Garsi „Linkin Park“ tribute grupė iš Portugalijos „Hybrid Theory“ sugrįžta į Lietuvą

2024 m. rugsėjo 20 d. 10:06
Įspūdingais koncertais garsėjanti „Linkin Park“ tribute grupė iš Portugalijos „Hybrid Theory“ antrąkart koncertuos Lietuvoje. Garsūs portugalų rokeriai mūsų šalyje antrąkart svečiuosis kitų metų pradžioje.
Daugiau nuotraukų (4)
Portugalijos roko grupė „Hybrid Theory“ yra viena nedaugelio „Linkin Park“ tribute grupių, kuri subūrė didžiulę gerbėjų armiją. Daugelyje pasaulio šalių koncertuojantiems rokeriams simpatijų neslepia ir ištikimiausi „Linkin Park“ fanai, teigiantys, kad „Hybrid Theory“ ypač išraiškingai ir autentiškai atlieka klasikinius hitus „One Step Closer“, „Given Up“, „Faint“, „Papercut“, „Burn It Down“, „Crawling“, „Points Of Authority“, „What I've Done“, „Numb“, „Breaking The Habit“, „In The End“, „Bleed It Out“ ir daugybę kitų.
Nuo Australijos iki Kanados, nuo Kinijos iki Brazilijos – visi bilietai į jų koncertus stadionuose bei didžiausiose arenose yra išperkami akimirksniu. Pakartoti unikalų „Linkin Park“ stilių yra nelengvas uždavinys, tačiau vedini gilaus susižavėjimo ir meilės, kurią jiems jaučia gerbėjai, „Hybrid Theory“ su šia užduotimi susidoroja atiduodami tinkamą pagarbą visų mėgiamai roko legendai.
Rokerių gyvi pasirodymai liudija didelį jų atsidavimą ir talentą – akivaizdu, kad jie mėgaujasi tuo, ką daro scenoje. Be jokios abejonės, „Hybrid Theory“ yra viena iš nedaugelio „Linkin Park“ tribute grupių, kuri iš tiesų atiduoda tinkamą pagarbą legendinei grupei. Šis autentiškumas užkariavo ištikimų „Linkin Park“ gerbėjų širdis ne tik Portugalijoje, bet ir visame pasaulyje.
Australijos didžiausias nepriklausomos muzikos portalas „Amnplify“ apie 2020 m. vykusias „Hybrid Theory“ gastroles rašė: „Negalėjome patikėti, kaip neįtikėtinai įtaigiai skamba „Hybrid Theory“ pagrindinio vokalisto ir reperio Ivo Massana Rosário ir Pedro Paixão balsai. Jei kada nors neteko matyti „Linkin Park“ koncerto, patikėkite, „Hybrid Theory“ yra beveik tobula kopija“.
Vienintelis garsios „Linkin Park“ tribute grupės iš Portugalijos „Hybrid Theory“ koncertas įvyks 2025-ųjų metų vasario 28-ąją dieną „Twinsbet“ arenoje Vilniuje.
Linkin ParkgrupėKoncertas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.