Gatvėje iš nevilties pravirkusią merginą užklupo didžiausia gyvenimo staigmena

Valentino dienos laukia tie, kurie turi antrąją pusę. Tada, prieš kelerius metus, tai buvo mano nelaukiamiausia šventė. Tikriausiai galite numanyti, dėl ko. Jei ne, tai aš jums pasakysiu – nes tuomet neturėjau mylimo vaikino ir tik pasvajodavau, kas ir kaip būtų, jei aš jį turėčiau...

Visoms, kurios neturi vaikino, pasakysiu iš patirties: galite jį sutikti visiškai netikėtai. Net viena blogiausių dienų gali tapti viena laimingiausių.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Visoms, kurios neturi vaikino, pasakysiu iš patirties: galite jį sutikti visiškai netikėtai. Net viena blogiausių dienų gali tapti viena laimingiausių.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra

Jan 26, 2017, 8:10 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 12:36 AM

Ir dabar džiaugiuosi,kad galiu papasakoti mūsų susipažinimo istoriją. Visa tai atsitiko netikėtai, prieš pat Valentino dieną.

Ta diena nebuvo sėkminga, nes išeidama iš namų pirmiausia palikau mobilųjį telefoną ir pastebėjau beveik nuvykusi į darbovietę. Aišku, grįžau namo, dėl to vėlavau į darbą.

Po sunkios darbo dienos važiuojant namo, mašina ėmė ir užgeso. Prisipažinsiu, net apsiašarojau, kad dienos nesėkmės tęsėsi toliau.

Išlipau iš mašinos, atsidariau kapotą, nors nenutuokiau, ką aš ten turiu pamatyti. Po kurio laiko prie manęs sustojo automobilis ir išlipo vaikinas. Iš pradžių išsigandau, o vaikinas paklausė, kas nutiko ir ar gali padėti.

Tada pakėliau savo ašarotas akis ir pamačiau žavų vaikiną su šypsena veide... Jis, apžiūrėjęs automobilį, padėjo jį nutempti į autoservisą. Ir jis dabar mano vaikinas.:)

Na, kam papasakojam mūsų susipažinimo istoriją, visi sako, kad galima sukurti filmą, todėl nusprendžiau papasakoti ir jums.

O visoms, kurios neturi vaikino, pasakysiu iš patirties: galite jį sutikti visiškai netikėtai. Net viena blogiausių dienų gali tapti viena laimingiausių.

Mes abu esame labai laimingi, mėgstame vienas kitą stebinti. Viena iš mano staigmenų vaikinui buvo surengta fotosesija kaip iš pasakos. Ir mes apskritai stengiamės gyventi kaip pasakoje.

Gražios šventės visiems mylintiems.

Šis pasakojimas dalyvauja lrytas.lt konkurse „konkursas-konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"="">pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"" target="_blank">Pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu„. Jūs taip pat papasakokite savo įsimintiniausio pasimatymo istoriją ir artėjančios Valentino dienos proga laimėkite puikų prizą! 

Geriausios istorijos autoriui atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai! Tobulas čiužinys. Taškas.

Siųskite savo istorijas ir nuotraukas apie įsimintiniausią pasimatymą, kurio metu galbūt sutikote savo gyvenimo žmogų, susižadėjote, susituokėte, drauge išgyvenote kvapą gniaužiančių akimirkų.

Pasidalinkite savo įspūdžiais ir prisiminimais, kur praleidote tą dieną, kokia nuotaika jus lydėjo. Papasakokite, kaip sekėsi organizuoti pasimatymą ar kaip kilo mintis paminėti jį būtent taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Būtinai pasidalinkite ir nuotraukomis!

Pasakojimų ir nuotraukų apie įsimintiniausią pasimatymą laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.