Be vartininko likusią „Valencia“ pražudė tris įvarčius pelnęs „Barcelona“ lenkas R. Lewandowskis

Ispanijos futbolo čempionate pirmadienį savo dvikovą 33-iame ture žaidė dėl antrosios vietos kovojanti „Barcelona“ ir į septintąją poziciją pretenduojanti „Valencia“. Po dramatiškos kovos katalonai nugalėjo 4:2, nors atsiliko po pirmojo kėlinio 1:2.

 Robertas Lewandowkis pelnė du įvarčius.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Robertas Lewandowkis pelnė du įvarčius.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-30 00:26

22-ąją minutę rezultatą atidarė Ferminas Lopezas. Hugo Louro 27-ąją minutę išlygino rezultatą po „Barca“ vartininko Marco-Andre ter Stegeno klaidos.

38-ąją min. Pepelou realizavo 11 metrų baudinį ir išvedė „Valencia“ į priekį.

Tačiau tuomet įvyko, kaip aiškėja, nepataisomas dalykas – „Valencia“ vartininkas kartvelas Giorgi Mamardašvilis gavo raudoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės 4-ąją teisėjo pridėtą minutę už žaidimą ranka už baudos aikštelės ribų.

Ir jau antrame kėlinyje prasidėjo lenko Roberto Lewandowskio šou:jis pelnė tris įvarčius – 49-ąją, 82-ąją ir 93 minutėmis ir padėjo katalonams laimėti 4:2.

Po šios pergalės „Barcelona“ sugrįžo į antrąją turnyrinės lentelės vietą su 73 taškais. Pirmauja Madrido „Real“ su 84 taškais. „Valencia“ su 447 taškais žengia septintoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.