Dar vienas absoliutus vasaros hitas, kurį pagaminsite vos per kelias minutes!
„Gazpacho“
Reikės:
- Pomidorų (aš visada dedu kelių rūšių)
- Raudonojo svogūno (jei ką, tiks ir paprastas)
- Česnako
- Paprikos
- Agurkų
- Pesto
- Adžikos
- Drusko ir pipirų
- Šviežio baziliko
Įpjauname pomidorų odeles ir juos nuplikome verdančiu vandeniu. Palaikykite apie minutę!
Taip odelės nusilups itin lengvai!
Ir į blenderį dedame luptus pomidorus, pjaustome ir dedame papriką, raudonojo svogūno bei česnako skiltelę.
Man labai skanu su apelsinu, tik jo skilteles nulupkite! Druska ir pipirai pagal skonį.
Ir pagardiname žaliuoju pesto bei adžika dėl aštrumėlio.
Viską sublenderiuojame ir dedame į šaldytuvą gerai atvėsti.
Tada, dedame smulkintus pagardus: agurką, svogūną ir papriką!
Kas sakė, kad sriubą reikia valgyti iš bliūdo? Griebkit didelę taurę! Gražiai patiektas maistas visada skanesnis!
Užpilame daržovių tyre ir pagardiname alyvuogių aliejumi bei šviežiu baziliku!
Neatsivalgoma, pamatysit!