Tad kaip geriausia pašildyti blynus, kad jie netaptų tižūs ar kieti?
Tokia diskusija neseniai įsižiebė socialiniuose tinkluose, o žmonės susiginčijo, kaip geriausia juos šildyti – duonos skrudintuve, o gal vis dėlto keptuvėje?
Visi sutarė tik dėl vieno: jų niekada nereikėtų šildyti mikrobangų krosnelėje.
Diskusiją socialiniame tinkle „Twitter“ pradėjo žinomas amerikietis knygų autorius Kenas Jenningas, įsitikinęs, kad geriausia blynus šildyti duonos skrudintuve, ne mikrobangų krosnelėje.
248 tūkst. jo sekėjų sutiko, kad mikrobangų krosnelėje verčiau blynų nešildyti, nes ten jie tampa ištežę, bet kai kurie nesutiko, kad ir skrudintuvas yra geriausias pasirinkimas.
Nemažai žmonių mano, kad geriausia vis dėlto blynus šildyti keptuvėje.
Kai kurie būtent keptuvėje, o ne mikrobangų krosnelėje siūlė šildyti ir picą.
Buvo ir siūliusių šildyti blynus ketaus keptuvėje, uždengtoje aliuminio folija ir pašautoje į orkaitę.
Į aliuminio folija uždengtą kepimo skardą ir pašautus į orkaitę blynus rekomenduojama šildyti 5-10 min.
Tuo metu kiti apskritai nesuprato, kaip galima nesuvalgyti visų blynų iškart.
Buvo ir tokių, kurie teigė, kad blynų šildyti negalima apskritai.
O interneto svetainėje „Leaf“ sakoma, kad blynus tinka šildyti ir mikrobangų krosnelėje. Nedidelė krūvelė sušils per 40-60 sek. Suvalgyti mikrobangų krosnelėje šildytus blynus reikėtų iškart.