Adolfu Hitleriu sūnų pavadinę ir žudyti jį mokę tėvai neatgaus globos teisių (video)

2010 m. rugpjūčio 7 d. 13:32
AP ir lrytas.lt inf.
Pora iš Naujojo Džersio nepaiso ribojančio teismo nuosprendžio ir prabilo apie prarastą teisę auginti savo vaikus, kuriems davė su naciais susijusius vardus.
Daugiau nuotraukų (1)
Heatho ir Deborahos Campbellų tris mažamečius vaikus paėmė vaiko teisių apsaugos tarnyba dar praėjusių metų sausio mėnesį. Žiūrėkite reportažą.
Pora sulaukė dėmesio po to, kai parduotuvė nesutiko dekoruoti torto jų trimečiui sūnui Adolfui Hitleriui Campbellui. Tėvai ant torto norėjo užrašyti jo vardą.
Šiuo metu jis drauge su seserimis Joslyn Arijų Kilmės Campbell ir Honszlynn Hinler Jeannie Campbell auga globėjų šeimose. Cammpbellai sako nesantys rasistai, tiesiog naudojasi teise savo vaikus pavadinti kaip nori.
Šią savaitę teismas nusprendė, kad pakanka įrodymų, jog namuose buvo smurtaujama, vaikai neprižiūrimi. Vyriausiąjį sūnų – keturmetį Adolfą Hitlerį tėvas mokė, kaip žudyti žmones. Tačiau pora įsitikinusi, kad viskas vyksta dėl vaikų vardų.
Vis dėlto, teismas nusprendė negrąžinti vaikų tėvams ir bylą perdavė nagrinėti šeimos teisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.