Virdami košę bulves nuskutame, dedame virti į puodą, o kai išverda – nukošiame vandenį ir sutriname bulves paskaninę sviestu bei pienu.
Tačiau viena namų šeimininkė atrado daug greitesnį ir, kaip tikina, paprastesnį būdą. Moteris patikino, jog bulvių košė būna puiki, o virtuvėje – daug mažiau netvarkos.
Šia idėja ji pasidalino mamų forume „Mumsnet“. „Aš tikiu, kad nesu vienintelis asmuo, kuris suprato šią paprastą tiesą, bet prieš tai nemačiau ir negirdėjau, kad kas nors košę ruoštų taip, kaip aš. Taigi, dalinuosi savo metodu“, – rašė šeimininkė.
Pirmasis žingsnis: dėti nuplautas bulves į mikrobangų krosnelę ir, nelygu dydis, kepti 5-8 minutes.
Antrasis žingsnis: minkštas bulves perpjauti perpus ir šaukštu išskobti masę iš lupenos.
Trečiasis: dėti sviesto, sūrio ar norimų kitų pagardų ir sutrinti. Bulvių košė paruošta.
Interneto vartotojai netruko įvertinti šio pasiūlymo – daugelis sutiko, kad ši gudrybė taupo laiką ir yra naudinga. Tuo metu nedidelė dalis sakė verčiau liksiantys ištikimi senam geram metodui, nors jis ir atima daugiau laiko.
Daugiau patarimų, kaip virti bulvių košę ir kuo ją paskaninti, rasite čia: