Astrologė vienam ženklui: būsite kupinas energijos

Paskutinės balandžio ir pirmosios gegužės dienos kai kuriems iš mūsų atneš džiaugsmingos pavasariškos nuotaikos. Drauge su ja Avinas sulauks gerų pokyčių, Vėžys pasijus kupinas energijos ir pasitikėjimo savimi, o pas Mergelę ateis pozityvios permainos. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 28, 2020, 10:40 AM

Avinas (03 21–04 20)

Nepraraskite kantrybės savaitės pradžioje, ir jūsų lauks gerasis atpildas – artimieji tikrai įvertins jūsų šaunumą, atsidavimą šeimai, bendram reikalui. Įvyks gerų pokyčių. Smagi pirma ketvirtadienio pusė, penktadienis (ypač po pietų). Tai puikus laikas įvairiems susitarimams, dalykiniams, draugiškiems ryšiams užmegzti, puoselėti. Šiomis dienomis gautus pasiūlymus, pagalbą verta priimti, o išgirstų patarimų paisyti. Tai ir netikėtų romantiškų susitikimų, naujų įsimylėjimų metas. Pavasaris aiškiai pasibels į jūsų širdį. Tiesa, dabar Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, tad neskubėkite žavėtis naujai sutiktu asmeniu, ypač savaitgalį. Savaitgalis, pirmadienis apskritai sudėtingi – galite suabejoti meile ir laime šiame pasaulyje.

Jautis (04 21–05 20)

Nuo antradienio ims sklaidytis patirtų nuoskaudų, nesėkmių šleifas. Antradienis, trečiadienis – puikios dienos veiklai. Imkitės ko nors naujo – tai bus ne tik naudinga, bet ir lems asmeninį pripažinimą. Penktadienį jūsų namuose laukia džiugi žinia. Ne visai smagus gali tapti savaitgalis, pirmadienis, kai galite būti priversti užsiimti tuo, ko visai nesinori, kas gadina nuotaiką. Gresia sunkumai dėl vaikų problemų. Galite susinervinti ir dėl mylimojo elgesio. Neskubėkite priimti jokių sprendimų – atidėkite kitam savaitgaliui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Stenkitės likti ramūs, saikingi, neskubinkite įvykių. Mokėkite išlaukti savo valandos. Įsiklausykite į vidinius šnabždesius – atėjo laikas geriau išgirsti save pačius. Aplinkiniai ne visada teisūs, bent jau ketvirtadienį ar penktadienio rytmetį gali suklaidinti.

Tiesa, penktadienis po pietų ypatingas, kai į galvą šauna nepaprastų sumanymų, kai atsiranda supratingų žmonių, reikalingų pagalbininkų. Beje, tai proga pasikalbėti su užsispyrusiu asmeniu, šefu jums svarbiu klausimu. Mažiau jaudinkitės dėl kitų – nereikia savęs kaltinti dėl svetimų nesėkmių.

Savaitgalį, pirmadienį nemėginkite aiškintis santykių! Verta nebent pasikalbėti su sveikai mąstančiu, optimistiškai nusiteikusiu bičiuliu.

Vėžys (06 22–07 22)

Būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir drąsių sumanymų, tad antradienį, trečiadienį imkitės ryžtingai tvarkyti reikalus. Pirma ketvirtadienio pusė ir antra penktadienio tinkama spręsti finansines problemas.

Savaitgalį norėsis susitikimų, kelionių. Jei tai bus ne romantiški pasimatymai, jūsų nuotaika išliks puiki. Šios dienos netinkamos ir meilės santykiams aiškintis. Būtų naudinga savaitgalį, pirmadienį labiau susirūpinti automobilio, namų saugumu.

Pirmadienis itin sudėtingas. Nors namai ir bus jūsų tvirtovė, ją lengvai išsprogdins jūsų netikusios mintys, žodžiai, tad nepasiduokite įtarinėjimų demonui ir neužsiimkite buhalterine apskaita: kas labiau myli, kas geriau rūpinasi šeimos gerove?

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis, trečiadienis – ramybės metas, idealus užsidaryti nuo viso pasaulio ir pabūti tyloje. Naudingas nebent bendravimas su gamta. Jei teks dirbti, nesiimkite nieko naujo, sunkaus, nežinomo. Viską tikrinkite.

Pasinerti į darbų šurmulį, imtis ko nors reikšmingo galite nuo ketvirtadienio. Tiesa, palanki tik pirma dienos pusė. Šaunus ir penktadienis, tiesa, tik po 12 val. Tai bus ypatingos dienos, kai galite pademonstruoti savo išskirtinumą – jūsų įžvalgos, protas, sugebėjimai, profesionalumas bus nenuginčijami. Šis laikas tinkamas darbo susitikimams, pokalbiui su vadovybe. Per šias dienas sutvarkykite svarbiausius reikalus, nes tai pergalės laikas, o savaitgalį pasidžiaukite tuo, ką nuveikėte, kokia žavi jūsų šeima.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį, trečiadienį laukia permainos ir jos bus perspektyvios. Tai palankus metas naujiems susitarimams, sandoriams. Ketvirtadienis, penktadienis bus mįslingos dienos – galimi keisti, nepaaiškinami, paslaptingi įvykiai, kurie netikėtai pakeis ateitį.

Patys nesiimkite jokios iniciatyvos – geri dalykai vyks beveik savaime, kažkiek įsikišant draugams, kažkiek maloniajam likimui. Skirkite šias dienas darbams užbaigti, užvilkintiems reikalams sutvarkyti, bet raskite laiko ir poilsiui. Nepasiduokite maištingoms nuotaikoms savaitgalį ir pirmadienį – noras viską išsiaiškinti ir sudėlioti į vietas bus klaida. Taip pat pasistenkite nesivelti į svetimus reikalus (ypač finansinius) – viskas išeis kitaip, nei turėtų, o už nesėkmę teks atsakyti jums vieniems. Nerizikuokite pinigais.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Prasidėjo įtemptas Jaučio laikas, bet jei reikalus imsite tvarkyti nuo antradienio, jau penktadienį galėsite džiaugtis gerais rezultatais. Savaitgalį turite būti laisvi. Tai sudėtingos dienos, tad jas geriausia praleisti ramiai ilsintis. Būsite gana įtaigūs, jautrūs – menkiausia nesėkmė, atsitiktinis nesklandumas atrodys lyg drama. Tad iš anksto visiems rūpesčiams pasakykite „ne“.

Atsiribokite per poilsio dienas nuo problemų sprendimo, pamirškite visas blogas mintis, įtarimus, bendraukite tik su tais, kurie jumis rūpinasi, atjaučia. Pirmadienį verta imtis užvilkintų reikalų, tačiau ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, mėginti diagnozuoti mylimo asmens atsidavimą, ištikimybę – atlikti tyrimai jus susargdins (mat rezultatai bus užkrėsti įtarinėjimo virusu).

Skorpionas (10 24–11 22)

Nesistenkite lemtingo sprendimo priimti vieni – prasidėjo metas, kai turite išmokti tartis su savo pora, girdėti, ką sako sutuoktinis. Jei antroji pusė pritars, jau nuo antradienio galite imtis drąsių sumanymų – ši savaitė bus puiki pradėti ką nors nauja. Tiesa, nieko svarbaus neplanuokite ketvirtadienio antrai pusei ir penktadienio rytmečiui.

Kai ką naujo, nevaržomo patirti norėsis savaitgalį. Gal verta su sutuoktiniu aplankyti mažai žinomas vietoves ar namie imtis pertvarkų? Ieškantiems sau poros ar naujų romantiškų įspūdžių šis savaitgalis rengia ne pačių maloniausių staigmenų – apsigauti vertinant jums patikusį asmenį bus neribotos galimybės. Gana įtemptas pirmadienis – nervinsitės dėl visko, kas bus ne taip, kaip norisi, galite netekti kantrybės.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje suvoksite, kad esate nuvarginti nesibaigiančios rutinos namuose, tad būsite pasiruošę maištui. Bet tai nieko neišspręs... Ką nors į gera galėsite pakeisti nebent ketvirtadienį, penktadienį, o jei nepavyks, ramiai atidėkite pretenzijas (likimui, mylimam asmeniui) dar kitos savaitės pabaigai.

Pirmadienis gana nesėkmingas – galite padaryti lemtingą profesinę klaidą, tai neigiamai paveiks ne tik prestižą, bet ir kišenę. Tai bloga diena sandoriams, šeimos biudžetui planuoti – dėl to gali kilti rimtų nesusipratimų su vyru.

Ketvirtadienio pirma pusė ir penktadienis po pietų tinkami ir svarbesniems darbo klausimams spręsti. Savaitgalis, pirmadienis privers atidžiau pasižiūrėti į meilės santykius, bet turite žvelgti pro rožinės spalvos akinius, mat kritikai ne laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje gerai pasišnekėti su šefu, pasiūlyti jam savo idėjų, kreiptis į naują darbdavį, susitikti su partneriais, pasirašyti sandorį, naują darbo sutartį. Tai palankios dienos deryboms – rasite kompromisą.

Daugiau dėmesio skirkite savo porai – tai jūsų meilės laikas. Ketvirtadienis, penktadienis – gana nervingos dienos, bet jei nepasiduosite emocijoms, galite sėkmingai išspręsti problemą, susijusią su skolomis, mokesčiais, draudimu.

Savaitgalį likimas savotiškai imsis koreguoti jūsų klaidingus įsitikinimus, žalingus poreikius bei įpročius. Galite kai ką „naujo“ sužinoti apie mylimą asmenį. Kad ir kas atsiskleistų, nepriimkite radikalių sprendimų. Beje, pirmadienį būtina didesnė atida, mat padarytos klaidos pakenks ne tik uždarbiui, bet ir karjerai.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis, trečiadienis – palankios dienos sveikatai tikrinti, pertvarkymams namuose, remonto darbams.

Ketvirtadienį, penktadienį sulauksite palaikymo, supratimo – pavyks susitarti ginčytinu klausimu, rasti išeitį iš įstrigusios situacijos. Tiesa, veikite ne vieni – remkitės šeimos pagalba, labiau paisykite sutuoktinio nuomonės, tarkitės su senais draugais. Tai puikios dienos nuoširdiems, atviriems pokalbiams su sutuoktiniu.

Savaitgaliui pasistenkite nieko rimto neplanuoti (jokių kelionių, dalykinių susitikimų, svarbių finansinių reikalų) ir sudaryti sau tinkamas sąlygas ramiai pailsėti namuose. Nesižavėkite pirmadienio pasiūlymais, naujai sutiktais žmonėmis. Beje, savaitgalio ir pirmadienio romantiški susižavėjimai gali brangiai kainuoti. Nieko gero nereikėtų tikėtis ir iš seno meilės ryšio atgaivinimo.

Žuvys (02 19–03 20)

Gana sėkminga savaitės pradžia. Jei laukiate palankaus meto rizikingam reikalui sutvarkyti, svarbiam sandoriui pasirašyti, negaiškite tuščiai antradienį, trečiadienį. Pereiti į kitą darbovietę ar naujos darbo vietos paieškai palankesni ketvirtadienis, penktadienis. Tiesa, pažintiniam pokalbiui su darbdaviu tinkama tik pirma ketvirtadienio pusė ir penktadienis nuo 12 val.

Šiomis dienomis tiks pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą.

Palankus metas ir remontui namuose. Savaitgalį nespręskite jokių buitinių problemų, netvarkykite piniginių reikalų. Ne laikas ir veltis į meilės santykių analizę. Net jei labai seniai nemėgstate sutuoktinio ir skyrybas vertinate kaip aukštesnių jėgų malonę, nesistenkite to pradėti sekmadienį, pirmadienį. Jei sprendimas jau pribrendęs, tiktų tai pranešti nebent gegužės viduryje (16 d.).

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.