Astrologė: vienam ženklui prasideda pavojingas pagundų metas

Įtemptai, netgi pavojingai prasidėjusi savaitė vėliau daugeliui Zodiako ženklų prašviesės, žada astrologė Palmira. Tačiau patartina būti atsargiems, ypač Dvyniams, kuriems prasideda pavojingas pagundų metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2019, 11:40 AM

Avinas (03 21–04 20)

Veiklai, aktyviam reikalų tvarkymui ši savaitė ne itin tinkama. Į pasiūlymus, gautus antradienį, galite nekreipti dėmesio. Tai gana pavojinga diena – svarbu nesivelti į konfliktus (nei darbe, nei namie).

Atsigausite tik penktadienio antrą pusę bei savaitgalį. Šios dienos sėkmingos pareikalauti, kas jums priklauso. Naudinga mylimam asmeniui pasakyti, ką apie jį (ją), jūsų santykius manote, – atvirumas padės geriau suvokti, ko iš jo (jos) tikitės, ir apsispręsti dėl ateities.

Tačiau šios savaitės pradžioje, taip pat kitą pirmadienį nederėtų klibinti tarpusavio santykių problemų, nebent jums patinka ekstremalumas, adrenalinas... Šios dienos išryškins tai, kas tarp jūsų blogiausia, tad galima krizė.

Jautis (04 21–05 20)

Šią nelengvą savaitę užsiimkite naudingomis pertvarkomis namie. O štai darbe geriau nieko nekeisti – tenkinkitės esamais laimėjimais. Tiesa, trečiadienis, ketvirtadienis tinka įklimpusiems (jums nemaloniems, atsibodusiems) reikalams tvarkyti, atidėtiems darbams užbaigti.

Itin atidūs būkite darbe kitą pirmadienį – galite padaryti lemtingų klaidų ar būti kvailai įvelti į nesąžiningą reikalą. Šeštadienio bei sekmadienio įvykiai, susitikimai, pokalbiai padės sustiprinti tikėjimą laime, meile, savo vaikais, šeima.

Būkite ištikimi savo porai pirmadienį – nauji meilės nuotykiai šiuo metu nebus perspektyvūs.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio – pagundų metas: galite netikėtai įsivelti į žavius romantiškus santykius, kurie tokie ir liks, jei jūs bei jūsų pora laisvi. Priešingu atveju vėliau ne kartą pasigailėsite, kad įsivėlėte į šią meilės intrigą.

Na, o savaitgalį jus gali okupuoti namiškiai su savomis problemomis bei per savaitę susikaupę buitiniai rūpesčiai, tad nepamirškite pailsėti. Gana apgaulinga kitos savaitės pradžia. Pirmadienį atrodys, kad sena svajonė pildosi, tačiau vėliau paaiškės, jog to visai nereikia, jog per tai vien nemalonumai.

Beje, pirmadienį neskirkite meilės pasimatymų ir nesugalvokite savo antrajai pusei pranešti, kad jo (jos) daugiau nebemylite. Sėkmingiausia diena meilei bei reikalams – penktadienis.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors nuo trečiadienio jausitės pakylėti, būsite kūrybingi, kupini energijos bei šaunių sumanymų, finansiniai reikalai, rūpesčiai dėl namų, tėvų jus privers nusileisti ant žemės ir ieškoti paprastos ir ne per brangiausios išeities.

Jau nuo savaitės pradžios bus svarbu pradėti gyventi ne pagal svajones, o pagal galimybes ir labiau taupyti, neišlaidauti brangioms pramogoms, šventimams, papuošalams ar naujiems drabužiams, nepataikauti tuštiems vaikų kaprizams ir, beje, nesiimti lopyti kiaurokos partnerio piniginės.

Penktadienis gali būti išganingas sprendžiant problemas namie, įvairius keblumus darbe – tądien rasite visai neblogą išeitį. Kitam pirmadieniui mažiau planuokite – viskas gali apvirsti aukštyn kojomis.

Liūtas (07 23–08 22)

Laukia įtempta savaitės pradžia – sunku rasti kompromisą, užpuola nenumatytos problemos, rūpesčiai. Trečiadienis, ketvirtadienis bus tinkamos dienos ieškoti alternatyvaus uždarbio (ar skolinimosi) šaltinio.

Vis dėlto nuo penktadienio ims gerėti santykiai su vaikais, vyru, giminaičiais. Dabar galite iš mylimo asmens sulaukti staigmenos, malonios, net brangios dovanos.

Na, o pirmadienis gana slidus dalykiniams reikalams tvarkyti – neklausykite kitų, visada turėkite savo nuomonę ir neskubėkite pinigų investuoti, skolinti, atidžiai tikrinkite dokumentus, kuriuos pasirašote.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia bus nepalanki veiklai, finansiniams reikalams tvarkyti (vargu ar sulauksite pelno iš dabartinių savo sumanymų) – atidėkite tai ilgesniam laikui. Beje, mažiau įtarinėkite sutuoktinį, nepriekabiaukite prie jo savaitės viduryje bei savaitgalį – dažnai būsite neteisūs, linkę matyti ne tai, kas yra, o tai, kas jums atrodo.

Beje, šiomis dienomis gerai rasti daugiau laiko poilsiui – nei darbe, nei namie niekuo rimtu, atsakingu neužsiimti.

Neskubėkite pasijusti padėties šeimininkais ir pirmadienį – situacija pasirodys geresnė, nei yra, ir nė nepajusite, kaip nevykusiu žodžiu, neapgalvotu poelgiu sugriausite tai, ką taip vertinote. Tądien išaugs apgaulių, sukčiavimo, melo, taip pat ir automobilių avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienį gali prislėgti nepasitenkinimas dabartiniais santykiais su sutuoktiniu. Tačiau neskubėkite aptarinėti, kas jums negerai. Atidėkite tokį pokalbį penktadieniui. Tądien mėginkite kalbėti, analizuoti, kas tarp jūsų negerai, – rasite išeitį.

Beje, ar seniai lankėtės pas gydytoją? Trečiadienis, ketvirtadienis puikiai tinkami vizitui į medicinos įstaigą. Savaitgalis bus kupinas romantiškų nuotaikų, galite ir netikėtai įsimylėti. Jei tai nutiks penktadienį arba sekmadienį, ko gero, tai bus perspektyvus laimingas ryšys.

Pirmadienis – nesmagus pilnaties metas, jūsų sąžiningumas gali būti patikrintas (ir meilėje, ir veikloje). Vis dėlto neskubėkite spręsti problemų darbe, atidėkite bent jau rytdienai.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis apgaulingas, dvilypis – sėkmė ir slapti pavojai, pralaimėjimai, kurių bus sunku išvengti. Geriau tądien niekuo nerizikuoti, labiau pasaugoti pinigus, sveikatą bei gerus santykius šeimoje. Ypač kelyje nerizikuokite. Šiai dienai neplanuokite jokių svarbių reikalų.

Jums palankesni trečiadienis, ketvirtadienis. Net nežymus pripažinimas, nedidelis laimėjimas, kuklus pasiūlymas šiomis dienomis gali tapti sėkmės, akivaizdžios naudos ateityje pradžia. Savaitgalis bus geras ir pramogauti, ir bendrauti, ir reikalams tvarkyti (gali atsirasti progų ir svarbiam profesiniam klausimui spręsti) – gali atsinaujinti senas draugiškas ar romantiškas ryšys.

Kitą pirmadienį būkite apdairesni tvarkydami piniginius, turto, teisinius reikalus. Nedėkite didelių vilčių į gaunamus pasiūlymus – tiek dalykinius, tiek asmeninius, neužmegzkite atsitiktinių pažinčių.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis itin nepalankus, žadantis apgaulių, konfliktų, nuostolių. Ne laikas naujoms pažintims, romantiškiems pasimatymams, o ypač santykiams aiškintis su sutuoktiniu. Labiau pasaugokite pinigus ir sveikatą. Trečiadienis, ketvirtadienis jau ramūs, taikūs, tačiau nebus tinkami santykiams aiškintis.

Geras laikas prasidės penktadienį, kai galima ir žavi romantiška pažintis, ir naudingas dalykinis pasiūlymas (tikėtina iš seno draugo ar draugės). Penktadienio bei savaitgalio susitikimai, pažintys žada gerų permainų. Savaitgalis geras ir meilės pasimatymams, ir įvairiems susitikimams, viešnagėms.

Įtempta kitos savaitės pradžia – nesižavėkite pirmadienį atsiradusiomis netikėtomis galimybėmis užsidirbti. Šios dienos pasiūlymai apgaulingi. Tai bus netinkamas laikas įsipareigojimams, permainoms, esminiams sprendimams priimti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia apgaulinga, dvilypė – jūsų laukia įdomūs susitikimai, intriguojančios pažintys bei malonūs pasiūlymai, tačiau ne visoms svajoms bus lemta išsipildyti, ne visi geri pažadai bus tesėti, tad neapsigaukite. Galimi rūpesčiai ir dėl kažkada neapgalvotų svarbių detalių tvarkant dalykinius reikalus ar nesėkmių sutuoktinio veikloje. Ypač antradieniui nieko neplanuokite, kad nesugadintumėte to, ką jau spėjote pasiekti.

Tačiau trečiadienis, ketvirtadienis bus netikėtai sėkmingos dienos – akimirksniu reikalai pasisuks į gerąją pusę. Penktadienį bei savaitgalį nesiimkite tuščiai kovoti už savo principus – bus labai naudinga kitus (svarbiausia – artimuosius) įvertinti teigiamai ir susikurti užnugarį, užsitikrinti apsaugą. Taigi nebijokite sakyti nuoširdžių komplimentų, atvirai žavėtis ir jūsų gerbėjų bei pagalbininkų ratas dar labiau padidės.

Kad jums reikia aplinkinių palaikymo, jau seniai pajutote, o kitos savaitės pradžioje gali tekti susidurti su akivaizdžia neteisybe, gal net išdavyste.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei antradienį išgirsite netaktišką pastabą, nemalonią priekabę iš antrosios pusės, nepradėkite aiškintis santykių, juolab nesugalvokite kur nors išvykti: ne tik problemos neišspręsite, bet ir santykius atšaldysite. Antradienį būkite itin atidūs darbe – galimi netikėti konfliktai su vadovybe ar klientais, partneriais.

Tačiau nuo trečiadienio palankesnis metas, pavyks atsigriebti. Antrąją savaitės pusę galite gauti ir vertingų patarimų, pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Laukia sėkmingas ir malonus savaitgalis. Tai bus puikios dienos išvykoms su draugais, viešnagėms pas giminaičius bei meilės pasimatymams.

Deja, pirmadienis vėl nesmagus. Tai dienai neplanuokite kelionių, atsakingų susitikimų. Geriausia pirmadienį leisti namuose ir labiau pasirūpinti savo sveikata, taip pat namų saugumu.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis – prisiminimų metas, galite pradėti ilgėtis prabėgusio laiko, senų draugų... Taip ir palikite tą dieną svajonėms. Jokių reikalų nesiimkite – tai nuostolių, pralaimėjimo laikas. Antradienis netinkamas ryžtingai veiklai, naujiems darbams pradėti, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Ypač nerizikuokite pinigais – šiuo metu galite apsigauti.

Darbingumą bei optimizmą imsite atgauti trečiadienį. Trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį tiks imtis svarbių reikalų. Beje, penktadienis žada ir netikėtą intriguojančią pažintį. Šios dienos tinkamos ir susitikti su reikalingu žmogumi, aplankyti gerus draugus.

Savaitgalis sėkmingas – bus daug aplinkinių dėmesio, įvairių pasiūlymų, o jums norėsis vien ramybės, poilsio. Nepatartina kitą pirmadienį kibti į darbus – klaidų bei apgaulių diena (tai pasakytina ne tik apie darbo, bet ir meilės reikalus...).

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.