Astrologė: nepaprastai sėkminga savaitė, skubėkite naudotis proga

Šią savaitę, ko gero, neliks nė vieno Zodiako ženklo, neapdovanoto Fortūnos. Astrologė Palmira žada visokeriopą sėkmę be išimties visiems.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 6, 2019, 11:23 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia intriguojanti: netikėtas skambutis, atsitiktinis susitikimas, ir gyvenimas pasikeičia. Žinoma, į gera – juk dabar Saulė Liūte, t.y. sėkmės bei meilės ženkle!

Tai bus ypatinga savaitė, kai galite susitikti savo antrąją pusę. Savaitės vidurys – fantastinių pasiūlymų, didžiulio pasisekimo bei pergalių metas, kai galima rizikuoti. Daug ko norėsis, daug kas pavyks. Vis dėlto pasistenkite neprarasti saiko jausmo išlaidaudami parduotuvėse.

Plačiai šypsosis Fortūna penktadienį, šeštadienį! Būkite tuomet kartu su mylimu asmeniu, artimaisiais, šeima, pramogaukite, švęskite – patirtas bendravimo džiaugsmas itin suartins, praturtins santykius. Pirmadienis palankus svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams.

Jautis (04 21–05 20)

Lėtos, nepastebimos sėkmės dienos. Be ypatingų pastangų viskas tvarkosi geriau, nei manote, tačiau teigiamus pokyčius, šaunius rezultatus pastebėsite negreitai (labiau antrą mėnesio pusę). Vis dėlto būkite tikri, kad tai, kas dabar vyksta, – naudinga bei svarbu ateičiai.

Kiek apgaulingas bus tik penktadienis ir šeštadienis – geriau šiomis dienomis nerizikuoti ir netvarkyti piniginių ir turto reikalų, nesiaiškinti santykių su mylimu asmeniu.

Beje, asmeniniams santykiams itin reikšmingas laikas bus nuo antradienio iki ketvirtadienio (imtinai), kai gali aplankyti nepaprastas jausmas, kai galima lemtinga pažintis. Sekmadienio, pirmadienio susitikimai gali naudingai pakreipti jūsų ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis – išskirtinis, kaip ir visa savaitė, kuri bus kupina įvykių, naujienų bei įdomių, net paslaptingų susitikimų. Gali atsinaujinti senas meilės romanas. Seksis tvarkyti piniginius reikalus, – spręskite materialines problemas. Palankios ir avantiūros, tiesa, jos turi būti gerai parengtos, apgalvotos.

Jei esate azartiški, savaitė žada pagundas! Labai tikėtina, kad šiomis dienomis gana lengvai gausite pinigų, bet taip pat greitai ir jų neteksite... Vis dėlto neatsisakykite naujų finansinių pasiūlymų, gautų nuo antradienio iki ketvirtadienio (imtinai).

Penktadienio antra pusė bei savaitgalis, taip pat pirmadienis – kiek apgaulingas ir įtemptas metas, kai tiek pinigais, tiek gerais santykiais su savo pora rizikuoti nereikėtų.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia kupina džiugių, malonių šeimos rūpesčių. Tai bus nuostabus laikas, kai viskas pavyksta net geriau, nei galite sugalvoti, kai ima pildytis net pačios slapčiausios svajonės... Dabar sulauksite daug šilumos bei dėmesio, jus atjaus ir nemažai padės artimieji, vaikai, mylimas žmogus.

Trečiadienis, ketvirtadienis ypatingi, žadantys ne tik visapusišką sėkmę, kad ir kuo užsiimsite. Tai ypatingas metas meilei – jei tuo metu užsimegztų romantiški jausmai, jie bus laimingi ir ilgalaikiai. Dabar sutiktas asmuo gali tapti jūsų sutuoktiniu.

Darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrintis puikus penktadienis, įvairiems susitikimams bei susitarimams – sekmadienis, pirmadienis.

Liūtas (07 23–08 22)

Būna metas, kai viskas ima sektis, kai norisi vien džiaugtis, mylėti... Sveikinu – tas nepaprastas laimės metas jau prasidėjo! Jūsų laukia meilės, linksmybių, intriguojančių pažinčių, įspūdingų pasiūlymų savaitė.

Prasideda gerosios permainos! Jums bus atviri visi keliai ir visų gerbėjų bei draugų širdys! Taip šauniai jau seniai nesijautėte – senos svajonės pildosi! Dabar kai kas svarbaus gali įvykti jūsų gyvenime – tai nuostabių susitikimų, ypatingų pokalbių, meilės prisipažinimų metas. Pagaliau suprasite, kas jums svarbiausia, kaip tapti laimingiems.

Reikalams tvarkyti palankesnis antradienis, penktadienis, pirmadienis. Savaitės vidurys labiau intravertiškas, kai skubinti įvykių nereikia.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūs taip susitelkę į dalykinius reikalus, taip užgulti problemų, ypač šeiminių, ir prispausti įvairiausių pareigų, kad tiesiog pamirštate, jog privalu džiaugtis gyvenimu! Nebūkite tokie reiklūs sau, nebūkite labai griežti artimiesiems, mylimam žmogui. Kai kas gero jūsų asmeniniame gyvenime gali pasikeisti jau šią savaitę. Tai, ką išgirsite, gali būti gana netikėta ir labai miela. (Turėsite progos įsitikinti, kad ne tik jūsų dalykiniai pasiekimai traukia kitų dėmesį.)

Beje, šią savaitę ims aktyviau spręstis ir jūsų darbo problemos. Dalykiniams susitikimams bei susitarimams itin palankūs trečiadienis, ketvirtadienis.

Nepaprastas laikas nuo penktadienio: būkite kartu su mylimu asmeniu, artimaisiais, šeima, pramogaukite, švęskite – patirtas bendravimo džiaugsmas itin suartins, praturtins santykius.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tai bus savaitė, reikšminga veiklai. Jums seksis, pakaks jėgų bei įkvėpimo! Prasideda gerųjų pasikeitimų metas. Įgyjate svarbaus asmens pasitikėjimą bei pagarbą, sulaukiate netikėtų (ir neįtikėtinų) pasiūlymų. Ir ne tik dalykinių.

Jums gali prisipažinti meilę ir net pasipiršti senas bičiulis ar šefas, koks nors egzotiškas (-a) užsienietis (-ė). Kuo daugiau svarbių dalykų nuveiksite per šią savaitę, tuo ilgesniam laikui ramesnę ateitį sau užsitikrinsite.

Savaitgalis puikus iškyloms, viešnagėms, tik penktadienio vakarui bei šeštadienio pirmai pusei nieko rizikingo neplanuokite. Pirmadienis tinkamas spręsti gyvenamosios vietos klausimą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienį nieko ypatingo neplanuokite, skirkite šią dieną šeimai, namams, poilsiui. Imkitės reikalų nuo trečiadienio – prasideda sėkmingo starto metas.

Trečiadienis, ketvirtadienis – nepaprastos sėkmės dienos, kai verta planuoti svarbiausius savaitės (o gal net ir metų!) susitikimus bei darbus. Tai jūsų didžiųjų pergalių dienos, kai laimėsite konkurencinę kovą.

Tiesa, pirmadienis irgi bus geras dalykiniams susitikimams, susitarimams, ilgalaikiams dokumentams tvirtinti, taip pat seniai pribrendusiam pokalbiui su vadovybe. Svarbiam pirkiniui, pinigams investuoti tinkamas ne tik savaitės vidurys, bet ir penktadienis iki 16 val. Savaitgalis bus puikiai tinkamas turistiniams žygiams, pramogauti su draugais.

Šaulys (11 23–12 21)

Prasideda svajonių metas... Imsite švytėti, būsite kupini nuostabių idėjų, entuziazmo bei neįtikėtinos energijos. Atsidursite dėmesio centre. Jus sups puikūs žmonės, augs gerbėjų gretos – be paliovos girdėsite žavius žodžius.

Jei pabodo nesutarimai su sutuoktiniu, pamėginkite su juo pasišnekėti antradienį (tiks ir trečiadienis, ketvirtadienis). Tai meilės bei santarvės metas – jums pavyks viską, kas buvo bloga, pamiršti ir pradėti iš naujo! Tik nepamirškite to vėliau (tarkim, penktadienio vakarą), kai kils noras savo antrąja pusę paauklėti.

Beje, ši savaitė laiminga ir tiems, kurie ieško sau poros, – būtent dabar likimas gali padovanoti jums nepaprastą pažintį su sau skirtu asmeniu! Darbo reikalams tvarkyti puikus pirmadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Laukia intensyvi savaitė! Antradienis padės blaiviau įvertini įvykius, savo perspektyvas. Tai puiki proga apmąstyti karjeros klausimus. Ir pagalvoti: ar artimiesiems nesate per griežti, per reiklūs.

Gerąsias permainas bei sėkmę žada trečiadienis, ketvirtadienis – daugiau bendraukite tomis dienomis, priimkite gautus pasiūlymus. Imsite atsipalaiduoti nuo penktadienio, nejučiomis pajusite, kad prasideda meilės metas.

Darbe nepersitempkite, labiau remkitės kolegų, partnerių pagalba. Savaitgalio nuotaikos bus itin romantiškos – niekuo neužsiimkite, ilsėkitės, tiesiog džiaukitės savimi, savo šeima, vaikais, meile (nebūtinai savo – galima ir apskritai). Sekmadienį bei pirmadienį būsite jau kitokie: kupini energijos, įvairių sumanymų, naujo ryžto!

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis išskirtinai palankus – tai gera proga spręsti asmeninio gyvenimo problemas. Jei vargina vaikų elgesys, pats laikas rimtai ir nuoširdžiai su jais pasikalbėti.

Jei nepatinka, kaip klostosi meilės santykiai, vėlgi mėginkite su antrąja puse pasiaiškinti, kas tarp jūsų negerai. O jei sugalvosite ką nors šiuo metu įsimylėti, irgi neblogai – nauji santykiai padės pasikeisti ir viską pakeisti! Žinoma, į gera!

Ši savaitė bus šauni ir darbų reikalams tvarkyti, tinkama net energingai veikti patiems, tad suskubkite pasinaudoti ir atsiveriančiomis naujomis geromis perspektyvomis. Šeštadienį jums daug džiaugsmo padovanos draugai. Sekmadienį, pirmadienį daugiau laiko raskite sau asmeniškai.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis kiek įtemptas, bet tai bus sėkmingas laikas senoms, įstrigusioms problemoms spręsti, ypač jei tai susiję su skolomis, mokesčiais. O štai trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis jums bus ypatingi – tai retas sėkmės metas, kuris aplanko sunkiuoju Juodojo Mėnulio metu.

Pasinaudokite gera proga sutvarkyti jums pačius svarbiausius reikalus. Jei tuo metu jums bus kas nors pasiūlyta, verta sutikti. Savaitgalis palankus tolimesnei išvykai, susitikimams su seniai matytais draugais.

Beje, dabar, kai Saulė Liūte, esate linkę persistengti, persidirbti, tačiau raskite laiko ir sveikatai stiprinti – kaip tik šis savaitgalis bus palankus sveikatingumo bei grožio procedūroms.

 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.