Didžiojoje Britanijoje policijai įkliuvęs vyriškis be vairuotojo pažymėjimo eisme dalyvavo kelis dešimtmečius

Didžiosios Britanijos Lankašyro provincijoje policija sustabdė įtarimų sukėlusį sidabrinį „Citroen“, rašo „Manchester Evening News“.

Didžioji Britanija.<br>Unsplash nuotr.
Didžioji Britanija.<br>Unsplash nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2024, 12:22 PM

Šio automobilio vairuotojas pažeidė Kelių eismo taisykles. Atrodytų nieko ypatingo – tai kasdien nutinka šimtams vairuotojų, tačiau šis atvejis buvo kitoks, pasakojama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

Pasirodo, automobilį vairavo seneliukas, kuris jau 60 metų važinėja Didžiosios Britanijos keliais neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Vienintelis kartas, kai jis bandė laikyti vairavimo egzaminą, buvo šeštajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje ir tas kartas buvo nesėkmingas.

Susinervinęs vyrukas nuo to laiko net nebandė perlaikyti egzamino ir paprasčiausiai važinėjosi be vairuotojo pažymėjimo. Beje, tai nėra rekordininkas.

Pernai Britanijos policija sulaikė senuką, kuris, anot jo, jau 70 metų važinėja neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Taigi tereikia vairuoti atsargiai, nepakliūti į eismo įvykius ir nepažeidinėti Kelių eismo taisyklių.

Kokia bausmė gresia už tokį pažeidimą leidinys nerašo, tačiau vyras kitą savaitę turės prisistatyti į teismą, kur jam bus paskirta bausmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.