Turtingo vyro meilužė išgyveno košmarą: „Šlykštu taip elgtis su žmonėmis“

Žinot, ką daro turtingi vedę vyrai, kai užsimano meilužės?

„ViDA Press“ asociatyvioji nuotr.
„ViDA Press“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nora

Dec 31, 2016, 1:42 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:01 PM

Pradžioje geidžiamą moterį apsupa dėmesiu, supažindina su savo pažįstamais žmonėmis, įskaitant brolį, darbuotojus ir neaiškios reputacijos moteris. 

Vilioja pinigais ir vis kartoja, kad tik turtingas vyras gali pagelbėt tuo klausimu. Įtikina atidaryti barą. Moteris įsiskolina arba netgi užstato nekilnojamąjį turtą.

O po to kitos išeities nebėra – jai psichologiškai stengiamasi įteigti, kad ji turi eiti pas turtingą vyrą prašyti pagalbos.

Tai štai, aš tos pagalbos neprašiau. Todėl kai tas turtingas verslininkas mane pakvietė į savo darbovietę ir siūlėsi padėt finansiškai, aš pasakiau, kad man nieko iš jo nereikia. 

Tuomet jis sugalvojo pavaišint mane kava, kurioje, pasirodo, buvo neaiškių psichotropinių medžiagų. Išgėrus kavos, buvo labai sunku išeiti iš jo kabineto, kojos pasidarė kaip kaladės. Bet šiaip ne taip išėjau galvodama: „Kam aš tą kavą gėriau?“

Baisiausia buvo tai, kas prasidėjo po to. Visos draugės netikėtai dingo. Nors jos turbūt ir nebuvo tikros draugės, jei taip įvyko. Iš manęs apie dvejus metus tyčiojosi, kas tik netingėjo, įskaitant „drauges“, klientus.

Buvo pastabų apie mano aprangą, išvaizdą. Siūlė parduoti butą. Kiekviena mano darbo diena buvo pilna streso. Tai šlykštus būdas elgtis su žmonėmis. 

Aplink tą vyrą pilna įsiskolinusių žmonių, kuriems jis „padeda“ su paskolų įmokom arba nuperka iš jų butą. Pigiai, žinoma. Jo darbuotojai, kiek mačiau, atrodo kaip išsiurbtos musės, giminaičiai visi įbauginti ir sergantys paranoja.

Kai jo paklausiau, kas nutiko jo tetai, kad ji pardavė butą, nors nenorėjo to daryti, pasakė tik tiek: „Gerk kavą, prašau.“

Nors jo brolis man tiesiai į akis pasakė, kad tai baisus žmogus, mokantis daryti kitiems stiprią psichologinę įtaką. Ir tokiu būdu valdantis kitus žmones. Neabejoju, kad jis panašiai elgiasi ir su savo verslo partneriais.

Mūsų bendravimo pasekmes aš jaučiu ir dabar. Blogiausia, kad mano sūnus taip pat turi dėl to kentėti. Labai norėčiau atskleisti to šlykštaus žmogaus tapatybę ir vieną kartą jį sustabdyti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.