Kaip jūs pjaustote ananasą? Štai kaip tai daro profesionalai

2015 m. birželio 18 d. 18:00
lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (2)
Valgyti šviežią ananasą kartais – tikras iššūkis, ypač jeigu šis vaisius netinkamai supjaustytas. Kai tenka jo atsikąsti nuo didelio gabalo, neilgai trukus lūpų kampučiuose pajuntame perštėjimą.
Kaip supjaustyti šį vaisių ir pateikti, kad vaizdas malonintų akį, o skonis – gomurį?
Kaip visada, tai žino gerų patarimų kanalas „DaveHax“. Pažiūrėkite žemiau esančią vaizdo medžiagą.
Pirmiausia patartina perpjauti vaisių išilgai į keturias dalis. Palei žievę išpjaukite minkštimą, o jį supjaustykite trikampiais gabalėliais ir patiekite ant tos pačios žievės. Gražu ir patogu.
ananasasvirtuvės patarimaiPjaustyti
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.