EUROLYGA 2023

„Wolves“ pradeda 2024-2025 m. sezono abonementų prekybą: kainos svyruoja nuo 99 iki 199 eurų Prekyba skirstoma į tris etapus

Kovą dėl šalies čempionato apdovanojimų tęsiantis Vilniaus „Wolves Twinsbet“ krepšinio klubas pradeda abonementų prekybą į 2024–2025 m. sezono rungtynes „Twinsbet“ arenoje.

„Wolves“ pradeda būsimo sezono abonementų prekybą<br> Elvio Žaldario nuotr.
„Wolves“ pradeda būsimo sezono abonementų prekybą<br> Elvio Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2024, 3:51 PM

Krepšinio mėgėjams yra siūloma išsirinkti jiems tinkančius abonementus iš trijų kategorijų – „Silver“, „Gold“ arba „Premium“.

Prasidėjusios prekybos proga „Woves Twinsbet“ ištikimiausiems komandos gerbėjams siūlo riboto kiekio kiekvienos kategorijos abonementus už ypatingą kainą. Pirmieji 100 „Silver“ abonementų yra parduodami už 99 Eur, „Gold“ – už 149 Eur, o „Premium“ – už 199 Eur.

Įsigysiantys „Silver“ ir „Gold“ kategorijų abonementus turės savo pasirinktą nuolatinę vietą arenoje visose „Wolves Twinsbet“ organizuojamose rungtynėse šalies čempionate ir Europos turnyre, jei komanda jame dalyvaus, taip pat – KMT taurės ketvirtfinalio etape.

„Premium“ kategorijos abonementų savininkai be savo nuolatinės vietos namų rungtynėse taip pat galės naudotis išskirtiniais papildomai patogumais – atskiru įėjimu, nemokama rūbine bei atskirais barais.

Vis tik, svarbiausia visų abonementų nauda – galimybė sutaupyti nuo 40 iki 70 procentų lyginant su atskirų viso sezono namų rungtynių bilietų kainomis.

„Wolves Twinsbet“ komandos abonementų prekyba bus organizuojama trimis etapais.

Pirmasis etapas, kurio metu abonementus galima įsigyti už mažiausią kainą, vyks nuo gegužės 2 d. iki birželio 1 d.

Jam pasibaigus, abonementų kaina šiek tiek augs antrajame etape, kuris truks nuo birželio 2 d. iki birželio 30 d.

Dar sykį kaina nežymiai padidės paskutiniame, trečiajame prekybos etape nuo liepos 1 d. iki lapkričio 1 d. Etapui pasibaigus prekyba abonementais bus stabdoma.

Abonementus platins bendrovė „Bilietai.lt“. Juos įsigyti krepšinio gerbėjai gali jiems patogiausiu būdu tiek internetu, tiek fizinėse bendrovės kasose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.