Po netikėto siurprizo gyvūnų prieglaudoje – pagalbos prašymas

Vos per vieną dieną „SOS gyvūnai“ praturtėjo 8 šuneliais-siurprizais... Keturi buvo rasti pririšti prie stulpo greta tvoros. Visi jie naminiai, išsigandę, 4-5 mėnesių jaunikliai, pririšti laidu. Kad nepasismaugė besitampydami – tik atsitiktinumas.

Visiems šuneliams reikia globos bent iki skiepų arba namų.<br>Sos-gyvunai.lt nuotr.
Visiems šuneliams reikia globos bent iki skiepų arba namų.<br>Sos-gyvunai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sos-gyvunai.lt

2015-05-11 13:41, atnaujinta 2018-01-04 07:05

Taip pat dėžutėje atkeliavo mažaūgė šeimyna – mama pekino mišrūnė su trimis garbanotais šuneliukais. Žinoma, taip pat naminiai.

Prieglaudoje neskiepytiems jaunikliams tikrai pavojinga, izoliuoti nebėra kur, todėl labai prašome neabejingų žmonių pagalbos. Visiems šuneliams reikia globos bent iki skiepų arba namų. Nebūtina imti iškart kelis, galima ir po vieną.

Nėra laiko ir jėgų moralizuoti, – kodėl žmonės namie laiko nesterilizuotas kalytes, kurių nenusaugo, kodėl nesugeba dovanoti iš namų (pekinukai tikrai būtų radę namus per skelbimus!)...

Tiesiog padėkite mums ir jiems, paskambinkite 860039525 ir pasiūlykite, kuo galite pagelbėti: susipažinti ir paimti suvisam ar paimti laikinai globai. Taip pat būsim dėkingi už paaukotus pinigus skiepams (po 10 eurų). Prieglauda įsikūrusi Vilniuje, Minsko pl. 33A .

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.