4 mėn. šunytei po traumos prireikė net dviejų operacijų: beveik pasveikusi ieško tikrų namų

2024 m. spalio 20 d. 19:10
Lrytas.lt
„Pateko į prieglaudą dar visai mažytė, bet jau su sena trauma. Prireikė net dviejų operacijų, kad ištiesintų jos kojytę po seno lūžio“, – jauną šunytė pristato „SOS gyvūnai“.
Daugiau nuotraukų (1)
Dabar Popa jau jaučiasi gerai. Mina visas keturias kojas, nors operuotą koją dar reikia pasaugoti ir neleisti jai užsižaisti.
Pati Popa ir beprotiškai švelni, miela ir nuolanki šunytė, kuriai reikia dar daug ko išmokti: gražiai vaikščioti su pavadėliu, atlikti reikalus lauke, nebijoti naujų garsų, išmokti girdėti savo žmogų ir savo vardą.
Tai elementarūs dalykai, kuriuos tenka praeiti visiems jaunų šuniukų šeimininkams.
Apie 4 mėn., skiepyta, ženklinta.
„Panašu, kad bus smulkesnė nei vidutinio dydžio šuo, bet su mišrūnais niekada negalime 100 proc. garantuoti“, – įspėja gyvūnų gelbėtojai.
Naujiems šeimininkams reiktų būti pasiruošus dar kelis kartus pasirodyti klinikoje pas ją operavusį gydytoją, kad galėtų stebėti jos gijimą ir augimą.
Jei tikrai esate kantrūs, ieškote naujos šeimos narės ir palydovės naujiems nuotykiams, tai „SOS gyvūnai“ kviečia pildyti mūsų anketą. Anketą rasite čia – https://forms.gle/VoTB1uz3xNF1VvHB6.
„Pildykite kuo išsamiau, nes išrinksime tinkamiausius šeimininkus ir juos pakviesime gyvai susipažinti su Popa“, – prašo gyvūnų gelbėtojai.
Per kelias dienas bus susisiekta tik su atrinktais kandidatais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.