Yra ne vienas būdas, ne tik palengvinantis šį darbą, bet ir priverčiantis išspausti maksimalų citrinų sulčių kiekį!
Pasirodo, prieš spaudžiant sultis reikėtų citriną palaikyti mikrobangų krosnelėje. Pirmiausia keliose vietose subadykite citrinos žievelę, dėkite vaisių į krosnelę ir pašildykite 20 sekundžių.
Šis triukas iš tikrųjų veiksmingas – ir tai parodė eksperimentas, palyginęs sulčių kiekį, išspaustą iš pašildytos ir nešildytos citrinos. Pirmuoju atveju jų buvo išspausta beveik 50 ml sulčių, antruoju – maždaug 30.
O jeigu norite daugiau sulčių, bet nenorite naudoti mikrobangų krosnelės, išbandykite kitą triuką – padėkite citriną ant stalo, lengvai ranka spausdami pavoliokite ją, perpjaukite perpus ir spauskite sultis.
Išbandykite šiuos metodus, kai kitą kartą prireiks citrinų sulčių!
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų gegužės 23 dieną.