Pažvelgus pro kulinarijos studijos „Čiop Čiop“ vitrininius langus išvysti vienas gražiausių sostinės vietų – tekančią Neries upę, pagrindinius tiltus, ant kalno stūksančią Gedimino pilį. Vaizdas pro stiklą čia visada kerintis, bet dabar ne mažiau nustebins ir studijos vidus: išskirtinė gastronominė erdvė savo lankytojus pasitinka visiškai pasikeitusi.
Daugiau negu dešimtmetį šalyje žinomas kulinarijos studijų tinklas „Čiop Čiop“ nuolat atsinaujina, kad lankytojai čia galėtų jaustis lyg namuose – moderniuose, bet labai jaukiuose namuose.
Asmeninės šventės, išskirtinės vakarienės ar maisto gamybos pamokos čia vyksta kartu su šefais, kurių patiekaluose atsispindi visos gastronominės tendencijos. Per 13 metų šioje studijoje užaugo daug garsių vardų, kurie atidarė savus restoranus. Nors ši kulinarinė studija vis ieško naujų virtuvės talentų, nepamiršta ir senbuvių, su kuriais mielai bendradarbiauja.
Kulinarinių kursų ir atvirų gamybos sesijų metu susirinkę svečiai mokosi įvairių pasaulio virtuvių gamybos principų: nuo modernios lietuviškos iki Izraelio, Tailando ar Meksikos. Kulinarinės studijos akcentu greitai spėjo tapti stilinga kulinarinė sala, aplink kurią pašnekesiai liejasi taip pat laisvai kaip ir vynas.