Nuėjo į aklą pasimatymą ir pasigailėjo: „Prisiekiu, galvojau numirsiu“

Visos merginos žino, kiek aklas pasimatymas suteikia adrenalino, nerimo, o tuo pačiu metu ir nuotykių. Prieš kurį laiką turėjau anketą pažinčių grupėje.

Tokio aklo pasimatymo straipsnio autorė nepamirš dar ilgai.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Tokio aklo pasimatymo straipsnio autorė nepamirš dar ilgai.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Justina

Jan 22, 2017, 8:18 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 5:35 AM

Vieną rytą atsikėlus radau žinutę nuo visai mielo vaikino. Nutariau jam atrašyti. Viskas klostės lyg sviestu patepta, bendravome keletą savaičių, atrodė visai nieko bičiukas.

Galiausiai jis panoro susitikti, pamatyt mane gyvai, atsigerti arbatos. Pagalvojau: „Kodėl ne?“ Turėjau laisvo laiko, tad nuskubėjau ruoštis.

Žinoma, norėdama padaryti gerą įspūdį pasipuošiau gražiausia palaidine, pasidariau makiažą, susitvarkiau plaukus.

Nuvykau į susitikimo vietą ir nekantriai jo laukiu. Ir ką jūs manot? Prie manęs prieina toks nedidukas, netvarkingas princas. Supratau, kad nuotrauka internetinėje pažinčių svetainėje buvo ne jo.

O dar prieš keletą dienų kalbėjome apie taip vadinamas prancūziškas poras, kai mergina yra aukštesnė už vaikiną. Tada jis pasakė, kad tai – labai gražu. Bet poros ūgis mums neturėjo rūpėti, nes pagal jo pasakojimus, vaikinas turėjo būti už mane bent 5 centimetrais aukštesnis.

Beprotiškai pasimečiau, nes pasijutai kaip su jaunesniuoju broliu. Tačiau nutariau nespręsti apie žmogų iš jo išvaizdos ir maloniai sutikau nueiti arbatos.

Kalbėti mums sekėsi labai sunkiai, vis žvalgiausi, gal koks realybės šou mus filmuoja. Galiausiai prakalbome apie laisvalaikį.

Vaikinas viską mėgo veikti, viskas jam patiko. Jis turėjo ginklų kolekciją, buvo pamišęs dėl jų. Sako: „Galiu vieną parodyti, nes turiu su savimi“.

Žinoma, aš prašiau to nedaryt, bet vaikinas turbūt labai norėjo pasipuikuot, išsitraukė kažkokį žaislinį šautuvėlį – vos neprapliupau juokais.

Tuomet jis man sako: „Aš turiu savo automobilyje visą jų kolekciją, einam, parodysiu“.

O dievai, merginos, kad jūs žinotumėt, kaip aš bandžiau viso to išvengti neįskaudinant jo. Galiausiai griežtai atsisakiau eiti žiūrėti jo kolekcijos, nes ginklai manęs tikrai nedomina.

Bet jam ir nebuvo įdomu, kas mane domina. Neiškentus parašiau savo draugei, kad išgelbėtų mane. Po 10 minučių į kavinę atėjo draugės vaikinas, prisėdo prie mūsų. Neturėjau, kur dėti akių – nepažįstamasis nelabai suprato, kas čia vyksta.

„Ką veikiat?“ paklausė draugės vaikinas.

„Nieko, šnekučiuojamės“, – atsakiau jam.

„Aha, pasakoju jai apie ginklus. O kas tu toks esi?“, – paantrino mano pasimatymas.

„Aš jos vaikinas“, – atsakė mano gelbėtojas.

„Aš taip pat jos vaikinas“, – atsakė jam nepažįstamasis. Galvojau numirsiu...

„Oho, o kada pradėjot draugauti?“ – nustebo mano draugės vaikinas.

„Nuo šiandien“, – atrėžė mano pasimatymas.

Prisiekiu, galvojau numirsiu. Nors stengiausi laikyti juoką, bet pradėjo trūkti oro. Galiausiai pasakiau, kad buvo malonu susipažint, pakalbėt, bet man jau laikas eiti.

Padavėja atnešė sąskaitą už mūsų arbatas. Aš mandagiai pasiūliau vaikinui sumokėt. Jis išsitraukė milžinišką krūvą centų ir garsiai pradėjo skaičiuoti.

Tada man jau niekas neberūpėjo, norėjau dingt ir prasmegti skradžiai. Taigi, pasakiau jam, kad sumokėsiu aš.

„Kaip gerai, man mažiau mokėti“, – atsakė jis.

Aš jam parodžiau sąskaitą, kad dar ir arbatos padavėjai palikau. Tada jis rėžė: „Na ir kas, kad palikai. Tu arbatą gėrei, tai ir susimokėk“.

Net ir dabar rašant šią istoriją šypsena nedingo nuo veido. Aišku, mes pora netapome. Tada pasakiau STOP visiems akliems pasimatymams.

Šis pasakojimas dalyvauja lrytas.lt konkurse „konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"="">konkursas-pasimatymas-kurio-niekada-nepamirsiu.htm"" target="_blank">Pasimatymas, kurio niekada nepamiršiu„. Jūs taip pat papasakokite savo įsimintiniausio pasimatymo istoriją ir artėjančios Valentino dienos proga laimėkite puikų prizą! 

Geriausios istorijos autoriui atiteks „Napsie“ čiužinys (160x200 cm), kurio vertė 469 eurai! Tobulas čiužinys. Taškas.

Siųskite savo istorijas ir nuotraukas apie įsimintiniausią pasimatymą, kurio metu galbūt sutikote savo gyvenimo žmogų, susižadėjote, susituokėte, drauge išgyvenote kvapą gniaužiančių akimirkų.

Pasidalinkite savo įspūdžiais ir prisiminimais, kur praleidote tą dieną, kokia nuotaika jus lydėjo. Papasakokite, kaip sekėsi organizuoti pasimatymą ar kaip kilo mintis paminėti jį būtent taip, kad nepamiršite visą gyvenimą. Būtinai pasidalinkite ir nuotraukomis!

Pasakojimų ir nuotraukų apie įsimintiniausią pasimatymą laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.