Naujasis Vilniaus „Wolves“ sezonas – ir J. Valančiūno akiratyje (1)

2024 m. rugsėjo 11 d. 15:00
Vilniaus „Wolves Twinsbet“ krepšinio klubą valdančios uždarosios akcinės bendrovės „Basketball Holding Company“ (BHC) akcininkai naujo sezono išvakarėse aptarė tolesnės plėtros planus bei strategiją.
Daugiau nuotraukų (1)
Tarp daugiau nei dešimties Lietuvos ir užsienio verslininkų, investavusių į „Wolves“, yra investavęs ir vienas garsiausių visų laikų Lietuvos krepšininkų, ilgametis šalies rinktinės kapitonas Jonas Valančiūnas.
J.Valančiūnas prisijungė prie „Wolves“ akcininkų 2022 m. rugpjūtį. Tuomet klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas sakė: „Mums yra didžiulė garbė ir įvertinimas, kad Jonui, daug metų krepšinio verslą matančiam iš vidaus ir jį puikiai suprantančiam, priimtinos mūsų organizacijos ambicijos ir išsikelti tikslai. Jis daug prisideda prie šalies jaunimo tobulėjimo, todėl jam yra labai artimas „Wolves“ klubo siekis įtraukti ne tik Vilniaus, bet ir visos šalies jaunimą į klubo veiklas, sukurti tam terpę, skatinti rinktis sveiką gyvenimo būdą, suteikti galimybes sportuoti. Tai, kad „Wolves“ organizacija patikėjo tokia šalies krepšinio asmenybė kaip Jonas, rodo, kad esame teisingame kelyje“.
R.Kaukėnas vylėsi, kad ateityje paskutinį savo karjeros sezoną J.Valančiūnas galbūt sužais vilkėdamas būtent „Wolves“ marškinėlius.
„Labai smagu, kad Lietuvoje atsirado klubas, kurio veikloje yra daug nestandartinių sprendimų ir veiksmų. Tikiu, kad šis naujas ir intriguojantis krepšinio projektas bus ilgaamžis. Klubo vadovai supažindino su išsikeltais tikslais. Galiu patvirtinti, kad jie – ambicingi. Tokios ambicijos man tikrai padarė įspūdį, panašias matau NBA klubuose. Patinka organizacijos noras būti kosmopolitišku, darbo su jaunimu vizija, todėl „Wolves“ linkiu sėkmės ir sunkiai dirbti, nes tik sunkiu darbu, įdedant daug pastangų galima pasiekti savo tikslus. Nuo šiol klubo veiklą stebėsiu labai įdėmiai, stengsiuosi jam padėti augti ir eiti į priekį“, – investavęs į „Wolves“ sakė J.Valančiūnas.
Šį sezoną „Wolves“ laukia kova trijuose frontuose. Klubas kelia tikslą patekti į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ir Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalus bei prasimušti į Europos taurės atkrintamąsias varžybas. Naujasis komandos treneris italas Alessandro Magro kalbėjo: „Wolves“ – labai ambicingas klubas, akivaizdu, kad tikslai yra laimėti, tam čia ir esame. Su sporto direktoriumi Donatu Zavacku subūrėme stiprią komandą, vasarą sunkiai dirbome kiekvieną dieną. Tai nebus sprintas, laukia ilgas sezonas, daug rungtynių. Bus pakilimų ir nuosmukių, bet turime suprasti, kad privalome išlikti stabilūs, suprasti vienas kitą, dirbti sunkiai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.