Už skyrybas merginai bjauriai atkeršijo. Sužinojęs, kuo baigėsi, sprogtų iš pavydo

Visos poros turi savo gražią, originalią ir romantišką pažinties istoriją. Apie tai, kaip mes susipažinome su savo vyru, iki šiol niekam nepasakojome tikrosios istorijos. Tiesos netgi nežino mūsų vaikai.

Pora savo pažinties istorijos nepasakoja net artimiausiems draugams.<br>„VidaPress“ asociatyvioji nuotr.
Pora savo pažinties istorijos nepasakoja net artimiausiems draugams.<br>„VidaPress“ asociatyvioji nuotr.
Mergina net neįtarė, iš kur vaikinas gavo jos telefono numerį.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Mergina net neįtarė, iš kur vaikinas gavo jos telefono numerį.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Konkursą laimėjusiai porai atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai!
Konkursą laimėjusiai porai atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai!
Daugiau nuotraukų (3)

Ernesta

Jan 30, 2017, 9:53 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:55 AM

Kodėl ryžausi apie tai prabilti dabar? Nes noriu pasakyti, kad savo meilę galima rasti pačiomis keisčiausiomis aplinkybėmis.

Prieš kelerius metus išsiskyriau su savo širdies draugu. Skyrybų priežasčių ilgai neanalizuosiu. Pasakysiu tik tiek, kad jos įvyko mano iniciatyva, nes supratau, kad su tuo žmogumi bendros ateities kurti nenoriu.

Po skyrybų su buvusiuoju nebesimačiau. Mėgavausi viengungės gyvenimu ir dėl nenusisekusių santykių nebesukau sau galvos.

Vieną vėlų vakarą suskambo telefonas. Nepažįstamas vyriškas balsas pasiteiravo, ar aš esu Ernesta. Pasimečiau, bet atsakiau teigiamai.

Gana nedrąsiai vyras pradėjo pokalbį apie orą – klausinėjo, kaip man sekasi, kaip gyvenu. Man buvo smalsu, ar aš pažįstu tą paslaptingą pašnekovą. Tačiau jis nuo tiesaus atsakymo išsisukinėjo.

Galiausiai labai natūraliai radome daug bendros kalbos. Prapliurpėme gal porą valandų.

Taip užsimezgė pažintis su mano būsimuoju vyru...

Skambučiai nesiliovė. Visą dieną susirašinėdavome trumposiomis žinutėmis. Mūsų bendravimas įgavo pagreitį. Nusprendėme pasimatyti gyvai.

Pamačiusi vaikiną, su kuriuo taip ilgai bendravau virtualiai, net suspurdau iš laimės. Jis jau buvo užkariavęs mano širdį savo charakteriu. Todėl labai nudžiugau, kad jo išvaizda man taip pat labai miela. Akivaizdu, kad ir aš jam patikau.

Per pasimatymą mums taip pat kalbos netrūko. Temos liejosi kaip iš gausybės rago. Vakaras buvo išties nuostabus. Su juo buvo linksma, įdomu ir gera.

Mūsų pažintis išaugo į draugystę. Netrukus apsigyvenome kartu. Buvome beprotiškai laimingi ir įsimylėję.

Kartą prisiminiau mūsų paslaptingą pažintį – jo vėlyvą skambutį. Paklausiau tada jo tiesiai šviesiai, iš kur jis gavo mano numerį.

Jis ilgai muistėsi ir kažką mekeno, kol prisipažino: „Tu gali įsižeisti ar pasijusti nepatogiai“.

„Baik tu, juk mane pažįsti. Sakyk tik, kam turiu būti dėkinga už tai, kad tau davė mano telefoną?“ – juokdamasi vėl paklausiau jo.

„Manau, kad savo buvusiajam...“ – atsakė jis.

Nieko nesupratau. Pamaniau, kad juokauja. Tačiau netrukus jis paaiškino, kad rado mano numerį, išraižytą ant vieno baro stalo... Prie numerio dar buvo užrašytas mano vardas ir nepagarbi frazė, leidžianti suprasti, kad aš esu lengvai prieinama.

Sėdėjau išsižiojusi. Taip turbūt pasielgė mano įsiutęs buvęs vaikinas! Jis turbūt iš pykčio užrašė mano numerį ir taip pažemino pačiu žemiausiu būdu.

Mano būsimas vyras prisiekinėjo norėjęs paskambinti iš smalsumo. Jam esą tiesiog buvo įdomu, kas atsilieps. Ir apskritai, ar kam nors prisiskambins. Todėl labai nustebo, kai pakėliau ragelį. Dar labiau maloniai nustebo, kai suprato, kad aš tapau supykdyto vaikino auka.

„Su tavimi buvo labai įdomu bendrauti. Man iš karto patikai. Nesakiau tau, iš kur gavau numerį, nes tikrai būtum įsiutusi ir numetusi ragelį“, – paaiškino jis.

Iš tiesų, jis buvo teisus. Būčiau tikrai supykusi. Paprašiau, kad šitos istorijos jis niekam nepasakotų.

Ilgainiui man pyktis atlėgo, o dabar netgi kelia juoką ir smagius prisiminimus. Juk tai – tikrai neįtikėtina, kaip aš suradau savo mylimą vyrą ir vaikų tėvą.

Šis pasakojimas dalyvauja lrytas.lt konkurse „konkursas-konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"="">pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"" target="_blank">Pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu„. Jūs taip pat papasakokite savo įsimintiniausio pasimatymo istoriją ir artėjančios Valentino dienos proga laimėkite puikų prizą!

Geriausios istorijos autoriui atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai! Tobulas čiužinys. Taškas.

Siųskite savo istorijas ir nuotraukas apie įsimintiniausią pasimatymą, kurio metu galbūt sutikote savo gyvenimo žmogų, susižadėjote, susituokėte, drauge išgyvenote kvapą gniaužiančių akimirkų.

Pasidalinkite savo įspūdžiais ir prisiminimais, kur praleidote tą dieną, kokia nuotaika jus lydėjo. Papasakokite, kaip sekėsi organizuoti pasimatymą ar kaip kilo mintis paminėti jį būtent taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Būtinai pasidalinkite ir nuotraukomis!

Pasakojimų ir nuotraukų apie įsimintiniausią pasimatymą laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.