Astrologė: net 6 ženklams ši savaitė bus svarbi ir sėkminga

Šią savaitę stos Mėnulio jaunatis, ir net keletas Zodiako ženklų pajus jos ypatingą poveikį. Astrologė Palmira ypatingai svarbią ir sėkmingą savaitę žada Jaučiui, Vėžiui, Liūtui, Svarstyklėms, Skorpionui bei Vandeniui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2019, 10:58 AM

Avinas

Antradienis padės išsiaiškinti senas klaidas – taisykite jas. Nuo trečiadienio imkitės to, kas jums svarbu, – prasideda sėkmingas metas veiklai, tiesa, jis truks tik iki penktadienio imtinai.

Savaitės viduryje galite paskatinti gerą persilaužimą bendraudami su sutuoktiniu ar asmeniu, kurį seniai mylite, bet jūsų santykiai lyg sustingę, nesiplėtoja, tad verta pasikalbėti apie svarbius dalykus. Galite net netyčia įsimylėti iš naujo. Beje, naujos romantiškos pažintys irgi bus ypatingos, žadančios santuoką.

Savaitgalį jūsų nuotaikos bus kiek maištingos, jos puikiai tinkamos ką nors radikaliai pertvarkyti savo namuose (be gailesčio atsisakykite to, ko nereikia, juk per metus nemažai šlamšto susikaupė), taip pat nueiti į sporto klubą. Na, o kita savaitė prasidės sunkiai – pirmadienis sudėtingas. Nors iš pažiūros atrodys, kad viskas gerai, tačiau imkitės tik vienadienių reikalų.

Jautis

Ši savaitė – ilgų ir esminių permainų pradžia. Tiesa, iš pradžių jas pajus tik moterys, o vyrams teks palaukti dar savaitę. Nors nuo antradienio ir galite jausti tam tikrą nerimą, įtampą, tai bus palankus laikas spręsti visas susikaupusias problemas – tiek susijusias su veikla, finansais, tiek su asmeniniais santykiais.

Būkite tikri, kad jums pavyks, – ketvirtadienį, penktadienį tuo tikrai įsitikinsite. Beje, šiuo metu jūsų nuojautos taps magiškai stiprios, tad pasikliaukite savo sapnais, nesiginčykite ir su vidiniu balsu.

Tiesa, nuo šeštadienio – nauji rūpesčiai. Jums gali tekti aiškinti, įrodinėti ne tik savo vaikams, bet ir sutuoktiniui, artimiesiems, o kitą savaitę ir kolegoms, viršininkui, partneriams, kas yra kas. Tik nedarykite to pernelyg karštai – nors palengva jums ims vis labiau sektis, Jaučiams dar ne laikas imti jautį už ragų.

Dvyniai

Savaitė žada santarvę, nusiraminimą. Tai stiprios sąjungos metas, kai reikia kalbėtis, bendrauti, kviesti, nusileisti, sutikti. Ir sakyti „taip“. Šis stebuklingas laikas tęsis iki penktadienio imtinai. Tai gera proga aptarti ir nesklandumus santuokoje.

Deja, jei praleisite galimybę savaitės viduryje pasiaiškinti santykius su sutuoktiniu (mylimu asmeniu), jau šeštadienį galite patirti ir nesmagumų dėl savo antrosios pusės, o blogiausia, ką šioje situacijoje bus galima sugalvoti, – pasakyti „sudie“. Ne tik šeštadienį, bet ir sekmadienį, pirmadienį nepriimkite radikalių sprendimų nei asmeniniuose, nei dalykiniuose reikaluose – atidėkite tai dar savaitei.

Beje, šeštadienis apskritai pavojingas metas Dvyniams, skatinantis ryžtą, provokuojantis ekstremaliems sumanymams. Tik vargu ar kas nors gero iš to išeis. Neverta tądien rizikuoti, nebent jei tai neišvengiama.

Vėžys

Antradienis – Mėnulio jaunaties metas. Vėžiams tai itin svarbu, tad susikaupkite 17 val. 6 min., kai stos jaunatis, ir pasvajokite apie gražią ateitį, drąsiai kurkite būsimos sėkmės planus. Trečiadienį, ko gero, dar bus sunku išsijudinti, tad veikti imsite tikriausiai tik ketvirtadienį. Ir tai bus puikus laikas energingai tvarkyti reikalus: jūsų asmeninis žavesys, mokėjimas kitus uždegti savo sumanymais taps lemtingi.

Ketvirtadienis, penktadienis itin palankūs užmegzti naujus dalykinius, taip pat ir draugiškus santykius, kurie vėliau gali virsti romantiškais. šis laikas sėkmingas pasirašyti atsakingus dokumentus, įvairius susitarimus, sandorius. Penktadienis žada geras permainas ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje – nepraleiskite sėkmės.

Savaitgalis bei pirmadienis, deja, viską gali apverti aukštyn kojomis – gali tekti patirti ir sutuoktinio šaltumą, ir aplinkinių atšiaurumą.

Liūtas

Šią savaitę Liūtams karaliams pavyks pajusti tikrąją karališką valdžią. Jums paklus visi – net riaumoti nereikės. Būsite itin mylimi, vertinami, gerbiami. Visi sieks jūsų prakilnaus dėmesio! Tai išskirtinis laikas ir būtų apmaudu jį praleisti.

Deja, jūsų karaliavimo kadencija eina į pabaigą, artėja laikas, kai teks nusiimti karūną (gal dėl to kiek palengvės – juk ji gana sunki?) ir net kitiems nusilenkti. Tad kol esate soste, spręskite visus svarbius veiklos klausimus, imkitės naujų darbų ir mylėkite (įsimylėkite). Ypatingas įspėjimas moterims – likite meilės karalienėmis, nesiekite jos kaip meilės vergės!

Šią savaitę galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos – nedemonstruokite liūtiško išdidumo, nenumokite ranka į šeimos bei šeimos draugų siūlomą pagalbą, jų patarimus, pasiūlymus. Nuo šeštadienio turėsite susitelkti – nedidelė klaida gali virsti ilgalaikiu rūpesčiu.

Mergelė

Rami, introvertiška savaitė, ją geriausia skirti poilsiui, atsipalaidavimui. Jei teks neišvengiamai darbuotis, jokių viršvalandžių – nepersistenkite. Dabar jūsų dėmesys turi būti sutelktas į namus, šeimą. Antradienio vakaras – jaunaties metas, ji stos 17 val. 6 min., ir tai gera proga kurti planus, projektus. Tai būtų pats svarbiausias darbas šią savaitę.

Itin romantiškas ketvirtadienis, penktadienis – gali netikėtai užsimegzti slaptas romanas su senu draugu, tikėtina ir laiminga internetinė pažintis. Jei negalvojate apie flirtą, tarkim, esate jau susituokę ar turite puikų širdies draugą (-ę), tuomet šios dienos – idealus laikas dar kartą suvilioti savo porą.

Beje, dabar, kai Saulė juda Šauliu, gundymo mene svarbu ne tik metodas „meilė ateina per pilvą“, bet ir mokėjimas sukurti paslaptį. Nuo šeštadienio venkite ginčų su tais, kuriuos mylite, taip pat naujų romantiškų pažinčių. Darbe pasisaugokite skundikų, melagių.

Svarstyklės

Ši jaunaties savaitė itin svarbi – žmonės, su kuriais teks susidurti, kurie ką nors siūlys ar iš jūsų ko nors norės, bus itin svarbūs visą mėnesį. Nors tai bus vangus jaunaties metas, nuo trečiadienio pasistenkite kuo daugiau nuveikti. Jau kitą savaitę reikalai ims strigti ir spėsite vis mažiau, o svarbias dalykines užduotis atlikti bus vis sunkiau.

Antradienis geras seniai planuotiems susitikimams su svarbiais jūsų veiklai asmenimis: galite sulaukti žadėtos pagalbos ir naujų perspektyvių pasiūlymų. Penktadienį tiks kreiptis pagalbos ir į savo tėvus, tik nedarykite to savaitgalį ir kitą savaitę – labai tikėtina, kad būsite neišgirsti, atstumti.

Beje, jei ryšitės savaitgalį ar pirmadienį susitikti su mylimu žmogumi, irgi turite būti atsargūs – dėl nesusikalbėjimo, nesugebėjimo išgirsti vienam kitą galite paikai susipykti. Pirmadienis apgaulingas: neįsivelkite į avantiūras, nieko nekeiskite veikloje ir pasisaugokite, kad nepakliūtumėte viršininkui į akis – dabar bus lengva užsitraukti vadovybės nemalonę.

Skorpionas

Svajonių pildymosi metas. Bus taip, kaip panorėsite. O panorėti reikėtų antradienio vakare, kai 17 val. 6 min. stos Mėnulio jaunatis. Patarčiau kurti norus, planus, susijusius su finansinio stabilumo užtikrinimu. Vakaras puikus ir įvairiems piniginiams ritualams, kokius žinote (patarimų nemažai rasite kad ir fengšui vadovėliuose). Gerai būtų pinigų kampe (pagal fengšui) tuo metu uždegti žalios spalvos žvakę.

Svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams puikus penktadienis. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite. šis savaitgalis bei pirmadienis gana apgaulingi. Viskas atrodys geriau, nei yra iš tiesų.

Ypač šeštadienį neskubėkite patikėti tuo, ką girdite, nepasiduokite liežuvautojų įtakai. Pasisaugokite sukčių, melagių, vagių ir nerizikuokite kelyje. Sekmadienį, pirmadienį geriausia leisti namie – kelionėms laikas netinkamas. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems susitikimams bei susitarimams.

Šaulys

Antradienis sėkmingas – spręskite ankstesnes problemas. Vakaras – Mėnulio jaunaties metas, jis stos 17 val. 6 min. Tuomet tiktų kurti norus net visiems metams (mat tai gimtadienio mėnesio jaunatis). Beje, jei jūsų gimtadienis išpuola šią savaitę, iki penktadienio imtinai, laukite įdomių, išskirtinių metų, kurie daug ką naudingai gali pakeisti jūsų gyvenime.

Nuo trečiadienio tinka imtis svarbių, atsakingų darbų, ryžtis drąsioms permainoms. Atsakingiems susitarimams itin palankus penktadienio rytas.

Savaitgalis bei pirmadienis bus savotiškas dvasios jėgų išbandymas (gimtadieniui švęsti tinkamas tik penktadienis), kai niekas neleis nė trupučio nusižengti, patinginiauti, pasimuliuoti – be paliovos vis tikrins, vaikys, vers atsakyti už neatliktus darbus, laiku nesutvarkytus reikalus. Turėsite nertis iš kailio – nepadės nė diplomatinės gudrybės savo tėvų ar vadovų, kolegų atžvilgiu.

Ožiaragis

Nuo antradienio – savotiško sąstingio metas, kupinas nuojautų, neaiškaus laukimo. Artėja didžiosios permainos gyvenime ir joms reikia ruošti kelią. Baikite senus darbus, kažką perdarykite, pakoreguokite. Raskite laiko ir pailsėti, atsipūsti. Stenkitės gerai išsimiegoti.

Aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti tinkamas tik penktadienis. Tai bus nepaprasta diena, kai suvoksite, kad jums atvertos visos durys. Tądien sulauksite ypatingo pasisekimo, aukštų įvertinimų, diena itin palanki moterims. Penktadienio susitikimai, pažintys atneš daug gero, padarys jus laimingus. Beje, šią savaitę galimas ir netikėtas įsimylėjimas – naujas jausmas praturtins, atskleis jūsų charizmą.

Savaitgalis bei pirmadienis nepalankus metas, kai bus sunku su aplinkiniais susitarti, sulaukti jų supratimo, palaikymo. Pasistenkite likti ramūs ir susitelkti, kad sugebėtumėte racionaliai panaudoti savo jėgas ir laiką, kitaip nieko nespėsite ir patirsite ne visai malonių gyvenimo pamokų. Išaugs traumų tikimybė.

Vandenis

Tai bus šauni savaitė: iki penktadienio – laimingo virsmo metas, kai viskas pasisuka reikalinga linkme, kai gaunate tai, ko jums reikia. šios savaitės susitikimai, naujos pažintys bus svarbios reikalams, karjerai, veiklai plėsti. Nereikėtų atsisakyti gautų pasiūlymų – nei asmeninių, nei dalykinių. Tiesa, nesitikėkite greitų rezultatų – viską gausite, tačiau praeis daugiau laiko, nei tikėsitės, be to, teks ir patiems paplušėti, kad pasiektumėte savo tikslą.

Savaitgalis bei pirmadienis – nesmagus laikas: nespręskite nei darbo, nei meilės problemų – ne laikas ko nors atsisakyti, nutraukti santykius. Nesugalvokite ir tartis dėl naujo darbo arba veltis į naują flirtą – tai metas, kai viskas vyks atvirkščiai. Nukreipkite savo dėmesį į dalykus, nesusijusius su jausmais, laikinai turite pamiršti, kas kelia nerimą, slegia.

Tad jei kitos savaitės pradžioje kils naujų idėjų, sumanymų, atsiras poreikis ką nors keisti veikloje bei santykiuose su pora, žinokite, kad lazda turi du galus: kažką laimėję, kai ko ir neteksite. Tad ar verta trikdyti pasiektą pusiausvyrą? Pati sėkmingiausia diena kitą savaitę bus ketvirtadienis.

Žuvys

Kiek nervinga savaitė, bet gera rizikingiems veiklos sumanymams įgyvendinti (jei gimėte ne antrąją kovo pusę). Deja, Žuvims išbandymai dar nesibaigė ir kol kas joms patartina nerti į kuo didesnį gylį. Penktadienį imsite atsipalaiduoti – tai gerųjų permainų laikas, ir dabar jūsų svajonės gali imti pildytis, tiesa, kiek kitaip, nei tikėjotės. Bet vis vien liksite patenkinti.

Tiesa, jau šeštadienį papūs kiti vėjai. Savaitgalis sunkus, sužinosite, ar esate tolerantiški, ar mokate pasitenkinti tuo, ką likimas skyrė. Nepasiduokite vidinėms baimėms, abejonėms, juolab tokių nuotaikų apimti nieko nekeiskite šeiminiame gyvenime – nepamirškite, kad gerai ten, kur mūsų nėra.

Šį savaitgalį ar savaitės pradžioje būsite linkę susižavėti, įsimylėti, išgirsti intriguojančių pasiūlymų – gali susidaryti meilės trikampis. Gerai, jei esate laisvi, priešingu atveju patarčiau saugoti esamus santykius, stiprinti šeimos ryšius. Pirmadienis nepalankus jokiems atsakingiems reikalams tvarkyti.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.