Italų dizaineriai nepaliauja stebinti - įspūdingas „Alfa Romeo“ kupė (video)

Neretai nepriklausomos ir tik siauram specialistų ratui žinomos dizaino kompanijos sugeba nustebinti labiau nei patys automobilių gamintojai ar pripažinti dizaineriai. Kai kurie jų darbai būna tokie sėkmingi, kad įkvepia gamintojus naujoms idėjoms.

„Alfa Romeo Orazio Satta“ - tai galiniais ratais varomas keturduris kupė, turėsiantis sudaryti konkurenciją 6 serijos „BMW Gran Coupe“ ir „Mercedes-Benz CLS“.<br>„MP Car Design“
„Alfa Romeo Orazio Satta“ - tai galiniais ratais varomas keturduris kupė, turėsiantis sudaryti konkurenciją 6 serijos „BMW Gran Coupe“ ir „Mercedes-Benz CLS“.<br>„MP Car Design“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-06 14:13, atnaujinta 2018-03-15 16:11

Vienas tokių prjketų - italų dizainerio Marco Procaccini studijos „MP Car Design“ sukurtas „Alfa Romeo Orazio Satta“, kuris negali palikti abejingų.

Pirmi šio keurdurio kupė automobilio eskizai pasirodė rugsėjį, o šiandien - daugiau oficialių nuotraukų ir net vaizdo siužetas apie patobulintą „Alfa Romeo Orazio Satta II“. Dabar automobilis atrodo dar aštresnės išvaizdos nei buvo pirmoje kūrimo stadijoje.

„Orazio Satta“ - tai galiniais ratais varomas keturduris kupė, turėsiantis sudaryti konkurenciją 6 serijos „BMW Gran Coupe“ ir „Mercedes-Benz CLS“.

Ar jis bus gaminamas - kol kas neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.