Susipažinkite: pristatyta „SportBiz Vilnius“ konferencijos programa

2024 m. rugsėjo 17 d. 09:41
Pirmą kartą Baltijos šalyse vyksianti sporto verslo konferencija „SportBiz Vilnius 2024“ pristatė renginio programą – trejose scenose kalbės sporto, rinkodaros, komunikacijos ir technologijų ekspertai iš septynių šalių.
Daugiau nuotraukų (1)
Rugsėjo 26 dieną Vilniuje vyks konferencijos dalyvių susipažinimo vakaras, kuriame galės dalyvauti ir specialius bilietus įsigiję žmonės, o rugsėjo 27 dieną „Twinsbet“ arenoje bus skaitomi pranešimai, vyks diskusijos ir expozicijos zona.
Pagrindinėje „Neodenta“ scenoje pranešimus skaitys ekspertai iš Italijos „Formula One“ komandos, Ispanijos „ACB“ krepšinio lygos, Lietuvos krepšinio lygos, Ispanijos „LaLiga“ futbolo lygos, o apie strateginę plėtrą papasakos FIFA, UEFA ir Anglijos futbolo lygą konsultuojantis rinkodaros profesionalas Geoffas Wilsonas.
Tarp pranešimų taip pat vyks klausimų-atsakymų sesija su FIBA ir LFF atstovais bei panelinės diskusijos lyderystės, Baltijos šalių sporto plėtros ir Paryžiaus olimpinių žaidynių temomis, kuriose dalyvaus Estijos olimpinio komiteto, Kauno „Žalgirio“, Balstogės „Jagiellonia“ ar Rygos „Zelli“ organizacijų administracijos nariai.
Antroje „Twinsbet“ scenoje išvysime sportininkus Aleksandrą Sorokiną, Roką Baciušką, Darjušą ir Kšištofą Lavrinovičius, pranešimus skaitys ir diskusijose dalyvaus „Wolves Twinsbet“, „BasketNews.lt“, 3x3 krepšinio asociacijos, „Sportland“, „Samsung“, „ConnectPay“ „LKI Consulting“, „Braitin Investments“ ir „Birštonas Mineral Waters“ atstovai.
Trečioje „Lrytas.lt“ konferencijos scenoje patirtimi dalinsis Lietuvos futbolo federacijos, Kauno „Žalgirio“, SEB arenos, Nacionalinės sporto agentūros, „Teniso namų“, „SurfCamp“, „Dimedia“, o sporto advokatas Antanas Paulauskas papasakos apie naujausius pokyčius Lietuvos sporto teisėje.
Renginio metu taip pat vyks ekspozicijos zona, kurioje dalyviai galės užmegzti vertingų ryšių su įvairių prekės ženklų atstovais. Taip pat bus rengiamas uždaras seminaras su Geoffu Wilsonu, kuris specialius bilietus įsigijusiems dalyviams papasakos apie sporto fanų pritraukimo ir įtraukimo strategijas.
Didžiausia sporto verslo konferencija Baltijos šalyse „SportBiz Vilnius 2024“ vyks rugsėjo 26–27 dienomis sostinės „Twinsbet“ arenoje. Visą renginio programą galite rasti svetainėje sportbiz.lt, o bilietus galite rasti čia arba bilietai.lt platformoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.