EUROLYGA 2023

Paaiškėjo galutinis Lietuvos trijulių rinktinės sąrašas atrankai į olimpines žaidynes

Lietuvos trijulių asociacija paskelbė žaidėjų kvartetą, kuris atstovaus Lietuvai atrankoje į Paryžiaus olimpines žaidynes.

 Darius Tarvydas<br> FIBA nuotr.
 Darius Tarvydas<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2024, 3:33 PM

Šį kartą 3x3 Lietuvos rinktinėje žais Aurelijus Pukelis, Šarūnas Vingelis, Evaldas Džiaugys ir Darius Tarvydas.

Mūsiškiai olimpinę atranką Japonijoje pradės jau penktadienį, kur nuo 9:00 val. Lietuvos laiku susikaus su Brazilija, o po to 12:55 val. į kovą stos prieš Nyderlandų rinktinę.

Dainiaus Novicko treniruojama Lietuvos rinktinė grupių etapą užbaigs šeštadienį, kuomet 10:15 val. susitiks su Puerto Riko trijule.

Dėl patekimo į olimpines žaidynes iš viso kaunasi 8 rinktinės. Mūsiškiai ir jų varžovai žais A grupėje, o B grupėje kovos Prancūzijos, Mongolijos, Japonijos ir Egipto rinktinės.

Jeigu lietuviams nepavyks pagriebti olimpinio bilieto Japonijoje, jie dar turės antrą šansą kovoti dėl vietos Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Gegužės 16–19 d. Debrecene (Vengrija) vyks dar vienas atrankos turnyras, kur kausis 16 komandų. Debrecene dėl vietos olimpinėse žaidynėse kovos ir Lietuvos moterų trijulių rinktinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.