Astrologė: vieno ženklo laukia Fortūnos dovanų metas

Ši savaitė turėtų būti daug kuo naudinga, pavyks sutvarkyti nemažai reikalų, teigia astrologė Palmira. O Skorpiono ženklo atstovams apskritai tai ypatingas metas: Fortūna žada apiberti dovanomis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 15, 2019, 11:14 AM, atnaujinta Oct 15, 2019, 1:29 PM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia bus romantiška. Tai puikus metas puoselėti tiek ilgai puoselėjamus santykius, tiek megzti naujus. Beje, šią savaitę tinka spręsti finansines problemas.

Piniginiams, turtiniams reikalams tvarkyti tiks antradienis, trečiadienis, o štai svarbaus sandorio formalumams, pinigų investicijoms į veiklą ar skolinimosi reikalams geriausias penktadienis nuo 12 val. Tik ketvirtadieniui nereikia nieko svarbaus planuoti. Nė patys nežinodami sulauksite pagalbos: kažkas užtars, naudingai rekomenduos ir dėl simpatijų padės išspręsti svarbų reikalą.

Savaitgalį skirkite šeimai, būkite su artimaisiais, aplankykite tėvus. Beje, savaitgalį gali pasiekti keistoki perspėjimo ženklai iš mirusiųjų pasaulio. Būkite atidūs, jei kas neįprasto nutiks.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis, trečiadienis – sėkmės, pripažinimo metas, kai viskas savaime susitvarko taip, kaip reikia. Tiesa, bus svarbus jūsų užsidegimas, tad imkitės tvarkyti jums svarbius reikalus, ir ne tik dalykinius.

Antradienis – ir meilės metas, kai galima laiminga romantiška pažintis. Tądien verta su mylimu asmeniu pasikalbėti apie bendrą ateitį. Ketvirtadienis bus nekoks, todėl pasistenkite nesiklausyti ir patys nekalbėkite nieko blogo apie artimus žmones. Kita vertus, galite ir nemenkai nustebti sužinoję, kad dalykas, kurį ilgai slėpėte, iškilo aikštėn.

Tiesa, penktadienį viskas pasisuks jūsų naudai: po pietų gali įvykti tai, ko taip laukėte, norėjote, ir jūsų širdies žaizdos ušsitrauks. Keliones ir susitikimus su draugais planuokite savaitgalį. Beje, jei ketinate įsigyti virtuvės, miegamojo baldų komplektą ar naują viryklę, šis penktadienis ir savaitgalis taip pat tam tiks.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį, trečiadienį būkite apdairesni su pinigais, taip pat atsargiau bendraukite. Ne laikas įsipareigoti, nes blogiau jausite ribą tarp tikrovės ir realybės. Tiesa, šios dienos itin romantiškos, gali užsimegzti slapta meilės intriga. Taip pat galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos.

Ketvirtadienis bus sudėtingas, todėl nesiimkite aktyvios veiklos. O štai penktadienis, ypač po pietų, bus išskirtinai palankus. Tuomet verta spręsti darbo ir uždarbio klausimus. Pasitaikys galimybių gauti geresnę darbo vietą, taip pat vertėtų pasirašyti naują darbo sutartį.

Šis nepaprastas penktadienis padės pažinti savo galimybes ir suvokti, kokią įtaką darote aplinkiniams, kokį žavesį skleidžiate. Džiaukitės savimi, žvelkite drąsiai į ateitį. Savaitgalį leiskitės į parduotuves, jei planuojate įsigyti darbui ar buičiai reikalingų prietaisų.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis – svajonių metas. Nemaža tikimybė, kad bent jau meilės svajos tądien pildysis. Atsakingam dalykiniam pokalbiui geras trečiadienis, tiesa, svarbius dokumentus geriau pasirašyti penktadienį po vidurdienio.

Tai bus nepaprastas laikas, kai kažkas savo noru (ir be jūsų žinios) pagelbės. Galite įgyti slaptą globėją, užtarėją ar atsidavusį gerbėją. O štai ketvirtadienį būkite apdairesni su pinigais ir nepasirašykite jokių dokumentų, ypač turtinių.

Tądien galite sužinoti slaptų dalykų apie sutuoktinį, bet jūsų tegul tai negąsdina, – greitai viskas išsispręs palankiai. Penktadienio vakaras ir savaitgalis – puikios dienos meilės pasimatymams, viešnagei pas draugus.

Liūtas (07 23–08 22)

Itin energingi būsi antradienį, trečiadienį. Ir daug ką nuveiksite, ir laimėsite, jei nebūsite pikti, nekerštausite. Finansinių bėdų nespręskite ketvirtadienį, tam tiks penktadienis. Nuo vidurdienio vertėtų su darbdaviu pasišnekėti apie uždarbį arba ieškoti naujo užsakymo, sudaryti naują sandorį.

Penktadienis bus gera proga pakeisti santykius su kolega ar šefu, partneriais ar draugais. Galite sužinoti kai ką svarbaus iš savo ar sutuoktinio praeities. Tai padės suprasti dabartinių įvykių prasmę ir nusiraminti.

Savaitgalį užplūs senos meilės prisiminimai. Tikėtinos malonios staigmenos: galite sulaukti netikėtos dovanos, o gal kas grąžins skolą. Sekmadienį pasikalbėkite su mylimu žmogumi ir išspręskite nesusipratimus.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis, trečiadienis – įkvėpimo dienos. Jūsų nuotaika bus pakili, romantiška, seksis spręsti meilės keblumus, tvarkyti darbo reikalus. Dienos bus palankios kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis, svečiais iš užsienio.

Tik ketvirtadienį nieko nesugadinkite – tądien geriau nesiimti svarbių darbų ir nesiaiškinti santykių. Penktadienį po pietų pasitaikys gera proga dar kartą pasikalbėti su šefu, priminti jam pažadą, taip pat imtis to, kas anksčiau nepavyko. Antrą penktadienio pusę galima pirkti vertingą darbo techniką, taip pat transporto priemones.

Savaitgalis bus laimingas penktadienio tęsinys, ypač jei jį praleisite su draugais, giminaičiais. Tai puikios dienos tiek viešnagėms, tiek kviestis svečių.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Puikus darbas jums pelnys vadovybės įvertinimą ir visuomenės pagarbą. Tiesa, tai patirsite tik savaitei baigiantis. Savaitės pradžia bus kiek sudėtinga. Tai gana įtemptos dienos, kai svarbu kontroliuoti emocijas ir neskubėti priimti sprendimo. Tiesa, antradienis žada romantišką nuotykį, tik vargu ar ši istorija turės tęsinį. K

etvirtadienį irgi neverta kuo nors svarbiu užsiimti, verčiau palaukite. O štai penktadienis tinkamas atsakingiems reikalams. Būkite atidūs pasiūlymams ir po vidurdienio užmegztoms pažintims (ne tik dalykinėms, bet ir romantiškoms) – tai padės išplėsti galimybių ir įtakos ratą, suteiks tikrumo dėl ateities pojūtį. Penktadienis suteiks nemažai džiaugsmo, nes būsite patenkinti ir savimi, ir santykiais su antrąja puse.

Savaitgalis bus geras svarbiems susitikimams su verslo partneriais, kolegomis, taip pat išvykoms į gamtą, ypač mišką. Gerai tomis dienomis ir gryname ore daugiau pasportuoti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Tai, apie ką seniai svajojote, gali įsikūnyti. Tai Fortūnos dovanų metas. Jūsų laukia vertingi pasiūlymai, ypatingos pažintys. Galite įgyti naujų draugų (net įtakingų giminaičių), kurie atsivers naujų veiklos perspektyvų, praturtins asmeninį gyvenimą.

Nesikuklinkite ir papasakokite artimiesiems, bičiuliams apie savo siekius. Dabar jie supras, įvertins ir pasistengs padėti. Ypač savaitgalį verta bendrauti, ieškoti dvasiai artimų žmonių. Tiesa, ketvirtadienį būkite santūresni, nes reikalus trumpam gali sustabdyti netikėtos kliūtys.

Penktadienio antrą pusę ryžkitės drąsiam pokalbiui su šefu: siūlykite idėjas, atvirai reikškite nuomonę ir tai duos puikių vaisių. Tądien gali rimtai pagelbėti ir kai kas iš senų gerbėjų. Savaitgalis palankus tolimesnei išvykai, susitikimams su seniai matytais draugais.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje būsite linkę veltis į romantišką nuotykį. Net jei esate laisvi ir pasirodys, kad sutikote gyvenimo meilę, neskubėkite įsimylėti, prisirišti ir nekurkite planų. Dabar audringai ir netikėtai užmegzti romanai taip pat nelauktai išsisems ir nutrūks.

Ši savaitė bus palanki, jei nesiimsite nieko naujo, niekuo nerizikuosite, ypač ketvirtadienį. Svarbesniems susitikimams, susitarimams palanki tik antra penktadienio pusė. Šis laikas bus palankus ir atviram pokalbiui su sutuoktiniu, – priminkite laimingiausias bendro gyvenimo akimirkas. Tik neskubėkite pavyduliauti, pyktis, net jei tam atsiras priežasčių.

Savaitgalis nebus toks, kaip suplanuosite. Galimi netikėti rūpesčiai, tiesa, su jais lengvai susidorosite. Poilsio dienas geriau praleisti ne namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Darbo reikalai klostysis puikiai: jau antradienį pajusite įkvėpimą imtis ko nors naujo, svarbaus, žinosite, ką reikia keisti, ko atsisakyti. Antradienį, trečiadienį atsivers naujų kelių, atsiras realių galimybių sutvarkyti pašlijusius darbo reikalus.

Tiesa, nieko atsakingo nesiimkite ketvirtadienį, nes situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Beje, jei turite pavyduliauti linkusią antrąją pusę, ši diena irgi gali būti kebloka. Laimei, nesklandumai bus laikini ir jau penktadienį po pietų viskas išsispręs.

Šį penktadienį tvarkykite ir subtilius tarnybos reikalus: antrą dienos pusę pasitaikys puiki proga draugiškai pasiaiškinti teisybę su kolegomis, atvirai pasišnekėti su viršininku. Na, o savaitgalį būkite atidesni sutuoktiniui ir jo draugams. Toks jūsų dėmesys bus įvertintas labai palankiai.

Vandenis (01 20–02 18)

Šią savaitę būkite apdairesni: dažniau tikrinkite, ką darote, ieškokite senų klaidų, taisykite jas ir nusiteikite atviram pokalbiui su vadovybe ar partneriais. Gali išryškėti jūsų ar bendradarbių darbo brokas, galintis pridaryti bėdų visiems.

Vis dėlto geriausia šią savaitę nesiimti nieko sunkaus ar atsakingo. Tai laikas, kai stigs ne tik dėmesio, susikaupimo, bet ir jėgų. Todėl šią savaitę vertėtų praleisti ramioje namų aplinkoje ir tiesiog pailsėti. Na, o jei teks eiti į darbą, bent jau nesėdėkite viršvalandžių. Ketvirtadienį palanku skolintis pinigų ar imti kreditą.

Jums svarbus reikalas pajudės tik penktadienį ir antrą dienos pusę gali išsispręsti jūsų naudai. Penktadienio vakarą susitikite su mylimu žmogumi, nebūkite vieni. Savaitgalį pabūkite su draugais. Jie mokės malšinti nuoskaudas ir padalys naudingų darbo patarimų.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžios nuotaikos bus lyriškos. Atsipalaiduosite, grįš ramybė, pasijusite laimingi. Tai romantiškas laikas, kai mezgamos įdomios pažintys. Antradienis, trečiadienis palankūs taikytis, todėl pagalvokite, ko reikėtų atsiprašyti, paprašyti atleidimo. Ketvirtadienis bus komplikuotas. Tądien neatsargiu žodžiu ar netikusiu veiksmu galite daug ką sugadinti.

Todėl būkite ne tik santūrūs bendraudami, bet ir atsargūs kelyje. Nemegzkite pažinčių, neįsipareigokite, ypač finansiškai. Pasisaugokite apgaulių. Penktadienį ir savaitgalį širdį užplūs džiaugsmas. Tai malonių netikėtumų dienos: jausite artimųjų, mylimo asmens atsidavimą, sulauksite nuoširdaus draugų dėmesio.

Šiomis dienomis galite užmegzti aistringą meilės romaną. Tiesa, nesitikėkite ramių ir nuoseklių santykių. Savaitgalis taip pat itin palankus kūrybai.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.