EUROLYGA 2023

„Maccabi“ legendinis specialistas įgėlė E. Atamanui: „Daugiau kalba nei treniruoja“

Buvęs Tel Avivo „Maccabi“ vyriausiasis treneris Pini Gershonas pasidalino savo mintimis apie atkrintamųjų seriją tarp „Maccabi“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipų, kur legendinis specialistas įgėlė Graikijos klubo vyriausiajam treneriui Erginui Atamanui.

 Pini Gershonas ir Erginas Atamanas<br>G.Šiupario ir G.Bitvinsko nuotr.
 Pini Gershonas ir Erginas Atamanas<br>G.Šiupario ir G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2024, 3:22 PM

Dukart Eurolygos čempionas graikų tinklalapiui gazzeta.gr sakė, kad turkas turėtų daugiau dėmesio skirti tam, kas vyksta aikštelėje.

„E.Atamanas daugiau kalba nei treniruoja, – gazzeta.gr kalbėjo P.Gershonas. – aš suprantu, kad jis turi milžinišką spaudimą, bet kitą sezoną aš jį matau treniruojant Turkijoje, o ne Graikijoje. Aš nenoriu veltis į politinę diskusiją, nes tai yra sunkiai suvokiama.

Jis (E.Atamanas – red.) ir Dimitris Giannokopoulos susigalvojo istoriją tam, kad uždėtų spaudimą teisėjams, bet „Pao“ elgesys pastaraisiais metais Eurolygai neleidžia rinktis jų pusės.

Kai kurie „Panathinaikos“ žaidėjai nenori, kad jis ir toliau treniruotų komandą. Prieš trečiąsias rungtynes jis sėdėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio ir siuntė blogą žinutę žaidėjams. Treneris turėtų būti aktyvus, kad žaidėjai, esantys aplink jį, jaustų jo būtį.“

Specialistas taip pat pridūrė, kad vienas „Pao“ lyderių Kostas Sloukas žaidžia be pasitikėjimo ir uždirba kosminius pinigus.

„Apibendrinus – „Panathinaikos“ prarado savo pasitikėjimą. Aš mačiau pasimetusį žaidėją, kurio atlyginimas yra 3,5 milijono eurų. K.Sloukas turi daug patirties, bet jis prarado pasitikėjimą savimi“, – kalbėjo specialistas.

Primename, kad šioje atkrintamųjų serijoje tarp „Maccabi“ ir „Panathinaikos“ ekipų šiuo metu 2:1 pirmauja „Maccabi“.

Izraelio klubas jau ketvirtadienio vakarą galės užbaigti seriją Serbijoje, kuomet nuo 21:45 val. komandos žais ketvirtąjį serijos mačą.

Rungtynių eigą galėsite sekti tinklalapyje lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?