Palmira: dabar padarytas klaidas nebus lengva atitaisyti

Diena gana keista, kai nereikia skubėti daryti išvadų, mat ne viskas bus taip vienareikšmiška, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Šis laikas provokuos permainoms, naujovėms, kurios nebūtinai pasiteisins, tad venkite entuziazmo, radikalių permainų (tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje), nieko nepasirašinėkite nepatikrinę, o svarbiausia neskubėti mokėti, nes šiandien galima daug pinigų tuščiai netekti.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-12 05:30

Deja, tai apgaulingas laikas, kai gali tekti susimokėti už lengvabūdiškumą. Teks atsisakyti perdėtų lūkesčių, nerealių planų, kitaip kliūtys, pasipriešinimas ir nepasitenkinimas (savo pasiekimais, turimu turtu, santykiais su mylimu asmeniu ir pan.) neišvengiami. Kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinosite, pasistenkite susitvardyti, nesureaguoti – šiandien apskritai gerai neskubėti, viską tinkamai apmąstyti, pasverti, įvertinti. Dabar padarytas klaidas nebus lengva atitaisyti.

Bus tikslinga paanalizuoti, ką neteisingai darote, kad gaunate ne tokį rezultatą, kokio tikitės. Kas jums neleidžia laisvai jaustis ir ko reikėtų atsisakyti? Žinokite, kad bus sunku suvokti, kas išties sunku, negerai, ko jums nereikia, jei skubėsite, pasiduosite impulsui, pirmam įspūdžiui.

Patartina nuo ryto susitelkti į savo reikalus (nebent buvote anksčiau susitarę pagelbėti, dalyvauti tvarkant kokius nors reikalus), deja, kitiems vargu ar padėsite, tik dar labiau išsibalansuosite.

Bus svarbu kuo nors užsiimti, veikti – dykinėjimas gali blogai baigtis. Ko gero, teks susidurti su priverstiniais darbais, neplanuotomis išlaidomis. Tiesa, diena netinkama pradėti naujų darbų, pasirašyti sandorius, investuoti ar skolinti pinigų (nebent esate pasiruošę skolą pamiršti). Netinka pirkti vertingų daiktų, papuošalų, dovanų.

Nepalankūs meilės pasimatymai, netiks ir naują romantišką pažintį užmegzti – viskas išeis kitaip, nei vilsitės, ir tuomet tik liks prisiminti liaudies išmintį apie viltį: kieno ji motina? Likite ištikimi, taip pat nesiaiškinkite meilės santykių, nepavyduliaukite.

Patartina daugiau laiko pabūti gamtoje tarp medžių (miške, parke), tinkamas metas nueiti į kapus, prisiminti mirusius protėvius, pasigilinti į šeimos genealoginį medį. Daugiau pabendraukite su seniausiais asmenimis savo giminėje.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis neblogas kelionėms, o po 11 val. – ir susitikimams su užsieniečiais; tinkamos spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Stebėkite konkurentus, mokykitės iš jų klaidų. Nepriimkite jokių sprendimų vieni, tačiau ir neprisiimkite atsakomybės už partnerių elgesį, šefo reikalus – galite rimtai nukentėti. Būkite kantresni sutuoktinio atžvilgiu – konfliktas gali itin greitai įsižiebti. Vargu ar visur ir viską suspėsite darbe – mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Saugokite savo sveikatą bei darbo vietą.

Jautis (04 21–05 20). Aplinkybės gali išmušti iš vėžių. Aplinkiniai (ypač namiškiai) dažniau nei paprastai irgi prie to prisidės, mat vis pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tačiau įsiklausykite į jų žodžius, nes tai apsaugos nuo šiandien galimų klaidų, nelaimių. Nepraraskite vidinio tvirtumo, pasitikėjimo savimi dėl galimų nesklandumų namuose ar darbe. Venkite rimtų pokalbių su vadovybe, nesiginčykite su kolegomis, nesiimkite nieko sudėtingo, atsakingo.

Dvyniai (05 21–06 21). Gresia rūpesčiai, sunkumai per avantiūras, nuostoliai per vaikus ar mylimą asmenį. Tiesa, jei stengsitės emocingai nereaguoti ir atidėti problemos sprendimą, santykių aiškinimąsi, tai vienaip ar kitaip susitvarkys. Stenkitės galvoti, kad viskas bus gerai. Jei neskubinsite situacijos, į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Beje, turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, reikia susivaldyti, kad ir ką jie iškrės.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas metas. Nesiveržkite imtis ko nors nauja, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Dabar svarbu neskubėti, daug nenorėti ir mokėti laiku sustoti. Nespręskite svarbių dalykinių problemų. Patartina daugiau laiko skirti artimiesiems – jiems gali prireikti jūsų pagalbos. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą, – apskritai šiandien neverta bendrauti su nepažįstamaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Gali kilti sunkumų dėl nepatikrintos informacijos, tad mažiau paisykite gandų ir neskubėkite patikėti gerais pažadais. Derėtų vengti ginčų su šefu bei vyrais darbe. Nesiaiškinkite santykių su kaimynais, taip pat giminaičiais – galimas nesmagus kivirčas. Kad ir ką sužinosite, išgirsite, nedarykite jokių skubotų išvadų, nesiimkite žaibiškų veiksmų. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 22). Ieškokite ne svetimų (sutuoktinio, partnerio, šefo, tėvų) klaidų, o savo. Būkite atidesni smulkmenoms dirbdami ar tvarkydami piniginius reikalus, nes tikėtinos klaidos bei traumos per išsiblaškymą, nuostoliai dėl skubėjimo, patiklumo. Jei sulauksite netikėtos pagalbos, gerų naujienų, neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio – tai apgaulingas metas, kai reikia išlaukti. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai).

Svarstyklės (09 23–10 23). Provokacijų diena – mokėkite nereaguoti. Nors seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubinti situaciją. Nepersistenkite, nepriimkite jokių rimtų sprendimų. Dalykinių reikalų tvarkymą bei meilės problemų sprendimą atidėkite – šiandien galite paprasčiausiai suklysti, pasielgti pernelyg karštakošiškai. Ne laikas rizikuoti pinigais, kaip ir ne laikas mėginti sutuoktinio ar mylimo žmogaus kantrybę.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, bet ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus, kaip ir niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atidesni savo viršininkui, taip pat savo porai – galite neteisingai suprasti ir padaryti rimtų klaidų, priimti neteisingą sprendimą. Tad nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, nesipykite su šefu, mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Permainingas laikas, kai viskas išeina kiek kitaip, nei tikiesi, tad būkite atidūs, kad per skubėjimą ar išsiblaškymą nenukirstumėte šakos, ant kurios sėdite. Šiandien nieko rimto neplanuokite, nesukite galvos, jei kas nors nepavyks. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų, kitaip teks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų. Neleiskite sau būti agresyviems, kerštingiems – ne laikas prisiminti nuoskaudas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tam tikrų nesklandumų veikloje, ko gero, bus sunku išvengti, ypač jei jūsų veikla tiesiogiai susijusi su pinigais. Neverta aptarinėti jūsų reikalų su šefu, ko nors iš jo prašyti, imtis atsakingų darbų. Nerizikuokite kelyje dėl to, kad vėluojate, geriau jau būkite nepunktualūs. Ir pasisaugokite vagių. Ne laikas darbe imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Beje, mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai pakryps nenumatyta linkme.

Vandenis (01 20–02 18). Mokėkite sustoti, kai ką sau uždrausti, ko nors atsisakyti – apribokite savo norus bei poreikius. Ir nemanykite, kad svarbiam reikalui sutvarkyti, susitarti su šefu, įtakingu žmogumi pakaks jūsų žavesio ar pinigų. Deja, bandymai papirkti, paveikti autoritetu, pasinaudoti tėvų, giminaičių įtaka šiandien apskritai gali viską sugadinti. Galite nusivilti žmogumi, kuriuo tikėjote, kuris buvo jums autoritetas. Nepalanku tvarkyti reikalų su užsieniečiais, aptarti darbo užsienyje pasiūlymus.

Žuvys (02 19–03 20). Vienu metu gali prispausti problemos ir dėl darbo, ir dėl sveikatos, pinigų, ypač skolų, kreditų, mokesčių ir pan. Nuo pat ryto galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, net savotiška moraline prievarta, tad teks netikėtai pakeisti planus. Ir tikriausiai nieko nespėsite... Kad ir kas nutiktų, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti technikos bei įrankių tiek veiklai, tiek namams.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.