. Ne taip paprasta bus atskirti pelus nuo grūdų – apgavikas, sukčius ir geradarys iš pažiūros gali atrodyti vienodai.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2020, 5:30 AM

Tad blogiausia, kas gali nutikti (ir pirmadienį), – tapti apsukraus sukčiaus auka, nes pinigų viliotojams, vagims šios dienos itin sėkmingos! Likite budrūs – viską tikrinkite. Jei norite daryti gerus darbus, paaukoti pinigų, pirmiausia įsitikinkite, kad viskas skaidru.

Gali kilti rūpesčių ir dėl meilės reikalų – tai nesusipratimų, neteisingų įtarimų laikas. Kita vertus, nepatartina veltis ir į naujus santykius – apsigausite.

Bus svarbu saikas ką nors perkant, valgant, linksminantis.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai regėti žiemą, kraują, būti nuogam – tai katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar gestų ugnis be aiškios priežasties.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.

Avinas (03 21–04 20). Verčiau pasistenkite ką nors nuveikti šeimos labui.

Jautis (04 21–05 20). Jums pavyks sulaukti norimo dėmesio. Tiesa, venkite provokuoti pavyduliavimą, patys irgi nebūkite įtarūs. Sekmadienio ginčai su sutuoktiniu (-ne) ne tik dėl jausmų, bet ir šeimos išlaidų bus kenksmingi sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 21). Neverta kur nors vykti savaitgalį – namuose jausitės saugesni, ramesni, čia jums labiau seksis.

Vėžys (06 22–07 22). Stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti – tai svarbu ne vien solidumo sumetimais. Galite netyčia išduoti savo paslaptis.

Liūtas (07 23–08 22). Esate mylimi, tad nešykštėkite savo gerumo artimiesiems. Sekmadienį neverta pirkti vertingų daiktų – išlaidos nepasiteisins.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį galite susidurti su nepamatuotomis pretenzijomis. Vis dėlto nesivelkite į santykių aiškinimąsi ir nepriimkite atsakingų sprendimų – tiek dėl širdies, tiek dėl finansinių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiekite dėmesio jėga, nebūkite įkyrūs, jei jūsų vengs patinkantis asmuo.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį sutelkite dėmesį į smulkmenas – atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus, sutuoktinio ar vaiko žodis padės susiorientuoti, suprasti, kas nuo jūsų slepiama.

Šaulys (11 23–12 21). Kritiškai vertinkite gautus darbo ir finansinius pasiūlymus – šių dienų lūkesčiai nepasiteisins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vis dėlto savaitgalį jums pavyks suprasti, kur klydote ar buvote neteisūs, ypač meilės srityje.

Vandenis (01 20–02 18). Tai netinkamas laikas išvykoms. Nerizikuokite pinigais ir gerove, nesivelkite į konfliktus ir romantiškus nuotykius – sulauksite nuostolių ir kitokių nemalonumų.

Žuvys (02 19–03 20). Takto praradimas savaitgalį (ypač sekmadienį) brangiai kainuos.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.