Lrytas.lt dovana – virtuali interjerų knyga „Mano erdvė 2015“

Privačiosios ir viešosios pastatų erdvės – plati sritis, kurioje bendradarbiauja įvairių sričių profesionalai: architektai, dizaineriai, dailininkai. Deja, daug darbų nebūna įvertinti, nes taip ir lieka už storų sienų ar paslėpti po keliais užraktais.

Virtualų įdomiausių interjerų „Mano erdvė 2015“ albumą galite atsisiųsti nemokamai.
Virtualų įdomiausių interjerų „Mano erdvė 2015“ albumą galite atsisiųsti nemokamai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2015, 8:46 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 5:58 AM

Lrytas.lt suteikia galimybę peržiūrėti geriausius 2015 metų Lietuvos architektų kurtus interjerus, kurie dalyvavo „Lietuvos ryto“ grupės bei Lietuvos architektų sąjungos surengtame interjero architektūros  konkurse „Mano erdvė 2015“.

Virtualų įdomiausių interjerų „Mano erdvė 2015“ albumą galite atsisiųsti nemokamai iš „iBooks“ internetinės parduotuvės.

Portalo lrytas.lt „Būsto“ skilties redaktorės Ingos Junčienės sudarytame albume „Mano erdvė 2015“ rasite per 40 originaliausių lietuvių autorių sukurtų butų, namų, biurų bei viešųjų erdvių interjerų nuotraukų. Taip pat – interviu su konkurso „Mano erdvė 2015“ tarptautinės vertinimo komisijos nariais – industrinio dizaino kūrėju ir interjero architektu iš JAV Karimu Rashidu, kylančia lenkų architektūros žvaigžde Janu Sukienniku, vienu žymiausių Urainos architektų Vladimiru Nepijvoda bei kitais.

Tikimės, kad interjerų albumas „Mano erdvė 2015“ praplės žinias apie interjerus, suteiks daug gerų emocijų, peno vaizduotei ir noro gyventi gražiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.