Pica, pyragaičiai, spurgos, virtos bulvės – vaflinėje galima kepti daugybę dalykų, ne tik įprastus vaflius. Šis prietaisas ypač tinka užkandžiams gaminti – ir sūriems, ir saldiems.
Pavyzdžiui, pica: dėkite į įkaitusią vaflinę picos tešlos, patepkite aliejumi ir kepkite 5-8 minutes. Aptepkite pomidorų padažu, uždėkite sūrio ar kitų priedų – štai jums gardi užkandėlė.
Taip pat kepti galima tešlą, iš kurios kepami pyragai – turėsite pyrago skonio vaflių. Gal taip įdomiau?
Arba dėkite į vaflinę pyrago, spurgų, bandelių – iškeptas apliekite šokoladu ar apibarstykite cukraus pudra, ir turėsite skaniausią desertą. Beje, taupios šeimininkės taip sunaudoja sukietėjusius, kelių dienų kepinius – o juk spurgos jau kitą dieną nelabai norisi valgyti, ar ne?
Vaflinėje galima kepti netgi bulves – stambiai tarkuotas arba virtas. Pagardinkite jas prieskoniais, ir taip pat turėsite gardų valgį.
Pažiūrėkite, ką siūlo „Spoon University“, ir išlaisvinkite savo fantaziją!