Sporto ir verslo atstovai Vilniuje rinkosi į „SportBiz“ atidarymą: dalyvavo R. Kaukėnas ir broliai Lavrinovičiai

2024 m. rugsėjo 26 d. 21:21
Ketvirtadienio vakarą sostinėje žymūs sporto ir verslo pasaulio atstovai rinkosi į „SportBiz Vilnius“ konferencijos atidarymo vakarą. Tarp renginio svečių – Ernestas Gulbis, Mindaugas Špokas, Rimantas Kaukėnas ir broliai Lavrinovičiai.
Daugiau nuotraukų (9)
Pirmosios Baltijos šalių istorijoje sporto verslo konferencijos išvakarėse vykęs renginys buvo skirtas dalyvių susipažinimui. Jame galėjo dalyvauti ne tik konferencijos pranešėjai, bet ir specialius bilietus įsigiję dalyviai.
Renginys vyko Vilniaus „AeroCity Tech Valley“ erdvėje, kurios vestibiulyje įkomponuotas privatus reaktyvinis „Bombardier CRJ200“ lėktuvas. Vakaro metu taip pat surengtas Rimanto Kaukėno paramos fondo inicijuotas nebylus aukcionas
Susipažinimo vakare lankėsi virš 70 sporto ir verslo žmonių, tarp kurių – atstovai iš Ispanijos „La Liga“, FIBA, UEFA, Italijos „Formula 1“, Lietuvos futbolo federacijos, Estijos olimpinio komiteto, Ispanijos „Liga ACB“, Latvijos teniso federacijos, Lietuvos 3x3 krepšinio asociacijos bei Kauno „Žalgirio“, Balstogės „Jagiellonia“, Rygos „Zelli“ ar Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubų.
Šalia vadybos ekspertų, „SportBiz“ konferencijos susipažinimo vakare lankėsi žinomi sportininkai: Virgilijus Alekna, Ernests Gulbis, Arūnas Klimavičius, Rokas Baciuška, Rimantas Kaukėnas, Aleksandras Sorokinas bei Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičius.
Vienos dienos „SportBiz“ konferencija vyks penktadienį Vilniaus „Twinsbet“ arenoje, kur nuo 9:30 val. trejose scenose vyks diskusijos ir bus skaitomi pranešimai. Iš viso renginyje dalyvaus virš 40 profesionalų, atvykusių iš septynių valstybių. Arenoje taip pat bus įrengta speciali ekspozicijų zona, skirta užmegzti naujų ryšių su verslais.
Temų gausa ir įvairove pasižymėsiančiame renginyje kalbės atstovai iš krepšinio, futbolo, teniso, autosporto, bėgimo, banglenčių sporto, strateginės plėtros, esporto, reklamos, sporto transliacijų, rinkodaros, komunikacijos, technologijų, sporto žurnalistikos, investicijų valdymo, teisės, mažmeninės prekybos, prekės ženklo vystymo bei organizacijos valdymo sričių.
Renginio organizatoriai primena, kad žmonės, negalintys fiziškai dalyvauti konferencijoje, turi galimybę įsigyti specialius bilietus ir stebėti renginį internetu. Bilietus platina didžiausia šalies bilietavimo platforma „Bilietai.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.