Po naktinės pamainos namo grįžusi mergina neįtarė, ką išgirs iš mylimojo

Visuomet su savo mylimuoju, važiuodami pro lankytinas Lietuvos vietas, sustojame apsižvalgyti.

Po naktinės pamainos namo grįžusi mergina neįtarė, ką nutarė iškrėsti jos mylimasis.<br>„VidaPress“ asociatyvioji nuotr.
Po naktinės pamainos namo grįžusi mergina neįtarė, ką nutarė iškrėsti jos mylimasis.<br>„VidaPress“ asociatyvioji nuotr.
Pučkorių atodanga porai visada primins ypatingas akimirkas.<br>Skaitytojo nuotr.
Pučkorių atodanga porai visada primins ypatingas akimirkas.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Edita

Jan 28, 2017, 12:30 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 12:35 PM

Mano gimtadienį kiekvienais metais stengiamės paminėti ne namuose (vandens parke, boulinge). Lapkritį, per mano tikrąjį gimtadienį, negalėjome niekur nuvykti, nes dieną turėjau svečių, o vakare reikėjo eiti į darbą.

Mano brangusis mane įspėjo, jog po naktinio budėjimo neičiau miegoti, kadangi turi man staigmeną ir kviečia mane į pasimatymą iš pačio ryto.

Grįžus po darbo sėdom į automobilį ir išvažiavom, kur važiuojam, man nesakė, nes tai staigmena. Žinoma, neatlaikius nuovargio automobilyje aš užmigau, prabudus pamačiau, kad esame Vilniuje (dvi valandos kelio nuo namų).

Ir toliau jis man nieko nesakė, tik pakeliui pravažiavome Pučkorių atodangą (gausiai lankoma vieta). Jis pasiūlė sustoti.

Mes užlipome laiptais, o ten – neapsakomas vaizdas, vis dar skęstanti rūke upė. Be to, šiek tiek lijo ir buvo šalta. Mano brangusis pasakė, kad automobilyje pamiršo pirštines ir nuėjo jų atsinešti.

Aš žinoma, likau ir grožėjausi peizažu. Netrukus už nugaros išgirdau šnaresį... Jis atėjo su didele raudonų rožių puokšte ir popieriaus lapu, įteikė man gėles ir paklausė, ar jo laišką perskaitysiu pati, ar tai padaryti jam.

Paprašiau perskaityti... Jam beskaitant, iš laimės ir juoko ašaros riedėjo skruostais, nes tai buvo labai netikėta. Baigęs skaityti jis priklaupė į balą ir paklausė ar tekėsiu už jo...

Galbūt dėl to šis pasimatymas ir liko atmintyje. Dabar planuojame savo vestuves.

Šis pasakojimas dalyvauja lrytas.lt konkurse „konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"="">konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"" target="_blank">Pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu„. Jūs taip pat papasakokite savo įsimintiniausio pasimatymo istoriją ir artėjančios Valentino dienos proga laimėkite puikų prizą! 

Geriausios istorijos autoriui atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai! Tobulas čiužinys. Taškas.

Siųskite savo istorijas ir nuotraukas apie įsimintiniausią pasimatymą, kurio metu galbūt sutikote savo gyvenimo žmogų, susižadėjote, susituokėte, drauge išgyvenote kvapą gniaužiančių akimirkų. 

Pasidalinkite savo įspūdžiais ir prisiminimais, kur praleidote tą dieną, kokia nuotaika jus lydėjo. Papasakokite, kaip sekėsi organizuoti pasimatymą ar kaip kilo mintis paminėti jį būtent taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Būtinai pasidalinkite ir nuotraukomis!  

Pasakojimų ir nuotraukų apie įsimintiniausią pasimatymą laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.