Palmira: tai išskirtinė diena šiais metais

Išskirtinis metas. Šiemet tai viena palankiausių dienų, kai tampame išmintingi ir neišvengiamai optimistiški, mat šis gėrio laikas dovanos raktus į teisingą pasaulį. Tad negaiškite tuščiai! Šiandien galite daug ir netgi viską! Sveika daug norėti, būti ambicingiems ir geriems – šis išskirtinis metas atneš sėkmę, naudą ir pakreips įvykius teisinga linkme.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 5:30 AM, atnaujinta Aug 7, 2019, 9:13 AM

Dabar būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie esmines ambicijas ir imkitės veikti! Nepraleiskite tokios palankios progos: dabartiniai sprendimai bei veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, prie geidžiamos svajonės.

Pats laikas ieškoti žmonių, galinčių jus pamokyti, patarti. Verta įgyvendinti senus sumanymus, imtis svarbių, atsakingų reikalų tvarkymo. Gera diena įsipareigojimams prisiimti bei įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams, ypač susijusiems su užsieniečiais, kelionėmis į užsienį (darbo, turistinėmis), tvirtinti. Ypač palanku spręsti socialines problemas, tvarkyti finansinius reikalus. Tinka kreiptis su prašymu į savo vadovybę, aukštas instancijas, įtakingus asmenis, įvairias labdaringas, religines organizacijas. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų. Pats palankiausias metas bus nuo 15 val. 25 min. iki 17 val.

Galite pasikliauti šiandien užsimezgusiomis pažintimis bei duotais pažadais. Geras laikas ir imtis savarankiškai ko nors mokytis ar lankyti kvalifikacijos kėlimo kursus.

Tinkamas laikas ir vertingiems pirkiniams – tiek susijusiems su veikla, tiek namų ūkiu. Puiki proga įsigyti vertingų meno kūrinių, papuošalų, prabangių drabužių, aksesuarų.

Geras laikas ir širdies reikalams.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai buvo regėti mirusiuosius – apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai ką nors valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą.

Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas nors sulūžtų, imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas, ji dantis nuskiltų – nuostoliai, jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų – išspręsite sudėtingą problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus aktyviam reikalų tvarkymui; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Tai puiki diena, nors būsite linkę be reikalo įsitempti, susinervinti. Galite sulaukti daug gražių dalykų, gerų naujienų, netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta). Kitq vertus, nepamirškite, ką patys esate skolingi, ko neatlikę. Nesibaiminkite ką nors paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, laimę mėginti – tai sėkmingas metas, nors gali varginti įtampa, nerimas. Palanku tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.

Jautis (04 21–05 20). Taps lengva suprasti kitus, netgi priešus. Tai puiki diena taikytis, kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu. Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tik nesistenkite nieko jėga keisti – daugiau pasieksite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio.

Dvyniai (05 21–06 21). Tinkama proga svarbiems pakeitimams veikloje, taip pat santykiuose su kolega, darbdaviu. Gerai pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį. Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai bus naudinga. Pasistenkite labiau suprasti artimuosius, padėti, kuo galite. Palanku tikrintis sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Tai jūsų sėkmės metas, tad būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas aktualias problemas, nesvarbu, ar jos būtų susijusios su veikla, finansais, ar su šeima, vaikais, meile. Tai, ką šiandien atliksite, ilgam atneš sėkmę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Palanku kartu aptarti bendravimo, ypač su jų bendraamžiais bei jumis, taip pat pedagogais, problemas – rasite gerą sprendimą. Gera proga teikti dovanas tiems, kuriuos mylite.

Liūtas (07 23–08 22). Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, tačiau aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas. Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Būkite atidesni patarimams, gautiems iš tėvų, senelių. Verta labiau užsiimti šeima, namais, įteikite žadėtą dovaną artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 22). Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su viršininku ar įtakingu asmeniu ir, jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, būsite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos. Sėkmingas metas svarbiems susitikimams bei susitarimams, sandoriams, pirkiniams. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tinka tvirtinti darbo sutartis, pasirašinėti kitokius svarbius finansinius dokumentus. Būkite dėmesingi kitiems, pagalvokite, kuo galite jiems padėti. Labiau paisykite artimųjų norų. Palanki proga dovanai įteikti. Vakaras bus smagus, jei susitiksite su draugais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypatingas metas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Ši diena palanki imtis įkūnyti ilgai nešiotus sumanymus! Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, atneš sėkmę, ilgalaikį stabilumą, aplinkinių pagarbą. Tiesa, būkite atidesni savo antrajai pusei – stenkitės būti paslaugesni, kuo nors nepaprastu nudžiuginti. Palanku pirkti vertingą buitinę techniką.

Šaulys (11 23–12 21). Viskas geriau, nei tikėsitės! Tai malonių netikėtumų metas – sena svajonė gali išsipildyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuriam kadaise buvote padėję. Ir nieko nedarykite, ko nesinori, – nereikia savęs prievartauti. Atsipalaiduokite – pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Vakaras palankus susitikimams su asmeniu, kurį laikote savo mokytoju, o gal tiesiog paslapčių saugotoju.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gerų pokyčių diena, kol kas sėkmė priklausys būtent nuo jūsų. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Tinka priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingą elektros techniką. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš įtakingo draugo, susitikite šiandien. Beje, tai puikus laikas bendrauti. Šiandien atsiskleis jūsų tikrieji draugai – tie, kuriais galima pasitikėti.

Vandenis (01 20–02 18). Tai pripažinimo metas – pasikalbėkite su šefu, susitikite su žmonėmis, atstovaujančiais kokioms nors organizacijoms, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, verslo sėkmei ir pan. Nesibaiminkite per daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks iš tiesų nemažai nuveikti. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Tinkamas laikas darbo sutartims, sandoriams tvirtinti. Naudingiau bus aptarinėti reikalus neoficialioje aplinkoje. Vakaras geras atviram pokalbiui su tėvais, seneliais – atsiras daugiau abipusio supratimo, kai kas džiugaus gali pasikeisti jūsų santykiuose.

Žuvys (02 19–03 20). Būsite toliaregiški, aiškiai matysite ateities perspektyvas. Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus, atitaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam ar dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas (jei negimėte vasario pabaigoje–kovo pradžioje). Palankus laikas finansinėms problemoms spręsti, tinkamas svarbiam sandoriui, darbo sutarčiai pasirašyti. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus naudingi. Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kas numatoma artimiausiuose krašto gynybos planuose?