„Panevėžys“ nutraukė pralaimėjimų seriją: namuose susitvarkė su marijampoliečiais

12-ajame ture nesėkmingą atkarpą nutraukė ir pergalę prieš Marijampolės „Sūduvą“ pasiekė „Panevėžys“. Namų tvirtovėje žaidę panevėžiečiai identišku rezultatu atsirevanšavo už pirmame rate patirtą pralaimėjimą – dvikova baigėsi rezultatu 1:0 (1:0).

 „Panevėžys“ nutraukė pralaimėjimų seriją: namuose susitvarkė su marijampoliečiais<br> alyga.lt
 „Panevėžys“ nutraukė pralaimėjimų seriją: namuose susitvarkė su marijampoliečiais<br> alyga.lt
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

2024-05-02 21:17

11-ąją minutę po pakelto kampinio galva iš arti smūgiavo Matijus Remeikis, jo bandymą sustabdė Giedrius Zenkevičius. 19-ąją minutę aštrų Ernesto Veliulio nutraukė vartų sargas, kamuolys atšoko Nemanja Bosančičiui, jo bandymas buvo blokuotas. Kiek vėliau sūduviečiai prarado Ivaną Zotko, kuris dėl traumos buvo pakeistas.

Pirmojo kėlinio pabaigoje K. Asamoah kamuolį atmetė M. Remeikiui, jo spirtas kamuolys skriejo greta vartų konstrukcijos.

59-ąją minutę panevėžiečiai rezultatą persvėrė į savo pusę, kai Ernesto Veliulio smūgį atrėmė G. Zenkevičius, o atšokusį kamuolį į vartų tinklą pasiuntė K. Asamoah.

Po Andrijos Karvackio pražangos baudos aikštelėje įvartį 83-iąją minutę nuo 11 metrų atžymos pelnyti galėjo Stevas Lawsonas, tačiau pastarasis kamuolį pasiuntė virš vartų.

Kėlinio pabaigoje Nika Kačarava suklaidino kelis varžovus bei surado erdvės turėjusį M. Remeikį, jo šūvis buvo toli nuo tikslo.

Jau per pridėtą teisėjo laiką rezultatą išlyginti galėjo Tautvydas Burdzilauskas – standartinės situacijos metu jo smūgis galva buvo blokuotas, prie atšokusio kamuolio Ernestas suskubo pirmasis, tačiau jis drebino į vartų konstrukciją.

Po 12-ojo turo „Panevėžys“ su 11 taškų lieka 9-oje pozicijoje, „Sūduva“ rikiuojasi laipteliu aukščiau bei Gino Lettieri auklėtinius lenkia 2 taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.