Pasidalijo ypatingu sumuštinio pjaustymo būdu ir sulaukė milijonų peržiūrų

Manote, sumuštinis yra sumuštinis, nesvarbu jį valgytum – visą ar supjaustytą į mažesniais gabalėliais? Internautai jums paprieštarautų, nes milijonai peržiūrų įrodo, kad gerai supjaustytas sumuštinis sulaukia ypatingo dėmesio.

Svarbu ir kaip supjaustysite sumuštinį.<br>„Freepik“ asociatyvi nuotr.
Svarbu ir kaip supjaustysite sumuštinį.<br>„Freepik“ asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2024, 9:41 PM

Vieni nupjauna sumuštinio kraštus, kiti pjauna įstrižai, kad gautųsi du tobuli trikampiai lyg degalinėje parduodamų sumuštinių pakeliuose.

Taip pat yra žmonių, kurie pjauna sumuštinį tiesiog pusiau į dvi pailgas vienodas juosteles. Mėgstate mažus užkandžiukus? Sumuštinį, greičiausiai, pjaustote net į keturias dalis.

Būdų, kaip pjaustyti sumuštinį – ne vienas, bet niekas nesugalvojo jo supjaustyt, kaip Ryanas Duffas.

Vyras socialiniame tinkle X paskelbė savo pietų nuotrauką, kurioje buvo sumuštinis, supjaustytas į tris lygius trečdalius. Jei apverstumėte nuotrauką, pamatytumėte apverstą taikos simbolį.

Nuo tada, kai jis gegužės pradžioje paskelbė įrašą, sumuštinis sulaukė beveik 20 milijonų peržiūrų ir daugybės komentarų.

„Šiandien taip pat susipjausčiau sumuštinį ir būsiu atviras – tai tikrai kažkaip viską pakeičia“, – rašo vienas vartotojas.

Gerbėjai net praminė šį sumuštinių pjaustymo būdą „Duff Cut“ (liet. Duffo pjūvis).

Pats šios idėjos autorius tkina, kad supjausčius sumuštinį į tris lygias dalis proporcingai pasidalija plutos ir minkštosios dalies santykis. Iš tiesų, toks pjaustymo metodas, rodos, palengvina sumuštinio valgymą – kiekvieną dalį galima paimti iš plutos pusės ir pradėti valgyti nuo vietos, kur nėra plutelės. O šią, jei nemėgstate, palikti. Ar visa tai tiesa? Rodos, teks išbandyti, kad įsitikintumėte. 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.