Astrologė: vienam ženklui šią savaitę daug kas pasikeis

Ši savaitė bus tikras išbandymas porų tarpusavio santykiams, perspėja astrologė Palmira. Ypač dideli pokyčiai nuo penktadienio gali laukti Svarstyklių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 1, 2019, 11:33 AM

Avinas (03 21–04 20)

Ar žinote, ko išties norite? Kas jums geriau? Bent nuo penktadienio, kai Marsas įeis į Svarstyklių ženklą, iki trečiosios lapkričio dekados pasirinkimo klausimas taps aktualiausias. Kartu su Marsu į šį ženklą įeis ir Baltasis Mėnulis (siejamas su sukaupta gera karma), ir tai jums padės aiškiau pajusti, sužinoti savo tikruosius poreikius.

Tik neskubėkite jų tenkinti, ypač savaitgaliui to nereikėtų planuoti – tai taps įvairių naminių konfliktų priežastimi. Itin sudėtingas bus sekmadienis, pirmadienis – nelabai tinkami bendrauti, kelionėms, pramogoms, juolab santykiams aiškintis šeimoje.

Beje, mažiau klausykite, ką tauškia žmonės, – jie gali išprovokuoti neteisingam žingsniui. Jei tikėsite paskalomis, teks susimokėti savo ramybe bei laime. Vis dėlto pirmadienį niūrūs debesys virš jūsų galvos išsisklaidys ilgam, niekas netemdys džiaugsmo. Na, o svarbesniems reikalams tvarkyti, kelionėms bus tinkamesnis antradienis, trečiadienis. Tik nerizikuokite pinigais.

Jautis (04 21–05 20)

Bus svarbu, kad šią savaitę nepristigtų kantrybės! Jau antradienį gali tekti pajusti, kad viskas atsibodo, ir norėsis sakyti: „To jau per daug!“ Tačiau tai tinkamiausias laikas ką nors keisti.

Juk puikiai žinote: sugriauti, kas pasiekta, lengva, tačiau atkurti ilgai užtrunka. Tad tik nerizikuokite tuo, ką turite. Kam jau kam, bet ne jūsų ženklo atstovams šią savaitę, o ypač sekmadienį, pirmadienį, į savo antrąsias puses akmenis laidyti.

Beje, tik po atviro pokalbio su sutuoktiniu (mylimu asmeniu) suvoksite, jog patekote į dar blogesnę situaciją, nei manėte, tad prikąskite liežuvį ir savo įniršį panaudokite produktyviai, pvz., užsiimkite sunkiausiais ir nemaloniausiais darbais, o sekmadienį išeikite į dienos turistinį žygį, aplankykite rūpesčiuose paskendusius draugus (kad jiems kuo nors konkrečiai padėtumėte).

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia sukels abejonių dėl santykių su mylimu žmogumi. Jei jau seniai jautėte, kad santykiai tušti, neperspektyvūs, šią savaitę tiktų atsisveikinti. Tik labai neįsijauskite kirsdami, neskubėkite visko ir visų atsisakyti – pasistenkite išsaugoti tai, kas yra jūsų stabilumo pagrindas, – ir ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir veikloje.

Penktadienis – susimąstymų diena. Jums reikėtų visiškai atsiriboti nuo aplinkinių bei darbų ir įsiklausyti tik į save. Sau skirkite ir savaitgalį – ginkite save nuo svetimos įtakos. Intriguos sekmadienis, pirmadienis – trauks rizika, nuotykiai, avantiūros.

Deja, tai itin konfliktiškas metas ir, jei nenorite barnių, jei siekiate, kad aplinkiniai nevargintų jokiais prašymais bei problemomis, irgi reikėtų atsisakyti bendravimo.

Vėžys (06 22–07 22)

Kibkite į reikalus. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko skubaus nereikėtų atidėti kitai savaitei, nes reikalai įstrigs iki lapkričio pabaigos. Nuo penktadienio nedarnių porų laukia tam tikra krizė.

Jei esate linkę sutuoktinį vertinti pernelyg kritiškai, tarp jūsų ims stiprėti įtampa, provokuojanti atšalimą ir net skyrybas. Ne laikas antrajai pusei savaitgalį bei pirmadienį aiškinti, ko norite iš jūsų santykių: sutuoktinis ne tik atstums jūsų idėjas, bet ir atsuks nugarą.

Beje, šiomis dienomis gali pasiekti ir neramios žinios apie tėvus ar vaikus, giminaičius, draugus. Labai norėsis padėti visiems, visur suspėti. Bet gali taip atsitikti, jog patiems teks strigti ir priimti kitų pagalbą. Sekmadienį, pirmadienį labiau pasisaugokite, nevaikščiokite po pavojingas vietas, nesinešiokite brangių daiktų bei didelių pinigų sumų, nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis svarbus asmeniniams santykiams ir veiklai – tos dienos įvykius galite vertinti kaip pranašiškus ženklus mėnesiui. Tad jei diena praeis sklandžiai, visas mėnuo bus sėkmingas.

Beje, jei turite svarbių ir skubių reikalų, antradienį reikėtų juos tvarkyti neatidedant. Sekmadienis, pirmadienis – slidus metas, lyg ir viskas klostysis gerai, ir staiga – vienas netikęs žodis, po kurio jau nieko nebesinori. Staiga be priežasties galite susivaidyti ir su artimaisiais, ir su kuo nors iš draugų, net su antrąja puse.

Net jei pasikarščiuosite ir prišnekėsite neleistinų dalykų, žinokite, kad visada galima susitaikyti, jei tik sugebate pripažinti savo klaidas, pamiršti puikybę ir atsiprašyti pirmi.

Mergelė (08 23–09 22)

Suskubkite iki trečiadienio pavakarės atlikti svarbesnius darbus, nes vėliau iki penktadienio pasyvus metas, netinkamas nei reikalams tvarkyti, nei veikla aktyviai užsiimti, nei bendrauti.

Tiesa, antradienį turite būti apdairūs dėl pinigų, turto: ne pats geriausias laikas finansiniams susitarimams, sandoriams, pinigams investuoti. Daugiau šilto dėmesio skirkite artimiesiems, ypač sutuoktiniui (mylimam žmogui) penktadienį.

Prasideda gana įtemptas metas, kai netinka priekaištauti, aiškintis santykių. Kulminacija galima sekmadienį, pirmadienį. Pirmadienį netiks rizikuoti tvarkant dalykinius reikalus. Diena nepalanki ir kelionėms.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Permainų savaitė. Daug kas pasikeis nuo penktadienio – Marsas (lyderystės pergalių planeta), taip pat Baltasis Mėnulis (siejamas su geruoju karminiu atpildu) įeis į jūsų ženklą.

Jei turite nebaigtų reikalų, užvilkintų darbų, verta juos spėti iki penktadienio sutvarkyti. Na, ir ugdyti pozityvų požiūrį į save (tuomet savaime viskas, kas supa, taps malonu). Prisiverskite nusišypsoti sau ir imsitės šypsotis pasauliui. Tai pagelbės gana sudėtingą savaitgalį bei pirmadienį – kantrybės ir geros valios tikrai prireiks, ypač santykiuose su antrąja puse, artimaisiais, nes gali paaiškėti, jog jūsų požiūris į tam tikras vertybes itin skiriasi.

Jei išgirsite ką nors šokiruojančio, tik nepradėkite abejoti tuo, kas jums visada buvo šventa, kuo tikėjote! Tiesa, vėliau imsite rimti, suprasti, kad ne taip išgirdote, traktavote, kad tai tik audra stiklinėje – kaltas ne tas apšvietimas, ne tas rakursas.

Skorpionas (10 24–11 22)

Net jei manote, kad pretenzijos antrajai pusei pamatuotos, nei antradienį, nei savaitgalį, juolab pirmadienį, nemėginkite aiškintis santykių – bus dar blogiau.

Nemanykite, kad užsigavęs sutuoktinis (mylimas asmuo), net suvokdamas, kad yra neteisus, stengsis pasitaisyti – geriausiu atveju partneris pamėgins atsiriboti, o blogiausiu gali dar kartą padaryti tai, ko jūs nenorite. Taip pat nemanykite, kad kiti (-os) geresni (-ės), ir vienintelis būdas išspręsti tvyrantį nepasitenkinimą – pabėgti.

Sekmadienį galite persistengti – būsite gana karingi, nepagalvoję imsite ir pasakysite ką nors tokio, ką vertėtų nutylėti. Svarbiausia bus nesakyti: „Viskas baigta“, nes ne taip greitai ir lengvai pavyks viską sulipdyti iš naujo.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis, pirmoji trečiadienio pusė – pasyvus metas, kai geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų, ypač piniginiuose ir turto, taip pat meilės reikaluose. Nesivelkite į intrigas darbe.

Svarbesniems susitikimams palankesnė trečiadienio popietė. Jau ketvirtadienį būtina atida bendraujant – stenkitės nepasakyti per daug. Apskritai prasideda laikas, kai tylėjimas įgauna aukso vertę. Nuo penktadienio prasidės tikras jūsų diplomatiškumo išbandymas.

Ko gero, nebus lengvas šis savaitgalis bei pirmadienis – antroji pusė neduos ramybės. Tai blogos, konfliktinės dienos: net be rimtos priežasties galite imti nekęsti savo išrinktojo (-osios), tad venkite priekaištauti, barti – geruoju tai nesibaigs. Jei nujaučiate, kad turite ką pasakyti griežtai, būtų geriau sekmadienį kur nors išvykti be poros, susirasti sau labai įdomios veiklos ir negalvoti apie netikusį sutuoktinio elgesį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio aplinkybės gali kvailai susiklostyti ir imsite pykti, priekaištauti mylimam asmeniui dėl niekų. Pamirškite nepasitenkinimą, kitaip gana greitai prarasite taktą ir nebegalėsite suprasti, kaip galima su juo (ja) apskritai bendrauti.

Kiek ramesnis ir taikesnis bus savaitės vidurys – nepraleiskite progos stiprinti savo ryšį. Tiesa, savaitgalis bei pirmadienis vėl nekoks. Beje, jūsų geriems santykiams gali pakenkti ir pikti liežuviai bei jūsų įtarumas (o jis bus nemenkas): tad jei jūsų ausis pasieks neaiškios aplinkinių užuominos, jei rasite keistoką žinutę ar numanomos konkurentės (-o) telefono numerį mylimojo (-osios) mobiliajame telefone, jei aptiksite sutuoktinio kišenėje (automobilyje) bilietą į kiną ar koncertą (kurio neminėjo), jūsų pasitikėjimas gali truputį susvyruoti (primenu, kad Ožiaragis – tai uola ir net nedideli uolos svyravimai – grėsmingas reiškinys).

Kadangi sekmadienis, pirmadienis gali būti bjauroki, vienintelė išeitis – rasti sau rimtos veiklos. Aktyviai veiklai ši savaitė nebus palanki.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradieniui nieko svarbaus neplanuokite – tai toks laikas, kai problemos išpučiamos ir nepastebima rimto pavojaus. Nesiaiškinkite tądien su niekuo santykių, nepriimkite svarbių veiklos sprendimų. Svarbesniems reikalams, komandiruotėms, kelionėms palankus metas nuo trečiadienio.

Sudėtingas savaitgalis. Tik nemanykite, kad likimas sugalvojo jus išmėginti. Verčiau susitelkite į malonius dalykus namuose – juk tikrai yra kas išties džiugina, ramina. Pamąstykite, ką norėtumėte namuose pakeisti, ką reikėtų įsigyti, o gal namai geri, tik vieta netinkama. O kur norėtumėte gyventi?

Tai tos dienos, kai reikia pasinerti vien į namų stichiją – sąmoningai neįvardiju to rūpesčiais, nes dabar, kai Baltasis Mėnulis įėjo į Svarstykles, viską, kas susiję su darnos atkūrimu, puiki proga išmokti vadinti džiaugsmu, malonumu. Jei jūsų nuotaika liks pakili, ko gero, ir sunkusis sekmadienis bei pirmadienis netaps problema.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis vers elgtis kategoriškai, priimti nepopuliarų sprendimą. Jei svarbiu klausimu jums pritars artimieji, sutuoktinis, ko gero, žengsite svarbų žingsnį.

Trečiadienis turbūt palankiausia savaitės diena. Tai geras metas ir komandiruotei. Būsite kupini svajonių, vilčių, tiesa, jas patikrins penktadienis, kai Marsas įeis į Svarstykles ir tuomet susidoroti su maištingomis artimųjų, mylimojo nuotaikomis jau nebus lengva. Tad nuo savaitės pradžios pasistenkite pamiršti, kas buvo, – įpraskite vadovautis vienintele tiesa: „Viskas tik į gera!“

Vis dėlto sekmadienis, pirmadienis gali išmušti iš vėžių – tai sumaišties laikas, kai išvystamas ne pats gražiausias realybės veidas. Jei kils nerimas ir imsite ieškoti radikalių būdų esamoms problemoms įveikti, neskubėkite – atidėkite tai trečiajai mėnesio dekadai, kai bus paprasčiau atskirti pelus nuo grūdų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.