Paimkite aštrų peilį ir storiausioje vietoje įpjaukite žievelę aplink visą bulvę. Tiktai nepjaukite giliai.
Sudėkite bulves į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pastatykite ant viryklės virti.
Kai bulvės išvirs, nupilkite vandenį ar nukoškite per kiaurasamtį ir sudėkite atgal į puodą.
Užpilkite bulves šaltu vandeniu. Tuomet išgriebkite jas ir atsargiai rankomis nulupkite žievelę.
Per tą laiką bulvės nespės atšalti, galėsite jas iškart patiekti.
O jeigu ir atšalo – galite sudėti jas į vandenį, kuriame virė ir pašildyti.
Pažiūrėkite DaveHax video – ši paprasta gurybė padės jums sutaupyti laiko.
Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų balandžio 16 dieną.