Š. Jasikevičius po pralaimėjimo Panevėžyje: „Varžovas tikrai nugalėjo pelnytai"

2020 m. sausio 5 d. 21:21
Lrytas.lt
Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po sekmadienį vykusių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) 17-ojo turo rungtynių Panevėžyje su vietos „Lietkabeliu“ ir netikėto pralaimėjimo (72:83), pasveiko žalgiriečių gerbėjus su nuostabia ankstesnių 16 pergalių serija.
Daugiau nuotraukų (1)
„Noriu pasveikinti Panevėžį su pergale. Tikrai buvo šiandien geresnė komanda, turėjo daugiau energijos ir ypač turėjo daugiau noro. Taip pat noriu pasveikinti savo komandą su 16 pergalių iš eilės tokiu pasirodymu. Žinau, kad Lietuvoje absoliučiai apie tai niekas nešneka. Apie 16 (pergalių) iš eilės, bet tai yra nuostabus pasiekimas bet kurioje lygoje. Laimėti 16 rungtynių iš eilės yra fantastika. 
Žinau, kad mūsų žurnalistai nelabai vertina tokius dalykus ir tai jiems atrodo normalu, bet tai nėra normalu, kadangi mes turime pasižiūrėti į kitas lygas ir tai būtų normalu, jeigu vyktų kitose lygose.
Sveikinu „Žalgirio“ žaidėjus su 16 (pergalių) iš eilės, sveikinu fanus. Šiandien ta serija nutrūko ir ji nutrūko pelnytai. Kai tu tikrai prieš solidžią komandą ateini nepasiruošęs iš pat pradžių, neturi energijos ir žaidėjai, kurie yra iš mūsų sistemos, jie aišku prieš „Žalgirį“ užsiveda žymiai daugiau.
Jie nori įrodyti, kad turi būti „Žalgiryje“ ir vyksta tokie dalykai. Po „Maccabi“ rungtynių sakiau, kad kažkiek mums pasisekė, nes nemanau, kad žaidėme geriau už „Maccabi“. Tai dviejų tokių iš eilės sėkmių per savaitę negali būti. Sveikinimai varžovų treneriui  su puikiu varžybų planu“, – sakė Š.Jasikevičius.
– Prieš rungtynes akcentavote ir (Željko) Šakičių, ir (Tomą) Dimšą, kurie sužaidė puikias rungtynes. Kas lėmė, kad skirtingai negu pirmosiose rungtynėse, jų nepavyko sustabdyti?
– Jie žaidžia namuose. Visų pirma jie iš karto tiki, kad gali įkąsti „Žalgiriui“. Kitas dalykas, aš vėl pabrėšiu, energijos neturėjimas. Išėjimas buvo labai prastas. Viską, ką mes buvome sugalvoję daryti, gynyba absoliučiai neveikė. Jie buvo greitesni kiekviename žingsnyje. Varžovas tikrai nugalėjo pelnytai.
– Pauliaus Valinsko sezono rungtynės nustebino?
– Mes žinome, kad jis gali įmesti tų taškų. Kiekvieną kartą reikia gerbti varžovą, šį kartą jis tikrai tos pagarbos nusipelno. Solidi komanda, bet galų gale viskas priklauso nuo mūsų.
– Kaip Jums atrodė situacija, kurioje Artūras Milaknis ir Jūs pats gavote technines pražangas už ginčus su teisėjais dėl galimai neteisingo arbitrų sprendimo atiduoti kamuolį „Lietkabeliui“?
– Taip pat, kaip ir tau.
Krepšinis^InstantKauno Žalgiris
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.