Pažiūrėkite žemiau esantį „tablespoonrecipes“ sukurtą siužetą ir išmokite pjaustyti arbūzą kaip profesionalai.
Pirmasis būdas – kubeliais
Perpjaukite arbūzą perpus ir paguldykite nupjautąja puse ant pjaustymo lentos. Aštriu peiliu padarykite tris skersas įpjovas. Tuomet atsargiai peiliu pjaukite skersai, kol peilis pasieks arbūzo žievę priešingoje pusėje – neperpjaukite arbūzo iki galo.
Apverskite arbūzą, tuomet peiliu apipjaukite minkštimą palei žievę, o po to supjaustykite skersai ir išilgai – kad gautumėte kubelius.
Paimkite šaukštą ir išverskite arbūzo kubelius į dubenį.
Antrasis būdas – pagaliukais
Perpjaukite arbūzą perpus, dėkite nupjautąja puse ant pjaustymo lentos ir apipjaustykite žievę, kad liktų tiktai minkštimas. Perkelkite arbūzą į lėkštę ir supjaustykite skersai ir išilgai.
Uždėkite ant arbūzo tinkamo dydžio dubenį ir apverskite.
Trečiasis būdas – skiltelėmis
Supjaustykite visą arbūzą skersai, pašalinkite apatinę ir viršutinę skilteles. Dėkite arbūzą ant pjaustymo lentos ir skersai perpjaukite į keturias dalis. Neužtruksite, ir galėsite mėgautis!
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 liepos 6 dieną.