„Ekonovus“ nusprendė pasivažinėti šaligatviu: bendrovė aiškinasi dėl šio incidento

Gyventojai pastebėjo, kad „Ekonovus“ rinkdami šiukšles nuolat važiuoja šaligatviu ar dviračių taku Giedraičių gatvėje. Maža to, gyventojai teigia, kad atliekų surinkimo įmonė važiuoja priešais eismą. Žmonėms užfiksavus šį incidentą, bendrovės atstovai patikino, kad išsiaiškins, kodėl atliekų surinkėjai važiuoja ne pagal taisykles.

„Ekonovus“ nusprendė pasivažinėti šaligatviu: bendrovė aiškinasi dėl šio incidento.<br>„Made in Vilnius“ nuotrauka/ lrytas.lt montažas.
„Ekonovus“ nusprendė pasivažinėti šaligatviu: bendrovė aiškinasi dėl šio incidento.<br>„Made in Vilnius“ nuotrauka/ lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

2024-04-30 12:13

Kol vieni gyventojai teigia, kad toks atvejis pateisinamas būti neturėtų, kiti puola ginti šiukšlių surinkėjų. Gyventojai spėlioja, ar atliekų surinkėjai – tai išimtis KET, kuomet yra leidžiama važiuoti veja, šaligatviu ir dviračiu taku su įjungtu oranžiniu švyturėliu. Visgi vaizdo įraše oranžinis švyturėlis nebuvo įjungtas.

Dar kita gyventojų grupė teigia, kad atliekų surinkėjas taip pasielgė, nes nenorėjo sudaryti spūsties – jeigu sustotų gatvėje, kitos mašinos nepravažiuotų. Visgi Senamiestyje šiukšlių surinkėjai dažnai sustoja gatvėse ir sklandžiam eismui netrukdo, o jeigu reikia – palaukia.

Pati bendrovė plačiau šios situacijos nekomentuoja.

„Aiškinamės, kodėl taip nutiko ir ką galime padaryti ateityje, kad panašių situacijų išvengtume“, – sako „Ekonovus“ atstovai.

Įmonė taip pat padėkojo gyventojams už pastabumą. Beje, vilniečiai jau ne pirmą kartą užfiksuoja keistas situacijas, kurių įvykių centre papuola „Ekonovus“. Apie paskutinį tokį įvykį rašėme žiemą, kuomet šios įmonės darbuotojai rankomis barstė neleistiną kiekį druskos, kuri galėjo pakenkti medžiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.