Trys būdai supjaustyti arbūzą taip, kaip tai daro profesionalai

2019 m. liepos 18 d. 16:13
Lrytas.lt
Vis dar pjaustote arbūzą riekelėms ir valgote kąsdami, o po to šluostote šlapius skruostus? Pasakykite „sudie“ šiam metodui – pamatykite tris būdus, kaip supjaustyti arbūzą, kad juo galėtumėte gardžiuotis likdami švarūs.
Daugiau nuotraukų (1)
Pažiūrėkite žemiau esantį „tablespoonrecipes“ sukurtą siužetą ir išmokite pjaustyti arbūzą kaip profesionalai.
Pirmasis būdas – kubeliais
Perpjaukite arbūzą perpus ir paguldykite nupjautąja puse ant pjaustymo lentos. Aštriu peiliu padarykite tris skersas įpjovas. Tuomet atsargiai peiliu pjaukite skersai, kol peilis pasieks arbūzo žievę priešingoje pusėje – neperpjaukite arbūzo iki galo.
Apverskite arbūzą, tuomet peiliu apipjaukite minkštimą palei žievę, o po to supjaustykite skersai ir išilgai – kad gautumėte kubelius.
Paimkite šaukštą ir išverskite arbūzo kubelius į dubenį.
Antrasis būdas – pagaliukais
Perpjaukite arbūzą perpus, dėkite nupjautąja puse ant pjaustymo lentos ir apipjaustykite žievę, kad liktų tiktai minkštimas. Perkelkite arbūzą į lėkštę ir supjaustykite skersai ir išilgai.
Uždėkite ant arbūzo tinkamo dydžio dubenį ir apverskite.
Trečiasis būdas – skiltelėmis
Supjaustykite visą arbūzą skersai, pašalinkite apatinę ir viršutinę skilteles. Dėkite arbūzą ant pjaustymo lentos ir skersai perpjaukite į keturias dalis. Neužtruksite, ir galėsite mėgautis!
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 liepos 6 dieną.
arbūzasvirtuvės patarimai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.