Paglostymų ir prisiglaudimo vergas Halkas ieško namų: įspėja – jis pasaulį mato kitaip

2024 m. birželio 18 d. 10:08
Lrytas.lt
Paglostymų ir prisiglaudimo vergas Halkas ieško namų. „Tiems, kurie myli ne tik akimis, bet ir širdimi, Halkas puikiai tiktų“, – tvirtina „SOS gyvūnai“.
Daugiau nuotraukų (3)
Halkas yra neišskirtinės išvaizdos ir spalvos, didelis ir subrendęs, aktyvus, stiprus ir pasaulį šiek tiek kitaip matantis šuo...
„Tai tik kelios priežastys kodėl niekas jo nenori ir dienas jis leidžia tik mūsų draugijoje, laukia tik mūsų užklystant į jo voljerą ir skiriant tas varganas kelias minutes jį paglostyti ir pamyluoti... Kiekvieną kartą mums plyšta širdys paliekant jo voljerą, jo tylų prašymą dar pabūti su juo... Deja, bet negalime, nes be jo mūsų laukia dar kelios dešimtys tokių pat ištroškusių dėmesio globotinių. Ech... Taip norisi, kad kiekvienas iš jų sulauktų šanso pajusti kas yra tikri namai ir ištikimi šeimininkai“, – tvirtina gyvūnų gelbėtojai.
Halkas be galo žmogui draugiškas ir meilus šuo. Nerodo jokios agresijos ir trukdo visus darbus jo voljere, nes vis kiša savo galvą ir prašo paglostymų.
Jo akių vyzdžiai nesusitraukia (dabar naudojame spec. lašus, kad atliktų šią funkciją), todėl jis prastai mato, bet jam tai visai netrukdo. Jis geriau mato prietemoje.
Halkas ramiai važiuoja automobilyje, o kirpykloje elgėsi tobulai. Labai mėgsta eiti pasivaikščioti, bet tempia pavadį.
„Sunku pasakyti, ar jis mėgta kitus gyvūnus ar tiesiog dėl savo sutrikusios regos nemoka ramiai reaguoti, bet eidamas pro voljerus, į kitus šunis reaguoja ramiai“, – sako savanoriai.
Šuo yra skiepytas, ženklintas ir kastruotas, jo svoris – apie 25 kg, o amžius – apie 8 m.
Jei ieškote naujo šeimos nario ir norite susipažinti su Halku, tai „SOS gyvūnai“ kviečia pildyti anketą: https://forms.gle/VoTB1uz3xNF1VvHB6.
Per kelias dienas bus susisiekta tik su atrinktais kandidatais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.