Kokius kiaušinius mėgstate rytais? Virtus? Keptus? Ką tik iškeptus ir ištrauktus iš karšto oro gruzdintuvės? O gal pabandykite karšto oro gruzdintuvėje juos išvirti?
Šis triukas labai palengvina gyvenimą, nes nereikia terliotis su puodais, į karšto oro gruzdintuvę pakanka tiesiog įdėti kiaušinius ir tikėtis geriausio – įprastai jie būna labai skanūs.
Jei norite minkštai virtų kiaušinių, įdėkite juos karšto oro gruzdintuvę, nustatę 180 laipsnių temperatūrą, septynioms minutėms. Išvirusius atvėsinkite šaltoje vandens ar ledo vonelėje.
Taip paruošti kiaušiniai bus gardžiausi ir nuostabiausi minkštai virti kiaušiniai, kokius tik esate valgę.
Internautei pasidalijus šiuo patarimu, kurie komentatoriai į tai žiūrėjo skeptiškai, komentavo, jog kiaušiniai atrodo neišvirę, o kai kurie teigė, jog įmetus kiaušinius į puodą keturioms minutėms ir tuomet įdėjus į šalto vandens pripiltą indą, rezultatas bus toks pats.
Tačiau kiti ir pagyrė šį triuką sakydami, kad kiaušinio tryniai buvo „kitokio lygio“ minkštumo.
Parengta pagal mirror.co.uk.