Astrologė: vienam ženklui prasideda ypač keistas laikas

Rūpesčiai, nesusipratimai, neišsipildžiusios svajonės, išaiškėjusios paslaptys – ši savaitė bus sudėtinga, žada astrologė Palmira. Dėl Saulės Jautyje ypač nelengva bus Vandeniams, kuriems teks užsiimti visai kitais dalykais, nei jie įpratę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-04-21 12:22

Avinas (03 21–04 20)

Visa savaitė sudėtinga, kupina nenumatytų rūpesčių, apribojimų, išlaidų. Vis dėlto antradienis padės teisingai susiorientuoti ir rasti išeitį. Tiesa, likite lankstūs. Nesivelkite į ginčus su už jus viršesniais ir vyresniais asmenimis. Dabar reikalingas lankstumas – jei reikia, kiek atsitraukite, kai ką paaukokite.

Trečiadienis kritinis – didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Ketvirtadienis – nusiraminimo diena, gera taikytis su mylimu žmogumi, artimaisiais. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Tiesa, jei kas nors pasiūlytų neva pelningą reikalą penktadienį ar savaitgalį, nepuoselėkite tuščių vilčių.

Šios dienos ir pirmadienis netinkamos svarbiems susitikimams, kelionėms. Jei tektų susitikti su draugais ar giminaičiais, daugiau šypsokitės ir mažiau reaguokite į aplinkinių pastabas ar net provokacijas.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžia vers galvoti apie neišsipildžiusias svajones, nesusipratimus bendraujant su artimaisiais, pirkinius namų ūkiui, kuriems neturite pinigų, ir kitokius dalykus. Vis dėlto neleiskite sau dūsauti dėl to, ko neturite.

Tiesa, apie tai, ko norisi, verta pasvajoti per Mėnulio jaunatį, kuri stos ketvirtadienį 5 val. 26 min. Ne visai smagūs bus penktadienis bei savaitgalis, pirmadienis, kai vertėtų griežtai atsiriboti nuo visų reikalų ir rūpesčių, net jei aplinkybės taip klostytųsi, kad verstų užsiimti tuo, kuo nesinori, kas drumsčia gerą nuotaiką jums, vaikams, sutuoktiniui ar mylimam asmeniui.

Neparodykite aplinkiniams, kad slegia rūpesčiai. Atvirkščiai – pabrėžkite, kaip gerai jaučiatės ir kaip jums malonu su visais bendrauti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis netikėtai gali nudžiuginti: pasieks geros naujienos, galimas ir netikėtas susitikimas su senu draugu (-e). Diena tinkama pokalbiams karjeros klausimais, alternatyvoms veikloje ieškoti. Tiesa, labai neužsispirkite – jums pasiseks, jei mokėsite prisiderinti, ieškosite kompromisų.

Trečiadienį turite visas galimybes sugadinti tai, ką jau esate pasiekę, jei imsite ką nors keisti, kam nors prieštarauti, velsitės į konfliktus. Ketvirtadienis padės nusiraminti, tačiau nuo penktadienio – nauji rūpesčiai, naujos problemos.

Patirti įspūdžiai, išgirstos naujienos penktadienį, savaitgalį, pirmadienį vers rimtai susimąstyti, pakeisti nuomonę apie gerai pažįstamą žmogų, meilės santykių perspektyvas, santuokinio ryšio stabilumą. Neskubėkite tikėti tuo, ką sužinosite, nes tai – iliuzijų metas. Šiomis dienomis siekite likti ramūs ir taikūs, pasaugokite savo ramybę, sveikatą, turtą.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis tinkamas užsiimti nebaigtais reikalais, atitaisyti senas klaidas. Jei tektų bendrauti su viršininku, likite diplomatiški ir jums pavyks susitarti svarbiu klausimu. Kad ir kokį viliojantį darbo pasiūlymą išgirstumėte trečiadienį, ne laikas pasakyti „taip“.

Ketvirtadienį pavyks kai ką pakeisti, įveikti nepalankių įvykių inerciją. Itin nesmagus laikas prasidės nuo penktadienio. Ypač savaitgalis gali būti įtemptas ir, ko gero, dėl neesminių dalykų: gal suges vandens čiaupas, sulūš reikalingas daiktas, sutuoktinis nepadarys to, ką žadėjo, ir pan.

Savaitgalį ir pirmadienį geriau atsiriboti nuo bendravimo – jums reikalinga didesnė ramybės ir tylios vienatvės dozė. Mažiau paisykite svetimos nuomonės – dabar būsite pernelyg lengvai įkalbami ir galite pasielgti taip, dėl ko vėliau gailėsitės.

Liūtas (07 23–08 22)

Jums reikia laiko ir distancijos, kad į dabartinę situaciją galėtumėte pažvelgti blaiviau. Jei antradienį nepavyktų išspręsti nesklandumų, ypač darbo, reikėtų viską atidėti gegužei.

Jei turite kokių nors svarbesnių veiklos sumanymų, juos galite mėginti aptarti antradienį arba ketvirtadienį. Penktadienis žada naujų nesusipratimų, jei priimsite skubotus sprendimus. Savaitgalį viską pamirškite ir atsidėkite vien poilsiui. Beje, savaitgalis, pirmadienis gali apnuoginti žmones, kurie jus supa, – išvysite, kas tikrieji draugai, o kas tik imituoja gerus santykius su jumis.

Šiomis dienomis nepasiduokite spaudimui dėl darbovietės ar pareigų keitimo – tai verta atidėti bent savaitei.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį turėsite progą kai ką svarbaus perdaryti savo naudai. Palanku spręsti skolų, mokesčių, baudų, kredito ėmimo klausimą. Tačiau to daryti nereikėtų trečiadienį ir penktadienį. Šiomis dienomis bus lengva sužlugdyti net puikų projektą.

Palankiausia ir naudingiausia diena – ketvirtadienis. Jei penktadienį ar savaitgalį tektų tvarkyti skubius reikalus, kur nors vykti (nors geriausia to atsisakyti), žinokite, kad per skubėjimą ir neapdairumą galite kai ką svarbaus supainioti ir pakliūti į nemalonią situaciją. Kad ir kaip jus skubins, atidėkite savo reikalus ir lemtingą sprendimą (tinka kitas antradienis, trečiadienis).

Neįsivelkite į jokias avantiūras dėl mylimo žmogaus ar savo atžalų – stigs blaivaus proto.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis neblogas deryboms, pasišnekėti su partneriais, užsakovais, pasiūlyti naujų idėjų. Nebūkite kategoriški trečiadienį bendraudami su antrąja puse.

Ketvirtadienį galima spręsti veiklos finansavimo, mokesčių, skolų klausimą. Penktadienį ir savaitgalį gali atsiverti akys – likimas pats ims koreguoti jūsų klaidingus įsitikinimus, žalingus poreikius ir įpročius.

Neišsigąskite, jei kai ką sukrečiančio išgirsite apie žmogų, kurį gerbėte, ar savo vaikus. Jei tai nutiktų, stenkitės likti kilnūs, objektyvūs. Kad ir ką sužinotumėte šį savaitgalį, nepriimkite jokių lemtingų sprendimų. Itin nepalanku kur nors vykti, bendrauti su naujais žmonėmis. Savaitgalio bei pirmadienio susitikimai nebus nesėkmingi.

Skorpionas (10 24–11 22)

Jei gerai jausitės antradienį, neatidėliodami imkitės svarbių reikalų. Trečiadienį labiau pasaugokite sveikatą – tikėtinos traumos. Ketvirtadienis – gera proga ieškoti sąjungininkų, pagalbininkų.

Penktadienį ir savaitgalį neskubėkite baigti reikalų, dėl kurių dvejojate, – vargu ar tai bus teisingas pasirinkimas. Savaitgalį pasistenkite būti laisvi, kad galėtumėte ramiai pailsėti. Savaitgalis bei pirmadienis – įtemptas, nepalankus metas, kai kyla dramatiškų ginčų, gresia nelaimingi atsitikimai, traumos, avarijos.

Savaitgalį atpalaiduos, nuramins ir sustiprins nervus, pagerins savijautą maudymasis jūros druskų vonioje, raminamųjų vaistažolių arbata.

Šaulys (11 23–12 21)

Nepraleiskite progos antradienį pasikalbėti svarbiu klausimu su darbdaviu ar mylimu asmeniu. Jei sugalvosite su vaikais paanalizuoti jų problemas, venkite spaudimo, nebūkite kategoriški – jau trečiadienį skinsite karčius principingo auklėjimo vaisius.

Ketvirtadienis tinkamas tvarkyti darbo reikalus, rinktis mėnesiui tinkamą maistą. Nepalankus metas prasidės nuo penktadienio ir, jei jums pristigs savitvardos ir lankstumo, neatsiginsite rūpesčių iki pat pirmadienio.

Vis dėlto net neigiami dalykai turi savo privalumų, pvz., sužinosite, ar tikrai galite pasitikėti sutuoktiniu, dalykiniais partneriais, paaiškės, kiek kūnas ir siela atsparūs stresui, mat galite patirti traumą buityje, kelyje, susidurti su agresija viešumoje. Kadangi savaitgalis nepalankus, neplanuokite nieko svarbaus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia komplikuota, visiškai netinkama ko nors iš savęs reikalauti. Ilsėkitės, niekur nekelkite kojos iš namų, saugokite sveikatą. Darbo reikalų irgi netvarkykite.

Antradienis tinkamas nebent atviram pokalbiui su tėvais, seneliais, vaikais. Jei dirbate, antradienį, trečiadienį būkite itin atidūs darbų kokybei. Palankus ketvirtadienis, kai pavyks viskas, kad ir kuo užsiimsite.

Negadinkite sau nuotaikos penktadienį, savaitgalį ar pirmadienį aiškindamiesi santykius su jums brangiais asmenimis – nei atžalų auklėjimui, nei mylimo asmens perdarymui metas netinkamas. Ne laikas veltis ir į naujus romantiškus santykius. Neaptarinėkite su antrąja puse šeimos išlaidų.

Vandenis (01 20–02 18)

Atsipalaiduokite: dėl nepakankamo poilsio esate įsitempę ir dėl to neobjektyvūs, gal net nelaimingi. Jei taip iš tiesų yra, žinokite, kad dabar, kai Saulė įėjo į Jautį, turite užsiimti priešingais dalykais, nei esate įpratę.

Gera naujiena ta, kad prasideda metas, kai idealiai jausitės tik namie. Šeima, namai taps jūsų prioritetu. Atėjo laikas pakeisti minčių kryptį: jei galvojate apie reikalus, pradėkite svajoti apie meilės nuotykius, jei įnirtingai sprendžiate meilės problemas – imkitės labiau rūpintis savo gerove, pasilepinkite maloniomis procedūromis vonioje, pažiūrėkite gerą komediją, pasigilinkite į tai, kas jums gražu, miela.

Ketvirtadienį nuo ankstyvo ryto, 5 val. 26 min., palanku užsirašyti savo norus, svajones. Penktadieniui ir savaitgaliui mažiau planuokite, neskirkite meilės pasimatymų, nesivelkite į naują romaną.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis tinkamas ieškoti alternatyvių uždarbio šaltinių, išeities iš finansinių apribojimų. Tik trečiadienį tuo neužsiimkite, nes tądien galima viską dar labiau pabloginti.

Ketvirtadienį suskubkite sutvarkyti svarbų reikalą – neatidėkite to penktadieniui ar savaitgaliui. Šiomis dienomis nesitarkite svarbiu reikalu ir niekam nieko nesiūlykite – sulauksite arba rimto pasipriešinimo, arba priešingo rezultato.

Venkite nemalonių prisiminimų, susijusių su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, šeimos praeitimi, – kils konfliktas. Tai netinkamas laikas gąsdinti trenkiant durimis – bet koks kategoriškas sprendimas pasmerktas pralaimėti. Nemėginkite aiškintis santykių su šeimos nariais, nesistenkite jų mokyti ir nekaltinkite savęs dėl visų šeimos problemų.

 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.