Estetiška virtuvė šiuolaikinio aristokrato namuose – tai kone magiška erdvė, kurioje kuriamas skonių pasaulis, bet nėra vietos begalei nenaudojamų arba tik retai atsimenamų daiktų.
Tad tiems, kas ieško neįprastų, originalių ir šiuolaikinių sprendimų – turime puikių žinių! Multifunkcinis puodas „Sizzle“ – tai greitpuodis, keptuvė ir troškintuvas viename. Mėgaukitės greitesne ir sveikesne maisto ruoša.
„Cookvision SIZZLE“ puodas turi visus tradicinio puodo, greitpuodžio ar troškintuvo privalumus, bet ne trūkumus!
Tai revoliucinis superpuodas, maksimaliai palengvinantis bet kokio patiekalo gamybą, nes jo veikimas itin paprastas – nereikia jokių įmantrių pasiruošimo etapų, nėra jokių bereikalingų detalių ar priedų, tiesiog „imi ir verdi“.
Pagrindinis puodo privalumas – 50 % trumpesnė gaminimo trukmė, kurios metu sutaupoma 70 % energijos, lyginant su įprastu puodu. O didžiausias patogumas – puodą saugu bet kada atidengti, nebijant susidarusio slėgio ar garų, nes maisto gaminimo metu nesusidaro aukštas slėgis, būdingas tradiciniams, itin sandariems greitpuodžiams.
Pridėkite papildomus prieskonius, priedus, ar tiesiog permaišykite gaminamą patiekalą tada, kada jums reikia.
Įprastame greitpuodyje to padaryti neįmanoma ir, netgi, nesaugu – reikia laukti mažiausiai 15 minučių, kol bus galima atidaryti dangtį, tad jei vienu metu norite ruošti daržoves ir mėsą ar kitus, skirtingai suverdančius produktus – paruošimo procesas komplikuojasi.
Pabandykime pagaminti paprastą patiekalą – jautienos troškinį su daržovėmis:
- Į puodą įpilame šiek tiek riebalų, kuriuose pakepiname svogūnus ir kubeliais supjaustytą jautieną.
- Kubeliais supjaustytas morkas dedame ant mėsos, uždengiame dangtį ir viską troškiname 10 minučių, kaitrą primažindami iki minimumo – juk taupome energiją, ar ne?
- Saugiai ir paprastai atidarome dangtį, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves įdedame į troškinį ir verdame dar 15 minučių.
- Atidengiame dangtį. Pagal skonį įberiame mėgstamų prieskonių, permaišome. Galima įdėti grietinės ir patiekalas paruoštas.
Vos 35–40 minučių ir neriate į skonių puotą. O štai su įprastu puodu užtruktumėte 1 valandą ar net ilgiau. Paprasta, patogu ir greita!
Naudojant „Sizzle“ puodą vandens temperatūra virimo metu pasiekia daugiau nei 100 laipsnių, o tai ir sudaro perteklinį slėgį puode, dėl kurio, kaip ir verdant tradiciniuose greitpuodžiuose, gerokai sutrumpėja patiekalų virimo laikas.
Šiam puodui nėra standartizuotų virimo instrukcijų, kadangi gaminimo laikas priklauso nuo įvairių veiksnių, tokių kaip naudojamų produktų dydis, kaitlentės galingumas, o taip pat dangčio atidarymo dažnumas – kuo dažniau atidarysite dangtį, tuo ilgiau bus ruošiamas patiekalas.
Nebijokite eksperimentuoti ir išbandyti naujus receptus – puodas pritaikytas įvairiems gaminimo būdams.
Www.aristocracy.lt komanda pasirūpins, kad atsinaujinus virtuvės įrankių bei priedų arsenalą kokybiškomis prekėmis, Jums beliktų mėgautis savo kasdienybės ritualais.