Varnos sudraskyta katytė gyva liko dėl šeimininkės sumanumo

Mažas pūkuotas kačiukas, aprengtas rankomis megztais drabužėliais, – turbūt mieliausias reginys, koks tik gali būti. Tačiau ši apranga katytei pasiūta ne aplinkiniams pasigėrėti, o jos gyvybei gelbėti. Wasabi-chan vardu pavadintą mažylę išgelbėjo viena japonė, pamačiusi, kaip varna kapojo jos žandikaulį ir ketino nutraukti liežuvį. Katytė liko gyva tik dėl nelaimę pamačiusios šeimininkės gerumo ir originalumo.

Katytė liko gyva tik dėl nelaimę pamačiusios šeimininkės gerumo ir originalumo.<br>Instagram
Katytė liko gyva tik dėl nelaimę pamačiusios šeimininkės gerumo ir originalumo.<br>Instagram
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2013, 2:07 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:29 AM

Savo namų kieme išgirdusi kraupų mažo kačiuko klyksmą moteris pamatė, kaip varna ėmė ėsti gyvą keturkojį. Nubaidžiusi sparnuotį, kačiuką nuvežė pas veterinarijos specialistus. Po šio incidento katė nebegalėjo pati maitintis, teko tai daryti per vamzdelį.

Tačiau nagais besibraižydama katė neleisdavo atlikti šios procedūros. Šeimininkės rankos kaskart būdavo apdraskomos ir subraižomos. Tam, kad vamzdelis neišsprūstų, moteris sugalvojo originalų būdą pamaitinti augintinę ir apsaugoti save. Ji numezgė gražius ir originalius drabužėlius. Aprengta mažylė nebegalėjo braižytis, o šeimininkė galėjo išgelbėti jos gyvybę.

Priaugusi svorio ir pasveikusi katytė atrodo puikiai.

Socialiniuose tinkluose Japonijoje katytė turi jau daugiau nei 50 tūkst. gerbėjų. Kačių augintojai, pamatę, kaip mielai atrodo megztais drabužėliais aprengta katė, ėmė prašyti numegzti drabužių ir jų augintiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.