Astrologė: baisių išbandymų savaitė, su jais susitvarkys tik du ženklai

Ši savaitė – labai sunki, perspėja astrologė Palmira. Mėnulio užtemimas Vėžio ženkle kurs įtampas, grėsmes ir atneš didelių išbandymų visiems Zodiako ženklams. Jeigu kas ir turės jėgų susitvarkyti su viskuo, kas užgrius ant galvos, tai tik Dvyniai ir Skorpionas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 R.Danisevičiaus nuotr.
 R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-01-07 10:55

Avinas (03 21–04 20)

Anksčiau padarytos klaidos dėl Mėnulio užtemimo įtakos išlenda į paviršių ir virsta grėsme. Geriausia šiuo kritiniu metu (šią savaitę ir kitos pradžioje) taip susitvarkyti, kad galėtumėte viską pamiršti ir ramiai pailsėti šeimos rate.

Per šį laiką patartina vengti finansinių avantiūrų, nepriimkite naujų sprendimų dėl darbovietės keitimo ar gyvenamosios vietos. Tai blogas laikas naujiems karjeros pasiūlymams priimti, net jei tai būtų paaukštinimas. Saugokite namus, kaip ir darbo vietą, – tikėtinos apgaulės, vagystės (ypač per užsieniečius arba įtakingus asmenis).

Daugiausia dėmesio skirkite šeimos darnumui stiprinti, santykiams su kolegomis gerinti – konfliktai su sutuoktiniu, taip pat bendradarbiais itin tikėtini... Labiau pasirūpinkite tėvais.

Jautis (04 21–05 20)

Nepiktnaudžiaukite šaunumu – galite išprovokuoti aplinkinių pavydą. Ir ne tik profesiniais laimėjimais, bet ir populiarumu tarp priešingos lyties atstovų. Vienas atsitiktinis žodis, šypsena kitam asmeniui, ir jūsų antroji pusė gali sukelti nepasitenkinimo skandalą.

Jei svarbu išsaugoti darnius santykius, žinokite, jog ši savaitė provokuos santykių atšalimą bei nutraukimą, tad venkite visko, kas gali jus sukiršinti. Būkite pakantesni savo antrajai pusei – būtent dabar esate pasiruošę tiek daug prikišti. Nieko rimta neplanuokite, juolab nerizikuokite darbe – šiuo metu bus norinčių pakišti koją kelyje į sėkmę bei pripažinimą.

Bus pavojingas patiklumas, kaip ir dėmesingumas apkalboms bei komplimentams. Šiuo metu išaugs vagysčių, automobilių avarijų tikimybė. Saugokite raktus, dokumentus bei rankines, pinigines, telefonus, taip pat šeimos paslaptis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitė bus iš tiesų sunki, tačiau turėsite jėgų susitvarkyti su tuo, kas gali užgriūti ant galvos! O gali nutikti daug kas: ir atsiskleisti paslaptis apie šeimą, apie niekam nežinomą romantišką ryšį. Pagaliau galite sužinoti tai, apie ką seniai kalba kiti, bet jums buvo paslaptis...

Jūsų reakcija gali būti neadekvati, ypač jei reikalas susijęs su antrąja puse arba piniginiais reikalais. Tik nemanykite, kad tai bankrotas. Ir jūsų santuoką, ir finansinius reikalus dar galima išgelbėti, tiesa, jei neskubėsite. Dabar reikia išlaukti. Ko gero, kito mėnesio pradžioje netikėtai atsiras išeitis.

Bet kokiu atveju dabar nesiimkite tvarkyti piniginių ir turto reikalų, nepasirašykite sandorių, neskolinkite didelių pinigų (ypač trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį) – galite rimtai nukentėti. Itin neskubėkite pasikliauti „geranoriškais“ užsieniečiais ar iš toli atvykusiais draugais ir giminaičiais.

Vėžys (06 22–07 22)

Mėnulio užtemimas Vėžiams visada sudėtingas reiškinys, verčiantis įsitempti, suklusti, būti atsargesniems ir atidesniems nei paprastai. Šis užtemimas Vėžio ženkle itin paveiks tuos, kurie gimė liepos 11–14 dienomis, – jums suturėti emocijas, išlaikyti blaivų, nepriklausomą požiūrį į situaciją nebus taip paprasta.

Bet kokiu atveju neleiskite kauptis baimei, apmaudui, pykčiui. Nenustebkite, jei planai grius, o ankstesnis pasaulis versis aukštyn kojomis... Vyks pokyčiai, kad ir kaip priešinsitės, – tam tikri persilaužimai neišvengiami. O gal seniai svajojote iš esmės pakeisti savo gyvenimą? Tuomet dabar jausitės laisvai, ir pokyčiai vyks tarsi savaime.

Vis dėlto tai pavojingas metas, tad nerizikuokite, jei to nereikalauja aplinkybės. Nesugadinkite santykių su vadovybe bei savo šeima, ypač motina, net jei teks pajusti nepasitikėjimą, išgirsti keistų įtarimų savo atžvilgiu. Ir saugokite sveikatą.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei esate užsiėmę aktyvia dalykine veikla, galimos problemos dėl konkurentų ar pavydžių kolegų intrigų. Ko gero, teks ginti savo orumą ir įrodinėti profesinę kompetenciją... Santykiai su šefu bei kolegomis gali pablogėti – nesivelkite į intrigas, flirtą darbe, saugokitės provokacijų.

Jūsų uždarbiui, o gal net ir geram vardui gresia pavojus. Jei esate sąžiningi, nėra ko bijoti. Geriausia šią savaitę būtų būti kuo toliau ne tik nuo darbo – atsisakyti bet kokių reikalų tvarkymo. Geriausia laiką leisti sanatorijoje.

Venkite (ypač savaitgalį) mažai pažįstamų asmenų dėmesio, romantiško asistavimo. Pasisaugokite melagių bei sukčių. Taip pat venkite stiprių svaigalų bei pavojingų, audringų vandenų (jei esate pietų kurorte).

Mergelė (08 23–09 22)

Į užtemimo keliamus neramumus nebus lengva reaguoti ramiai, be emocijų. Dabar jūsų viduje vyks esminiai pokyčiai – kai kurios gyvenimo tiesos taps nebeaktualios, suvoksite naujas. Užtemimas paklibins jūsų prisirišimo jausmą.

Pasistenkite likti ramūs – nesivykite tolstančio traukinio. Tiesa, verta apdairiau elgtis su pinigais, turtu. Mažiau pasitikėti tarpininkais ir tais, kurie žada didelius lobius, nepaprastą pelną. Venkite rimtų pokalbių, juolab ginčų su sutuoktiniu trečiadienį – pakaks vieno netikusio žodžio ir imsite aptarinėti skyrybas.

Venkite šiomis sunkiomis dienomis aptarti savo jausmus su aplinkiniais ir nepasiduokite galimam tėvų spaudimui dėl santykių su mylimu asmeniu. Atsakingą sprendimą turite priimti patys vieni, tiesa, ne dabar. Galbūt pirmadienį jus aplankys slaptas praregėjimas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Užtemimas sukels tam tikrų išbandymų – ko gero, pasijusite atsidūrę tarp dangaus ir žemės. Jūsų reikalavimai sau, savo darbui, sutuoktiniui (-ei) ar mylimam asmeniui aukšti – dėl to išgyvenimų išvengti bus sunkoka.

Maksimalizmui reikia pasakyti „ne“, kitaip jūsų gyvenimas pasidarys ne itin smagus. Nesivadovaukite nuostata, kad „tikslas pateisina priemones“. Itin pavojingas ir apgaulingas bus šios savaitės vidurys – jokių kelionių, sandorių ar šiaip rimtesnių įsipareigojimų! Šiuo metu nedėkite vilčių į naują meilę, saugokite gerus santykius su mylimu asmeniu, artimaisiais, tėvais.

Na, o užtemimas bus pavojingas ir veiklai – galite padaryti lemtingą profesinę klaidą. Ypač trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis – blogos dienos sandoriams, šeimos biudžetui planuoti, dėl to gali kilti rimtų nesusipratimų namuose.

Skorpionas (10 24–11 22)

Dėl užtemimo ši savaitė bei kitos pradžia gali virsti nemenku asmens brandumo egzaminu, nors neseni įvykiai jus kai ko nauja išmokė ir vis išmintingiau vertinate savo galimybes bei įtaką aplinkiniams. Tad gal nepadarysite lemtingų klaidų bendraudami su mylimu asmeniu, tvarkydami finansinius, karjeros reikalus.

Vis dėlto pasiruoškite nesutrikti, jei teks susidurti su antrosios pusės kaprizais, planų suirimu, svajonių žlugimu, nuostoliais. Šis užtemimas privers rimtai susimąstyti ir pakeisti tam tikras nuostatas.

Savaitė bus nepalanki kelionėms, reikalams tvarkyti su užsieniečiais. Deja, užtemimas sukels daug painiavos. Tad saugokitės intrigų, apgaulių, apkalbų bei vagysčių. Ir labai nepasikliaukite draugais, giminaičiais.

Šaulys (11 23–12 21)

Užtemimas gali paveikti gana stipriai – dėl ne visai aiškių priežasčių nerimausite, bus sunku suprasti save. Jausite stiprią įtampą, gali apimti apmaudas ar net pyktis dėl menkos priežasties. Pasistenkite šiuo metu iš savęs nieko nereikalauti, iš aplinkinių, ypač artimiausių žmonių nieko nesitikėti.

Stenkitės nusiraminti, pasilepinti, save kuo nors nudžiuginti. Pasistenkite sukurti malonesnę aplinką namuose bei darbe. Dėl užtemimo galite sulaukti painiavos meilėje – dabar bus sunku atskirti, kur juoda, kur balta (verčiau užkonservuokite esamus santykius).

Jei jaučiate, kad galite prarasti pusiausvyrą, pradėkite gerti raminamąsias vaistažoles, imkite medituoti, tokiu sudėtingu laiku veiksmingi bus ir jogos kvėpavimo pratimai. Svarbiausia – atidėkite visus dalykinius reikalus, svarbias keliones bent savaitei – šiuo metu tikėtinos nesėkmės, traumos ar kitokios nelaimės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitgalį užgrius netikėti rūpesčiai, neplanuoti darbai, tad geriau neplanuokite pramogų, kelionių. Beje, gali tekti vieniems spręsti kilusias problemas – vargu ar iš aplinkinių, antrosios pusės bus didelė nauda. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis (ypač 8–12 d.), geriau atšvęsti kukliai ir pasiruošti įtemptiems metams.

Savaitgalį būkite atidesni ir savo sveikatai, labiau pasaugokite darnius santykius šeimoje. Savaitgalis bei savaitės pradžia atneš nemažai nerimo dėl sutuoktinio, šeimos, namų. Savaitės vidurys bus pavojingas laikas veiklai – pasistenkite itin atsakingai atlikti savo užduotis, nesiimkite nieko nauja. Nauji veiklos pasiūlymai nepalankūs, geriau jų nepriimti.

Būkite atidesni savijautai – saugokite savo sveikatą. Beje, kad ir ką išgirstumėte šią savaitę, geriau nekeisti ankstesnių nuostatų bei planų.

Vandenis (01 20–02 18)

Menka priežastis gali priversti ištarti: „Niekuo netikiu, ypač meile...“ Jei apims tokios nuotaikos, nepraraskite galvos. Tegu tai ne pats romantiškiausias dalykas, užtat nepadarysite lemtingų klaidų.

Kita vertus, nuo trečiadienio iki kitos savaitės pradžios – objektyviai sunkus laikas, kai atgyja senos nuoskaudos, atsiranda priežasčių ir negeroms naujienoms. Iš esmės tai krizinis laikas, kai geriau bent laikinai nuo visko atsiriboti ir pabūti vieniems su savimi. Nesugalvokite imtis rimtos veiklos, juolab permainų darbe ar remontų namuose – perdarinėti tai, ką nuveiksite, gali tekti ilgai...

Būkite atidesni savo sveikatai, nepamirškite, kad geros savijautos pagrindas – ne tik meilė, poezija, bet ir sveikas gyvenimo būdas. Nesipykite su mylimu asmeniu, net jei tam bus rimtas pagrindas.

Žuvys (02 19–03 20)

Tik spėjote nurimti nuo sukrėtimų, atgauti pusiausvyrą, ir vėl nauja įtampa, naujos problemos dėl Mėnulio užtemimo jūsų meilės ženkle. Vėl ima atrodyti, jog dabartiniai santykiai su mylimu asmeniu ir net reikalai darbe neatitinka jūsų poreikių, prieštarauja įsitikinimams bei įgytai patirčiai.

Gresia apsisprendimas, persilaužimas. Laikykitės. Šią savaitę geriau atsisakyti kelionių bei svarbaus, brangaus daikto pirkimo, svarbiausia – santykių aiškinimosi su savo pora (nerizikuokite mylimo žmogaus jausmais). Stenkitės itin taktiškai bendrauti su savo vaikais.

Tai pavojingas metas, kai gali atsitikti kas tik nori, kai galima labai smarkiai nukentėti ir morališkai, ir materialiai, ir dalykiniuose reikaluose, ir meilėje. Deja, bus sunku suvokti, kur nauda, o kur nuostoliai, kas privalu, kas sveika, o kas nuodinga jūsų kūnui ir sielai.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.